Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalide venitamine

Uudiskiri

BUTTR Cluster Bombs anaalkoolituse komplekt - komplekt 3 suure anaalküünisega

Anaalsed värbajad, rivisse! BUTTR Cluster Bombs anaalikoolituskomplektiga algab halastamatu drillimine totaalse anaalse alistumise maailma. See komplekt kolme suure anaalipistikutega esitab sulle väljakutse oma anaalsete piiride vähehaaval proovilepanekuks. Sinu käsk? Butt plug Edeneda samm-sammult suurimani ja kaotada absoluutne kontroll oma päraku üle.

Rohkem infot

10036/00

saadaval

    Rohkem infot

    BUTTR Cluster Bombs Anaal treening komplekt - kõige julgemate anaalide jaoks ja nende tee täielikuks allutamiseks

    Anaalsed värbajad, rivisse! BUTTR Cluster Bombs anaalitreeningukomplektiga algab halastamatu drillimine täieliku anaalse alistumise maailma. See komplekt kolme suure anaalpistikutega esitab sulle väljakutse oma anaalpiiride vähehaaval proovilepanekuks. Sinu käsk? Butt plug Edeneda samm-sammult suurimani ja kaotada absoluutne kontroll oma päraku üle. Butt plug Ainult kõige julgemad kannatavad seda anaalharjutust kuni suurimani - kas olete valmis käsu täitmiseks?

    Teie anaalpuuri etapid

    BUTTR Cluster Bombs anaaltreeningkomplekt on sinu isiklik treeningplats tõelise anaalseks kuulekuseks. Kolm erineva suurusega anaalipistikut on valmis saatma teid teel täieliku anaalse alistumiseni. Butt plug Igaühega venitatakse teid anaalselt veelgi rohkem ja valmistatakse ette ülimaks anaalseks väljakutseks. Sileda, täiusliku kujuga pind ja ümardatud ots tagavad, et iga missioon kulgeb sujuvalt ja te saate täielikult keskenduda olulisele - teie anaalpuurile.

    Sinu ülesanne: meisterda BUTTR Cluster Bombs anaaltreeningukomplekt

    Pikkusega 15 kuni 19 cm (umbes 5,91 - 7,48 tolli) ja läbimõõduga 4,5 kuni 5,8 cm (umbes 1,77 - 2,28 tolli) pakuvad need kolm sõjaväelist anaalpistikut teile kõike, mida vajate oma anaalmissiooni täiuslikuks täitmiseks. Alates esimesest missioonist kuni lõpliku väljakutseni - see komplekt juhatab teid samm-sammult täieliku anaalseks alistumiseni.

    Miks BUTTR Cluster Bombs anaalkoolituskomplekt on ideaalne valik:

    • Sõjaline täpsus: kolme kooskõlastatud suurusega treenite anust samm-sammult kuni täieliku anaalse alistumiseni.
    • Drill nõudlikele: See komplekt on mõeldud karmidele meestele ja naistele, kes on valmis oma anaalseid oskusi maksimeerima.
    • Õmblusteta sissetoomine: Tänu siledale pinnale ja ümaratele otsadele libiseb anaalpistikud sinusse peaaegu vaevata - drill algab õrnalt, kuid intensiivselt!
    • Missioon: anaalne domineerimine! Teie treening valmistab teid ette veelgi intensiivsemateks väljakutseteks tulevikus. Butt plug Iga korraga muutute paremaks ja võimekamaks, et tulla toime ka kõige suuremate anaalväljakutsetega.


    Kohaldamine, õige määrdeaine ja tagumikuplokkide puhastamine

    Kasutage alati ohtralt soovitatud Glory Hole MEO hübriidlibestit, et saada BUTTR Cluster Bombs anaaltreeningkomplektiga eriti nauditav kogemus. See hübriidne libestusaine pakub kauakestvat määrivust ja sobib ideaalselt intensiivseteks seanssideks. VERYCLEAN Puhastage BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set pärast kasutamist põhjalikult sooja vee ja maheda seebiga või kasutage eriti põhjalikuks puhastamiseks ja optimaalseks hügieeniks meie pihustit.

    BUTTR kaubamärk - kvaliteet ja innovatsioon Euroopast

    BUTTR on Euroopa kaubamärk, mis on teinud endale nime kvaliteetsete seksimänguasjade ja libestite pakkujana. BUTTR on tuntud oma tugeva, maskuliinse esteetika ja hoolikalt välja töötatud tootevaliku poolest ning on suunatud eelkõige meestele ja naistele, kes otsivad uusi väljakutseid tagaukse mängimisel. Kõik BUTTRi kollektsiooni tooted, alates BUTTR Cluster Bombs anaalitreeningukomplektist kuni spetsiaalselt välja töötatud libestusaineteni, on valmistatud vastavalt kõrgeimatele ohutuse, mugavuse ja vastupidavuse standarditele. Kaubamärk ei avalda muljet mitte ainult oma uuendusliku disaini, vaid ka kõrgeimatele kvaliteedistandarditele vastavate kehasõbralike materjalide kasutamisega. BUTTRi abil saate kogeda intensiivset, keerulist naudingut - olgu te siis anaalseksi algaja või kogenud professionaal, fisting või anaalvenitus.

    Täiendavad üksikasjad:

    • BUTTR Cluster Bombs anaaltreeningkomplekt
    • Komplekt kolme erineva suurusega anaalipistikutega
    • Kas oled valmis kõige raskemateks anaalseteks väljakutseteks? BUTTR Cluster Bombs anaalitreeningukomplekt juhatab teid samm-sammult täieliku anaalvenituseni. Ainult need, kes suudavad anaalpuurile vastu pidada, saavad anaalseks alistumise meistriks!
    • Pikkused: 15 cm kuni 19 cm (umbes 5,91 - 7,48 tolli)
    • Läbimõõt: 4,5 cm kuni 5,8 cm (umbes 1,77 - 2,28 tolli)
    • Materjal: Kehasõbralik materjal

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Für Profis

    Funktioniert super. Tolle Funktion. Material super gleitfähig!

      Kirjutage oma ülevaade

      BUTTR Cluster Bombs anaalkoolituse komplekt - komplekt 3 suure anaalküünisega

      BUTTR Cluster Bombs anaalkoolituse komplekt - komplekt 3 suure anaalküünisega

      Anaalsed värbajad, rivisse! BUTTR Cluster Bombs anaalikoolituskomplektiga algab halastamatu drillimine totaalse anaalse alistumise maailma. See komplekt kolme suure anaalipistikutega esitab sulle väljakutse oma anaalsete piiride vähehaaval proovilepanekuks. Sinu käsk? Butt plug Edeneda samm-sammult suurimani ja kaotada absoluutne kontroll oma päraku üle.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: