Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalide venitamine

Uudiskiri

BUTTR Hammerhead butt plug - 24/7 anaalpistik anaaldilatatsiooniks

BUTTR Hammerhead butt plug on ideaalne valik meie kogenud klientidele, kes soovivad suurt anaalpistikut, mis venitab ja sulgeb päraku täielikult. Vaatamata oma märkimisväärsele suurusele, on Hammerhead butt plug diskreetselt ja tagasihoidlikult, nii et saate kogu päeva nautida oma seksikat saladust.

Rohkem infot

10032/00

saadaval

    Rohkem infot

    BUTTR Hammerhead butt plug - Intensiivseks anaalstimulatsiooniks ja maksimaalseks anaalseks venituseks

    BUTTR Hammerhead butt plug on ideaalne valik meie kogenud klientidele, kes soovivad suurt anaalpistikut, mis venitab ja sulgeb päraku täielikult. Vaatamata oma märkimisväärsele suurusele, on Hammerhead butt plug saab sisestada diskreetselt ja tagasihoidlikult, nii et saate nautida oma seksikat saladust kogu päeva. Butt plug Muljetavaldava 8,5 cm läbimõõduga kõige laiemas kohas ja 20,5 cm pikkuse sisestatava pikkusega pakub äärmuslikku anaalstimulatsiooni, mis esitab väljakutse ka kõige edasijõudnumatele kasutajatele. Pepupistiku ümmargune pea teeb selle sisestamise lihtsaks, samas kui unikaalne geomeetria onHammerhead butt plug tagab, et see istub kindlalt ja kindlalt pärakusse ilma libisemata.

    BUTTR & MEO: Ainulaadne disain anaalseks venitamiseks

    Eriline disain Hammerhead butt plug tagab, et see tagumispistik kohandub ideaalselt siseanatoomiaga ja pakub intensiivset naudingut. Pikk varras ja paks, ümmargune pea võimaldavad anus täielikult välja venitada, samas kui selle väljatõmbamine pakub intensiivset erutust. See muudab Hammerhead butt plug asendamatuks seksimänguasjaks kogenud kasutajatele, kes otsivad intensiivseid elamusi.

    Miks BUTTR Hammerhead butt plug on teie jaoks ideaalne:


    Laia alusega Hammerhead butt plug täidab mitmeid olulisi funktsioone:


    Kasutamine, õige määrdeaine ja tagumispistiku puhastamine

    Kasutage alati ohtralt soovitatud koguses Glory Hole MEO hübriidlibestit, et anaalpistikuga oleks sujuv ja meeldiv kogemus Hammerhead butt plug. See hübriidlibestusaine pakub kauakestvat määrdeainet ja sobib ideaalselt intensiivseteks seanssideks. Puhastage Hammerhead butt plugVERYCLEAN pärast kasutamist põhjalikult sooja vee ja maheda seebiga või kasutage eriti põhjalikuks puhastamiseks ja optimaalseks hügieeniks meie pihustit.

    BUTTR kaubamärk - kvaliteet ja innovatsioon Euroopast

    BUTTR on Euroopa kaubamärk, mis on teinud endale nime kvaliteetsete seksimänguasjade ja libestite pakkujana. BUTTR on tuntud oma tugeva, maskuliinse esteetika ja hoolikalt välja töötatud tootevaliku poolest ning on suunatud spetsiaalselt meestele ja naistele, kes otsivad uusi väljakutseid seksis Backdoor-Play otsivad uusi väljakutseid. Iga toode BUTTRi kollektsioonis, alates Hammerhead butt plug kuni spetsiaalselt välja töötatud libestusaineteni, on valmistatud vastavalt kõrgeimatele ohutuse, mugavuse ja vastupidavuse standarditele. Kaubamärk ei avalda muljet mitte ainult oma uuendusliku disaini, vaid ka kõrgeimatele kvaliteedistandarditele vastavate kehasõbralike materjalide kasutamisega. BUTTRi abil saate kogeda intensiivset, keerulist naudingut - olgu te siis anaalseksi algaja või kogenud professionaal, fisting või anaalvenitus.

    Täiendavad üksikasjad:

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    For serious size queens only !

    The product discription and the pictures do not do justice to the size of this monster plug ! For serious size queens only ! But oh so much fun ! Get this butt plug ! If there is a bigger plug on the market I don't want it.

      Hindamine 

      It's so big and awesome I love it.

      This thing is monstrous. Love it I can almost get the whole thing but I tap right before the widest point. It is a fantastic toy to warm up for my other toys. This thing is almost as wide as the height of a soda can so unless you're shopping for a glorious door stop... its not for begginers.

        Hindamine 

        Es enorme, solo para usuarios experimentados.

        Todavía no lo he probado pero estas son mis impresiones:
        De largo es perfecto, buena testura, es rígido pero de tacto blando y la ventosa cumple perfectamente su funcion.

          Hindamine 

          Très très gros !

          C'est la première fois que je teste un format comme celui-la, quand je l'ai ouvert je me suis dit que ça serais trop gros pour moi.

          J'ai eu très difficile au début, même avec beaucoup de lubrifiant, mais j'ai continuer à persévérer grâce au conseil d'une amie. Donc j'ai continué à m'asseoir dessus pendant que elle me donnait des conseils, j'ai gigoté dessus pas mal de temps et finalement j'ai réussis la boule est passée !

          Cela m'a procurer un plaisir fou ! et j'ai continuer jusqu'à le rentrer pratiquement en entier... bref après je ne voulais même plus le retirer... Un super jouet mais je prévient déjà, pendant une semaine mon postérieur à garder la taille du plug lol.

            Hindamine 

            Morbido, liscio, imponente.

            Plug mooolto impegnativo ma meraviglioso. L'ho provato immediatamente. Ci vuole molta determinazione e calma, ma una volta infilato tutto è molto comodo. Vi potrete sedere alla scrivania e lavorare normalmente!

              Hindamine 

              Super geiles Teil

              Ich habe schon einige Dildos ausprobiert , die meisten sind , zu hart , zu wenig flexibel , viele riechen schon beim Auspacken unangenehm !
              Nicht so dieses Produkt , Kein Geruch beim Auspacken , was schon Überrascht , und der 2 Eindruck war schon ein kleiner Schock von diesem echt geilen Teil , es ist absolut nahtlos und extrem glatte Oberfläche was mich noch am selben Abend zu einem Versuch veranlasste , und ich muss sagen WOW .

              • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

              Kirjutage oma ülevaade

              BUTTR Hammerhead butt plug - 24/7 anaalpistik anaaldilatatsiooniks

              BUTTR Hammerhead butt plug - 24/7 anaalpistik anaaldilatatsiooniks

              BUTTR Hammerhead butt plug on ideaalne valik meie kogenud klientidele, kes soovivad suurt anaalpistikut, mis venitab ja sulgeb päraku täielikult. Vaatamata oma märkimisväärsele suurusele, on Hammerhead butt plug diskreetselt ja tagasihoidlikult, nii et saate kogu päeva nautida oma seksikat saladust.

              Kirjutage oma ülevaade

              Ka teised kliendid ostsid:

              30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: