Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaaldushid

Uudiskiri

30 cm pikkune anaaldüüs - Deep Dick Diver - Realistlik dildo kui anaaldüüs põhjalikuks intiimhügieeniks

The Deep Dick Diver mEO pakub mõlemast maailmast parimat: See ühendab pika, realistliku dildo eriti tõhusa anaaldüüsiga. See võimaldab teil nautida väga sügavat anaalstimulatsiooni ja samaaegselt päraku ja päraku põhjalikku puhastamist.

Rohkem infot

10016/00

saadaval

    Rohkem infot

    30 cm pikkune anaaldüüs - Deep Dick Diver - Realistlik dildo kui anaaldušš põhjalikuks intiimhügieeniks

    The Deep Dick Diver alates MEO pakub parimat mõlemast maailmast: See ühendab pika, realistliku dildo ja eriti tõhusa anaaldushi. See tähendab, et saate nautida väga sügavat anaalstimulatsiooni ja samal ajal oma päraku ja pärasoole põhjalikult puhastada.

    Koos Deep Dick Diver saate nautida intensiivse penetratsiooni naudingut ja põhjalikku intiimhügieeni ühes ja samas mitmekülgses tootes:

    Tänu Deep Dick Diver MEO anaaldüüsiga - mida pakume kolmes muljetavaldavas pikkuses: 30 cm, 39 cm ja hingematva 49 cm - mõistate, et intiimhügieen võib olla ka tõeliselt kuum. See ainulaadne anaaldušš on realistlik dildo, mis näeb välja nagu tõeline, tohutu peenis! The Deep Dick Diver Anaaldüüs ei taga mitte ainult eriti põhjalikku intiimhügieeni, vaid pakub eelkõige intensiivseid naudinguhetki duši all.

    Mis teeb Deep Dick Diver Anaaldušši nii eriliseks?

    • Realistlik disain: Kas teile meeldivad suured dildod? See eriti pikk anaaldüüs on modelleeritud tõelise, muljetavaldavalt suure peenise järgi. Peenise võlli ja peenisepunga realistlik välimus annab väga erilise tunde päraku ja päraku loputamisel. Tundub, nagu keegi ejakuleeriks sinu sees!
    • Esmaklassiline silikoon: Valmistatud ftalaadivabast, kehasõbralikust esmaklassilisest silikoonist, mis tundub sametiselt pehme ning on samal ajal ohutu ja hügieeniline. Väikese veepõhise libestusainega saab täieliku anaaldüüsiga pärakusse sisestada!
    • Valmis koheseks kasutamiseks: Anaalduši alumisel küljel olev adapter sobib enamikule standardsetele dušivoolikutele, nii et saate nautida anaalset intiimhügieeni ja muidugi naudingut otse duši all, ilma et peaksite tegema mingeid ebamugavaid ümberehitusi. Naudi uskumatut naudingut, kui loputad oma pärakut ja pärakut ning tunned samal ajal ülipikka dildot sügaval enda sees.


    Ühendage meeldiv ja kasulik!

    The Deep Dick Diver ei ole pelgalt anaalpesu - see on pikk dildo sügavaks, läbitungivaks naudinguks JA põhjalikuks intiimhügieeniks. Realistlik disain koos elutruu peenise võlli, suurepärase veeniga ja pungiliku punniga viib sinu erootilised seiklused duši all täiesti uuele tasemele. Sametine esmaklassiline silikoon ei ole mitte ainult ohutu ja loomulikult ftalaadivaba, vaid tundub ka uskumatult hea. Duši all on Deep Dick Diver saab hõlpsasti dušivooliku külge keerata, nii et saate vee kogust mugavalt reguleerida dušikraani kaudu.

    Kuidas kasutada Deep Dick Diver kohta:

    Keerake Deep Dick Diver kindlalt dušivooliku külge. Hõõruge glanssile veidi veepõhist libestusainet, nt MEO populaarset FuckBuddy't, kuni see on läikiv ja sile ja sisestage dildo aeglaselt pärakusse. Pika dildo sissetungimise tunne on võrratu - kuid see on alles algus. Lisage veel libestusainet ja sisestage dildo veelgi sügavamale, samal ajal lasete vee voolata. Suurenev täitumine ja sisemine surve tekitavad sulle intensiivse tunde, kuni lõpuks tõmbad dildo välja ja vesi voolab sinust välja vabastava purskena. Hoidke dušivett voolamas, et kõik ära loputada, ja kui olete lõpetanud, kandke dildole veel veidi libestusainet ja alustage uuesti.

    Kui oluline on kasutada anaaldushti enne ja pärast anaalseksi:

    Anaaldushi kasutamine enne ja pärast anaalseksi on nauditava ja hügieenilise kogemuse jaoks ülioluline. Enne anaalvahekorra toimumist tagab anaaldushi põhjaliku puhastuse ja valmistab teid ette muretu kogemuse jaoks, eemaldades võimalikud ebapuhtused. Pärast anaalvahekorra aitab anaaldušš uuesti puhastada päraku ja pärasoole ning tagada, et sinna ei jääks jääke. See ei soodusta mitte ainult puhtust, vaid ka heaolu ja tervist, nii et saate täielikult keskenduda seksi nautimisele.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Pikk anaaldušš - Deep Dick Diver
    • Realistlik dildo anaalduššina väga eriliseks anaalseks naudinguks ja põhjalikuks intiimhügieeniks
    • Kogupikkus: 30 cm
    • Sisestatav pikkus: 29 cm
    • Maksimaalne sissetõmmatav läbimõõt: 3,8 cm
    • Optimaalne veesurve ja veetemperatuur: Kui kasutate Deep Dick Diver on oluline kasutada õiget veesurvet ja -temperatuuri, et tagada turvaline ja mugav kogemus. Kasutage mõõdukat veesurvet, mis on piisavalt õrn, et tagada mugav puhastus, ärritamata pärakut või tundlikke sisekohti. Veenduge ka, et vesi oleks mugava, leige temperatuuriga - mitte liiga kuum ega liiga külm. See muudab puhastuse põhjalikuks ja meeldivaks, samal ajal kui saate nautida täielikku naudingut Deep Dick Diver sügavale oma sisemusse.
    • Materjal: Dildo on valmistatud kvaliteetsest silikoonist, adapter tsinksulamist, stopper kummist.
    • Libesti: Parima tulemuse saavutamiseks kasuta ainult veepõhist libestusainet, nt FuckBuddy firmalt MEO.
    • Märkus: näidatud dušivoolik ei kuulu tarnekomplekti.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Great product

    This product works great. I inserted it before attaching it to the shower just to see if it would fit all the way, it did! Cleans you out completely. Used it also after the clean out and it was a great feeling.

      Hindamine 

      Duschaufsatz-Dildo

      Ich bin total begeistert von diesem Duschaufsatz-Dildo! Er lässt sich super einfach anstelle des Standard-Duschkopfes aufschrauben. Das Material ist sehr flexibel, aber dennoch stabil. Mit etwas Gleitgel kann er ohne Weiteres eingeführt werden. Für mich gibt es nichts zu beanstanden, deshalb gebe ich alle fünf Sterne!

        Hindamine 

        Empfehlung

        Dieses Produkt ist wirklich super! Es ist von sehr guter Qualität und richtig gut verarbeitet. Das Material ist angenehm und fühlt sich toll an. Mit ein bisschen Gleitgel lässt es sich auch ganz leicht einführen. Es passt an jeden normalen Schlauch von der Dusche, weshalb man sich die passende Wassermenge problemlos für die Reinigung verabreichen kann. Ich habe nichts zu beanstanden und kann es nur empfehlen!

          Kirjutage oma ülevaade

          30 cm pikkune anaaldüüs - Deep Dick Diver - Realistlik dildo kui anaaldüüs põhjalikuks intiimhügieeniks

          30 cm pikkune anaaldüüs - Deep Dick Diver - Realistlik dildo kui anaaldüüs põhjalikuks intiimhügieeniks

          The Deep Dick Diver mEO pakub mõlemast maailmast parimat: See ühendab pika, realistliku dildo eriti tõhusa anaaldüüsiga. See võimaldab teil nautida väga sügavat anaalstimulatsiooni ja samaaegselt päraku ja päraku põhjalikku puhastamist.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: