Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

PulseCore UNO - anaalstimulaator - anaalelektrostimulatsioon

Uus Pakkumine

Hingematvad orgasmid on garanteeritud: õhuke ja sile - PulseCore UNO anaalstimulaator on ideaalne kõigile, kes soovivad peenemat ja sihipärasemat elektrostimulatsiooni. See kompaktne ja õhuke anaalpistik sobib ideaalselt algajatele või neile, kes eelistavad peenemaid elektriimpulsse.

Rohkem infot

3881/00

69,99 €


-20,00 €

49,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kogege anaalelektrostimulatsiooni uut mõõdet MEO bipolaarse anaalstimulaatori PulseCore™ abil. See anaalstimulaator suurendab päraku närvilõpmete sihipärase elektrilise stimulatsiooni abil seksuaalset naudingut ja viib eriti intensiivsete orgasmideni. Impulsside tugevust saab individuaalselt reguleerida, mistõttu PulseCore™ sobib nii algajatele kui ka edasijõudnutele.

    Ainulaadsed omadused ja eelised:

    • Täpne stimulatsioon: PulseCore™ pakub täpset ja fokuseeritud stimulatsiooni, tekitades intensiivsemaid ja sageli sügavamaid aistinguid, mida on raske saavutada tavaliste anaalpistikutega või anaalvibraatoritega.
    • Kohandatav intensiivsus: PulseCore™-i ja elektristimulatsiooniseadme abil saate täpselt reguleerida elektriliste impulsside intensiivsust, nii et saate nautida nii õrna kui ka tugevat stimulatsiooni. Lihtsalt katsetage erinevate seadistustega, et saavutada soovitud efekt.
    • Suurenenud orgasmi intensiivsus: Paljud kasutajad teatavad oma orgasmi intensiivistumisest PulseCore™-i kasutamisel. Elektriline stimulatsioon toob kaasa suurenenud lihaskontraktsioonid, mis suurendavad seksuaalkogemust.
    • Psühholoogiline mõju: Eriti BDSM-kontekstis võib PulseCore™ suurendada domineerimise ja allumise tunnet.


    Kokkuvõttes pakub anaalelektrostimulatsioon meie PulseCore™ bipolaarse tagumispistikuga põnevat võimalust uute sensoorsete kogemuste avastamiseks ja seksuaalse naudingu intensiivistamiseks.

    Lihtne puhastada:

    INSTACLEAN PulseCore™ anaalpistikut saab hõlpsasti puhastada sooja vee ja maheda pesuvahendi või pihustiga. Elektroodi kahjustamise vältimiseks ei tohiks kasutada agressiivseid puhastusvahendeid.

    See libestusaine muudab anaalelektrostimulatsiooni veelgi nauditavamaks:

    Optimaalse elamuse saamiseks tuleks kasutada meie veepõhist libestusainet ESHOCK. See spetsiaalne libestusaine tagab lihtsa anaalse/vaginaalse sisestamise ja hea elektrijuhtivuse. Vältige igal juhul silikoonipõhiseid või hübriidseid määrdeaineid.

    Täiendavad üksikasjad:

    • PulseCore™ anaalstimulaator - anaalelektrostimulatsioon - elektriplaat anaalpistik
    • Anaalpistiku pikkus: 4,9 cm
    • Anaalpistiku läbimõõt: 2,5 cm
    • Kaabli pikkus: 113 cm
    • 3,5 mm pistikupesa / adapter
    • PulseCore™ anaalelektrostimulatsiooni anaalpistik peab olema ühendatud elektrostimulatsiooniseadmega või TENS-seadmega, et arendada selle täielikku funktsionaalsust. Need seadmed varustavad anaalpistikut elektriliste impulssidega, mis stimuleerivad otseselt närvilõpmeid anaalpiirkonnas. Selline sihipärane stimulatsioon võib suurendada tundmuste intensiivsust ja viia eriti sügavate ja rahuldust pakkuvate orgasmideni, mida ei ole võimalik saavutada tavaliste anaalpistikutega või vibraatoritega.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    ottimo

    una buona sensazione dentro

      Hindamine 

      attention a la taille !

      la taille est raisonnable dans sa partie la plus large et pénètre facilement pour une personne habitué , mais il n'est pas fais pour les novices . la base en partie basse et un peut étroite à mon goût et les sensation aurais été meilleurs s il avait été plus large , bref bon produit dans l'ensemble !

        Hindamine 

        Intensives Vergnügen garantiert!

        Zuerst war ich etwas skeptisch, ob ein E-Stim Butt Plug wirklich etwas für mich ist. Aber nachdem ich das Produkt ausprobiert habe, bin ich absolut begeistert! Die Kombination aus analer Stimulation und sanften elektrischen Impulsen hat mir ein völlig neues und intensives Vergnügen beschert. Die Verarbeitung des Plugs ist hochwertig und das Material fühlt sich angenehm an. Besonders gut gefällt mir die Möglichkeit, die Intensität der Impulse individuell einstellen zu können. Für alle, die mal etwas Neues ausprobieren wollen, ist der E-Stim Butt Plug ein absolutes Muss!

          Hindamine 

          Five stars!

          I absolutely love this stainless steel electrode for anal electrostimulation! I'm pretty new to Electro Play, and let me tell you, it was mind-blowing! The material feels incredibly smooth and comfortable, and the shape is just perfect for an exciting experience. The electrostimulation is unlike anything I've ever felt before – so intense and arousing. I was pleasantly surprised by how easy it was to use and how powerful the sensations were. This electrode has definitely taken my pleasure to a whole new level. I highly recommend it if you're looking for an intense and satisfying experience. Five stars!

            Kirjutage oma ülevaade

            PulseCore UNO - anaalstimulaator - anaalelektrostimulatsioon

            PulseCore UNO - anaalstimulaator - anaalelektrostimulatsioon

            Hingematvad orgasmid on garanteeritud: õhuke ja sile - PulseCore UNO anaalstimulaator on ideaalne kõigile, kes soovivad peenemat ja sihipärasemat elektrostimulatsiooni. See kompaktne ja õhuke anaalpistik sobib ideaalselt algajatele või neile, kes eelistavad peenemaid elektriimpulsse.

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: