Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalhelmed

Uudiskiri

Butt plug PleasureBeads™ - Sinu anaalsed naudingud ööpäevaringselt!

butt plug Avastage meie ainulaadse PleasureBeads™-iga anaalpistiku ja anaalhelmede ülim kombinatsioon. See uuenduslik toode ühendab mõlema maailma eelised ja pakub teile erakordset kogemust, mida te väärite.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    butt plug Avastage meie ainulaadse PleasureBeads™-iga anaalpistiku ja anaalhelmede ülim kombinatsioon. See uuenduslik toode ühendab mõlema maailma eelised ja pakub teile erakordset kogemust, mida te väärite. Butt plug Olenemata sellest, kas olete algaja või anaaliekspert, meie PleasureBeads™ kohandub ideaalselt teie vajadustele. Butt plug Ideaalne kombinatsioon anaalhelmest ja pakub teile diskreetset naudingut ööpäevaringselt. Valige nelja suuruse vahel, mille läbimõõt on 2,5 cm kuni 4,7 cm ja pikkus 15 cm kuni 32 cm, et leida teile sobivaim. Valmistatud pehmest, kehasõbralikust silikoonist, mis tundub mugav ja mida on lihtne puhastada. Spetsiaalselt välja töötatud, anatoomilise kujuga alus sobib kindlalt tagumiku vahele ja tagab, et tagumipistik püsib kindlalt pärakus.

    Butt plug PleasureBeads™ sobib nii meestele kui ka naistele, pakkudes intensiivset stimulatsiooni ja võrratuid sensuaalseid elamusi nii pärakusse sisestamisel kui ka sealt välja tõmmates. Geniaalne disain ja erineva suurusega helmed võimaldavad individuaalset tunnete varieerumist ja unustamatuid naudingukogemusi, mis muudavad iga hetke põnevaks ja ainulaadseks.

    Eelised lühidalt:

    • sobib 24/7: Butt plug Ideaalne kombinatsioon anaalhelmedest ja pakub naudingut ööpäevaringselt, 24 tundi ööpäevas ja isegi magamise ajal.
    • Erinevad suurused: Valige nelja suuruse vahel, mille läbimõõt on 2,5 cm kuni 4,7 cm ja pikkus 15 cm kuni 32 cm, et sobida ideaalselt.
    • Kvaliteetne materjal: Valmistatud pehmest, kehasõbralikust silikoonist, mis on mugav ja kergesti puhastatav.
    • butt plug Anatoomiliselt kujundatud alus: Spetsiaalselt disainitud alus istub kindlalt tuharate vahele ja tagab optimaalse hoidmise pärakus.


    Parima kogemuse saamiseks soovitame veepõhist libestusvahendit Aquameo ja meie Anal Relax Spray Extremeo. Butt plug VERYCLEAN Pärast kasutamist saate PleasureBeads™-i hõlpsasti puhastada sooja vee, maheda seebi ja meie spetsiaalse sprei abil.

    butt plug PleasureBeads™ on saadaval erinevates suurustes:

    • Suurus S (algaja) koosneb kolmest helmest, mille läbimõõt on 2,5 cm, 3 cm ja 3,5 cm ning pikkus umbes 150 mm.
    • Suurus M (edasijõudnud) koosneb neljast pallist läbimõõduga 2,5 cm, 3 cm, 3,5 cm ja 3,8 cm ning pikkusega umbes 180 mm.
    • Suurus L (edasijõudnud) koosneb viiest pallist läbimõõduga 2,5 cm, 3 cm, 3,5 cm, 3,8 cm ja 4,2 cm ning pikkusega umbes 240 mm.
    • Suurus XL (anaalprofid) koosneb kuuest pallist läbimõõduga 2,5 cm, 3 cm, 3,5 cm, 3,8 cm, 4,2 cm ja 4,7 cm ning pikkusega umbes 320 mm.


    Täiendavad üksikasjad:

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Heaven

    So I love the stretch the big ones (L and XL) gives me. It's pretty firm so I can only get three beads in. But the little one is prostate heaven. Tilt it forward so it's hitting your prostate and FUCK YOURSELF silly. I was screaming and spraying juice everywhere. Heaven!

      Hindamine 

      Absolut super verarbeitet!

      Diese Analplug-Analkugeln-Kombi ist wirklich super verarbeitet! Die Oberfläche ist schön glatt und es gibt keinen unangenehmen Geruch. Die Kugeln sind angenehm fest, ebenso wie die Verbindung dazwischen. Das ermöglicht, dass der Analplug tief eingeführt werden kann. Gleichzeitig ist er flexibel genug, um diesen "kleinen Begleiter" den ganzen Tag in sich herumzutragen, ohne dass es unangenehm wird – einfach perfekt!

        Hindamine 

        Perfekt für langes Tragen

        Lässt sich gut lange tragen kein unangenehmer Geruch nur die letzte Kugel reinzubekommen ist etwas schwierig aber wenn sie erst mal drin ist möchte man sie nie wieder rausziehen.

          Kirjutage oma ülevaade

          Butt plug PleasureBeads™ - Sinu anaalsed naudingud ööpäevaringselt!

          Butt plug PleasureBeads™ - Sinu anaalsed naudingud ööpäevaringselt!

          butt plug Avastage meie ainulaadse PleasureBeads™-iga anaalpistiku ja anaalhelmede ülim kombinatsioon. See uuenduslik toode ühendab mõlema maailma eelised ja pakub teile erakordset kogemust, mida te väärite.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          26 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: