Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

BDSM Estim vibraator

  • BDSM Estim vibraator

Meie Estim vibraator on midagi enamat kui lihtsalt elektriga vibraator, sest see pakub palju enamat kui ainult pealiskaudset stimulatsiooni. Elektrienergia tungib sügavale kudedesse ja lihastesse, tekitades tunde, mida saab kirjeldada vaid kui ekstaatilist ja hingematvat! Stimulatsiooni ajal tunned lihaskontraktsioone, mis tavaliselt tekivad ainult tugevaima orgasmi ajal!

Rohkem infot

3302/00

169,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Meie Estim vibraator on midagi enamat kui lihtsalt elektriga vibraator, sest see pakub palju enamat kui ainult pealiskaudset stimulatsiooni. Elektrienergia tungib sügavale kudedesse ja lihastesse, tekitades tunde, mida saab kirjeldada vaid kui ekstaatilist ja hingematvat! Stimulatsiooni ajal tunned lihaskontraktsioone, mis tavaliselt tekivad ainult tugevaima orgasmi ajal!

     

    Naudi hingematvat elektroseksi selle võimsa Estim vibraatoriga!

     

    Tugevad vibratsioonid koos võimsa elektrostimulatsiooniga pakuvad uskumatult meeldivaid elamusi! Kasutage vibratsiooni ja elektrostimulatsiooni kas eraldi või koos. Estim vibraatori pikka käepidet on alati mugav hoida ja ümmargune, pehme pea on täielikult paindliku kaelaga, mis pöörleb 360 kraadi, nii et leiad alati endale sobiva nurga. Kvaliteetne, ftalaadivaba ja kehasõbralik silikoon, millest vibraatori pea koosneb, on siidiselt pehme. See töötab suurepäraselt kõigi veepõhiste libestitega, nagu E-Shock-Lube või Aquameo. Tänu pikale kaablile on Estim vibraator alati käepärast ja seda ei pea kunagi laadima ega patareisid vahetama!

     

    Tähtsündmused:

     

    • Vibratsioon ja E-Stim: kogege vibratsiooni ja elektrilist stimulatsiooni samaaegselt või iseseisvalt! Vali 3 kiiruse ja 7 võimsa vibratsioonimustri ning 5 erineva elektristimulatsiooni taseme vahel!
    • Paindlik kael: Paindlik kael pöörleb 360 kraadi, et saaksid tungida ideaalse nurga all!
    • Premium silikoon: Kvaliteetse, ftalaadivaba ja kehasõbraliku silikooniga saad ainult parimat oma kehale! Kasutage Estim vibraatorit siiski ainult koos MEO veepõhise E-Shock elektroodigeeli või Aquameo libestusainega.
    • Kaabliga: Patarei ei saa kunagi tühjaks, sest see juhtmega vibraator pakub sulle alati täisvõimsust kohe, kui sa selle ühendad!

     

    Rohkem kui lihtsalt klassikaline vibratsioon: Saage täielikult elektrifitseeritud!

     

    See sensatsiooniline e-stimulatsioonivibraator pakub palju enamat kui vaid pealiskaudset stimulatsiooni. Elekter tungib sügavale kudedesse ja lihastesse, tekitades tunde, mida saab kirjeldada vaid kui täiesti elektriseerivat! Stimulatsiooni ajal koged lihaskontraktsioone, mis tavaliselt tekivad ainult võimsa orgasmi ajal! Vali 3 kiiruse, 7 vibratsioonimustri ja 5 erineva elektrilise stimulatsiooni tüübi vahel! Kasutage mõlemat stimulatsiooniliiki koos või eraldi, et saada erinevaid unikaalseid ja enneolematuid aistinguid! Tänu paindlikule kaelale, mis pöörleb 360 kraadi, saate stimuleerida oma seksuaalseid magusaid kohti mis tahes nurga alt! Kuna Estim vibraator pistikupesast, ei pea sa enam kunagi muretsema patareide või akude pärast! Estim vibraatori pea on valmistatud kvaliteetsest silikoonist ning tundub pehme, sile ja siidine. Samuti on see ftalaadivaba, seega on see sinu kehale ohutu! Parima kogemuse saamiseks kasuta Estim vibraatorit siiski ainult koos veepõhise libestusainega, nagu Aquameo või E-Stim Gel E-Shock. Puhastamiseks on vaja vaid veidi vett ja mahedat seepi. Pihustage seda enne ja pärast kasutamist meie VERYCLEAN pihustiga ning seejärel kuivatage see ära.

     

    Tehke end mugavaks ja lõõgastuge...

     

    Lõõgastuge ja tehke ennast mugavaks, kui sisestate Estim vibraatori. Kui 180 cm pikkune juhe on sinu jaoks liiga lühike, võid seda pikendada pikendusjuhtme abil, et ekstaatilise elektroseksi ajal veelgi rohkem liikumisvabadust saavutada. Hellita ennast vöökohast allpool ja naudi, mis tunne on, kui masseerid Estim vibraatoriga huulid, kliitorit ja vulva kui naine või peenist, munandeid ja munandit kui mees. Naudi uskumatuid aistinguid, kui liigud Estim vibraatoriga kaugemale päraku ja päraku suunas. Erinevate vibratsiooniseadete proovimisel saate lisada E-Stim'i ja teada saada, kuidas see tundub teie suguelundite külgedel, otse peal või ringjate liigutustega masseerides. Kui olete leidnud oma magusa punkti, saate Estim vibraatorit paigal hoida ja intensiivsust suurendada, kui teie lihased pulseerivad, tõmbuvad ja tõmbuvad ekstaasist ja ootusest! Uuri ise, kas soovid Estim vibraatorit kasutada täieliku rahulolu saavutamiseks või soovid lisada veel ühe seksimänguasja! Kasuta Estim vibraatorit koos oma partneriga või üksi, just nii, nagu sulle meeldib, kuid üht saame lubada: Sa ei unusta kunagi orgasmi selle e-stimulatsioonivibraatoriga.

     

    Lisateave:

     

    • E-stim vibraator elektroseksi jaoks
    • Ideaalne Estim anaal, Estim peenis, Estim munandid, Estim kliitor ja palju muud.
    • Mõõdud: Kogupikkus 31,4 cm, pea läbimõõt 5,7 cm, kaabli pikkus 178 cm
    • Väljundpinge: 1. aste - 45 V, 2. aste - 55 V, 3. aste - 65 V, 4. aste - 75 V, 5. aste - 95 V
    • Materjal: silikoon, ABS plastik, PC
    • Värv: sinine, must
    • Ettevaatust E-Stim'i kasutamine südameprobleemide või südamestimulaatoriga inimeste poolt võib olla ohtlik.
    • Elektroseks koos Estim Toysiga: Kasutage meie E-Shocki elektroodigeeli elektroseksiks! Meie E-Shock elektroseksi geel on "kohustuslik" igasuguse e-stimuli puhul. Meie elektro-geel tagab maksimaalse juhtivuse naha ja seadme vahel, intensiivistades juhtivust. See tagab kõigi erogeensete tsoonide suurema stimulatsiooni.
    • Estim Play: E-Stim vibraator töötab elektriga ja see tuleb ühendada pistikupessa. Sellel on mitu kiiruse seadistust ja vibratsioonimustrit ning lisafunktsioon, elektrostimulatsioon, mis stimuleerib närvilõpmeid elektriliste impulsside abil ja suurendab naudingutunnet. E-Stim vibraatorit saab kasutada erinevatel seksuaalsetel eesmärkidel, nagu masturbeerimine, seks või BDSM. Seda saab kasutada keha erinevate erogeensete tsoonide, näiteks kliitori, nibude või peenise stimuleerimiseks ning see sobib eriti hästi neile, kellele meeldivad tugevad vibratsioonid või kes soovivad seksuaalse e-stimulatsiooniga eksperimenteerida.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    drives her crazy

    drives her crazy she gets so horny and screams with delight

      Hindamine 

      Intensivere und länger anhaltende Orgasmen - aber nicht nur!

      Der Estim-Dildo (Elektrostimulations-Dildo) ist ein ganz besonderes Sexspielzeug, das elektrische Impulse nutzt, um einzigartige und intensive Empfindungen zu erzeugen. Das Gerät ist wirkich von allerhöchster Qualität und mit gar nichts zu vergleichen. Ich kann es wirklich sowohl für Frauen als auch für Männer empfehlen.

      Hier sind einige Vorteile, die dieser Estim-Dildo bietet:

      1. Vielfältige Empfindungen: Der Estim-Dildo kann eine breite Palette von Empfindungen erzeugen, von sanftem Kribbeln bis hin zu stärkeren, pulsierenden Schlägen. Durch die Anpassung der Intensität und der Art der elektrischen Impulse können Benutzer das gewünschte Vergnügen und die gewünschte Stimulation erreichen.

      2. Muskelaufbau und Training: Elektrostimulation kann dabei helfen, die Beckenbodenmuskulatur zu trainieren und zu stärken. Eine stärkere Beckenbodenmuskulatur kann zu intensiveren Orgasmen und einer verbesserten sexuellen Leistungsfähigkeit führen.

      3. Hands-free Stimulation: Der Estim-Dildo bietet die Möglichkeit, ohne den Einsatz der Hände oder manuellen Bewegungen stimuliert zu werden. Dies kann besonders vorteilhaft sein, um sich auf andere erogene Zonen oder das Zusammenspiel mit einem Partner zu konzentrieren.

      4. Vielseitigkeit: Der Estim-Dildo ist sowohl für vaginale als auch anale Anwendungen geeignet, was ihn zu einem vielseitigen Spielzeug für alle Geschlechter und Vorlieben macht.

      5. Neue Erfahrungen: Für viele Benutzer kann die Verwendung eines Estim-Dildos ganz sicherlich eine neue Welt der sexuellen Empfindungen eröffnen, die sie zuvor nicht erlebt haben. Dies kann das Liebesleben bereichern und neue, aufregende Möglichkeiten bieten.

      6. Orgasmusintensität: Die Verwendung von Estim-Dildos führt zu intensiveren und länger anhaltenden Orgasmen. Das kann besonders vorteilhaft sein, wenn man auf der Suche nach neuen Wegen ist, um sexuelle Höhepunkte zu erreichen.

      • 0 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Love this first estim toy.

      Different levels provide awesome stim for all over the body - the lowest level for the privates is...well...shockingly pleasurable. The higher levels for other parts provide nice sensations. Going back and forth generates such strong sexual feelings, and ultimately great Os.

        Hindamine 

        Wow - verwöhnt oder bestraft

        Sehr gut und für Stimulation von sanft bis sehr hart. Einfach zu bedienen und super Qualität

          Kirjutage oma ülevaade

          BDSM Estim vibraator

          BDSM Estim vibraator

          Meie Estim vibraator on midagi enamat kui lihtsalt elektriga vibraator, sest see pakub palju enamat kui ainult pealiskaudset stimulatsiooni. Elektrienergia tungib sügavale kudedesse ja lihastesse, tekitades tunde, mida saab kirjeldada vaid kui ekstaatilist ja hingematvat! Stimulatsiooni ajal tunned lihaskontraktsioone, mis tavaliselt tekivad ainult tugevaima orgasmi ajal!

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: