Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalide venitamine

Uudiskiri

AssSpreader™ - anaalipistik anaaldilatatsiooniks - tunnel butt plug

AssSpreader™ on spetsiaalne anaalpistik, mis hoiab päraku 24/7 laialt avatud. Veider anaalseksimänguasju, mis sobib ideaalselt äärmuslikuks anaalvenituseks samaaegse anaalpenetratsiooniga. Butt plug Sõltuvalt oma suurusest sobib see tunneli avanemisega vähem kogenud kasutajatele, professionaalidele ja BDSM-armastajatele!

Rohkem infot

16,99 €


-4,00 €

12,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    AssSpreader™ on spetsiaalne anaalpistik, mis hoiab päraku 24/7 laialt avatud. Veider anaalseksimänguasju, mis sobib ideaalselt äärmuslikuks anaalvenitamiseks samaaegse anaalpenetratsiooniga.

    Sobib vähem kogenud kasutajatele, professionaalidele ja BDSM-i armastajatele! AssSpreader™ on anaalipistik, mis täidab seda, mida ta lubab.

    Selle tagumispistikuga saavad nii algajad kui ka kogenud kasutajad saavutada püsivat anaalvenitust ja muljetavaldavaid tulemusi. AssSpreader™ firmalt MEO ® hoiab päraku laialt lahti, tagab äärmuslikud tunded ja venitab pärakut ringikujuliste liigutustega selgelt nähtavate tulemustega. Ideaalne anuse püsivalt avatuna hoidmiseks. Nii avatud olemine on lihtsalt geniaalne!

    Täiuslik disain:

    Me ei teinud materjali valikul mingeid kompromisse. AssSpreader™ on valmistatud kvaliteetsest silikoonist, mille pind on sametpehme. See on piisavalt kõva, et seda oleks lihtne sisestada, kuid piisavalt paindlik, et tagada väga suur mugavus ja kindel istuvus ilma pärakust välja libisemata.

    Kuidas ma AssSpreader™-i kasutan?

    See MEO anaalipistik on konstrueeritud nii, et seda saab enne sisestamist kokku suruda ja see laieneb maksimaalse suuruseni alles siis, kui see on täielikult pärakusse sisestatud! Seda on väga lihtne kasutada! Enne kasutamist surutakse anaalpistiku kaks külge kokku. Niipea, kui AssSpreader™ on täielikult sisestatud, sirutuvad kaks külge laiali ja laienevad pärakusse rohkem kui kaks korda suuremaks kui algne suurus. Regulaarne anaaltreening AssSpreader™iga tagab ka selle, et tulemus (laialt avatud pärak) on püsiv.

    AssSpreader™ on 3 suuruses:

    • S = algaja: kogupikkus 8 cm, sissetõmmatav pikkus 7 cm, läbimõõt kokkusurutuna 3,5 cm, läbimõõt laiali lükatuna 4,8 cm, siseläbimõõt 1,5 cm.
    • M = edasijõudnud: kogupikkus 10 cm, sisestatav pikkus 9 cm, läbimõõt kokkusurutuna 4,6 cm, läbimõõt laiali lükatuna 6 cm, siseläbimõõt 2 cm.
    • L = anal pro: kogupikkus 12 cm, sisestatav pikkus 11 cm, läbimõõt kokkupressituna 5 cm, läbimõõt laiali lükatult 7 cm, siseläbimõõt 2,5 cm.


    Anaaldilatatsioon algajatele ja edasijõudnutele!

    Erinevalt teistest anaaldilataatoritest sobib AssSpreader™ KÕIGILE, kes armastab ekstreemset anaaldilatatsiooni ja kellele meeldib eksperimenteerida anaalseksimänguasjadega. Olgu algaja või anaalproff, mees või naine, AssSpreader™ sobib kõigile.

    Millised on AssSpreader™-i või avanemisega anaalpistiku eelised?

    Anal Tunnel Plug Õõnes pepupistik, tuntud ka kui , on anaalipistik, mis on seestpoolt õõnes. See sisestatakse pärakusse ja hoiab päraku avatuna, et saaksite takistamatult sisse vaadata. AssSpreader™ kasutatakse ka erinevate vedelikega, näiteks libestusaine või veega mängimiseks. AssSpreader™-taoline anaalpistik pakub ka võimalust anaalpenetratsiooniks pika anaaldildoga või täispuhutava dildoga. AssSpreader™-i võivad kasutada nii mehed kui ka naised ning see on mõeldud neile, kellele meeldib katsetada erinevaid anaalstimulatsiooni liike.

    Olulised juhised AssSpreader™-i puhastamiseks!

    Enne AssSpreader™-i või mis tahes muu anaalpistiku kasutamist tuleb see põhjalikult puhastada. Tavaliselt piisab soojast veest ja mahedast seebist. VERYCLEAN Hügieeniliseks puhastamiseks võite kasutada meie pihustit. AssSpreader™ on valmistatud silikoonist ja sellel on mittepoorsest pinnast, mistõttu on bakterite ja mustuseosakeste kinnipidamine keeruline. Loomulikult on puhastamine pärast kasutamist eriti oluline. Enne AssSpreader™-i paigaldamist pärakusse võib olla soovitatav kasutada päraku puhastamiseks anaaldushti.

    Millist libestusvahendit peaksin AssSpreader™-i jaoks kasutama?

    AssSpreader™-i sisestamiseks pärakusse soovitame kasutada veepõhist libestusvahendit, näiteks Aquameo. Niisutage libestusainega nii pärakut kui ka AssSpreader™-i. Meie EXTREMEO sprei hõlbustab anaaldilatatsiooni ja võimaldab ka kogenematuil kasutajatel AssSpreader™-i hõlpsasti sisestada. Palun ärge kasutage silikoonipõhiseid libestusvahendeid, kuna need kahjustaksid AssSpreader™-i kvaliteetset materjali!

    Täiendavad üksikasjad:

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Parfait

    Produit conforme à la description, supporte très bien l’application de lubrifiant et se lave également très bien. Je le recommande.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Deutsche Qualität

    Dieser Tunnel-Analplug überzeugt durch seine hervorragende Qualität. Das weiche, aber stabile Silikon fühlt sich angenehm im Anus an und behält seine Form, ohne sich zu verformen oder ungewollt hineinzurutschen.

    Der Analplug besteht aus modernem, glattem Silikon – kein klebriges Material wie bei chinesischen Plagiaten. Das Einführen ist mühelos, und dank der durchdachten Form bleibt der Analplug sicher an Ort und Stelle. Anders als bei vielen anderen Modellen aus Asien, kann er nicht einfach herausgedrückt werden.

    Selbst über längere Zeit lässt sich dieser Analplug bequem tragen.

      Hindamine 

      He loves to see me walk round with it in

      Boss bought the large, as they say it took some time train my ass to open that wide but amazingly it didnt collapse when in. He loves to see me walk round with it in , seeing my open ass. feels soo wierd cool air deep up me. Oh and yes he has fucked me thru it with a dildo.....

        Hindamine 

        WONDERFUL

        Everything about this is WONDERFUL. It feels so good going in and then stays right where you put it, and the sense of being open and accessible is delicious. Instant favorite.

          Kirjutage oma ülevaade

          AssSpreader™ - anaalipistik anaaldilatatsiooniks - tunnel butt plug

          AssSpreader™ - anaalipistik anaaldilatatsiooniks - tunnel butt plug

          AssSpreader™ on spetsiaalne anaalpistik, mis hoiab päraku 24/7 laialt avatud. Veider anaalseksimänguasju, mis sobib ideaalselt äärmuslikuks anaalvenituseks samaaegse anaalpenetratsiooniga. Butt plug Sõltuvalt oma suurusest sobib see tunneli avanemisega vähem kogenud kasutajatele, professionaalidele ja BDSM-armastajatele!

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: