Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

PulseCore DUE - anaalstimulaator - anaalelektrostimulatsioon

Uus Pakkumine

Anaalelektrostimulatsioon võib olla nii imeline: PulseCore DUE on oma ergonoomilise kujuga spetsiaalselt välja töötatud päraku ja P-punkti täpseks elektrostimulatsiooniks. Selle ainulaadne kuju järgib siseanatoomia loomulikke kontuure, et saavutada maksimaalsed tundmused.

Rohkem infot

3882/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kogege anaalelektrostimulatsiooni uut mõõdet MEO bipolaarse anaalstimulaatori PulseCore™ abil. See anaalstimulaator suurendab päraku närvilõpmete sihipärase elektrilise stimulatsiooni abil seksuaalset naudingut ja viib eriti intensiivsete orgasmideni. Impulsside tugevust saab individuaalselt reguleerida, mistõttu PulseCore™ sobib nii algajatele kui ka edasijõudnutele.

    Ainulaadsed omadused ja eelised:

    • Täpne stimulatsioon: PulseCore™ pakub täpset ja fokuseeritud stimulatsiooni, tekitades intensiivsemaid ja sageli sügavamaid aistinguid, mida on raske saavutada tavaliste anaalpistikutega või anaalvibraatoritega.
    • Kohandatav intensiivsus: PulseCore™-i ja elektristimulatsiooniseadme abil saate täpselt reguleerida elektriliste impulsside intensiivsust, nii et saate nautida nii õrna kui ka tugevat stimulatsiooni. Lihtsalt katsetage erinevate seadistustega, et saavutada soovitud efekt.
    • Suurenenud orgasmi intensiivsus: Paljud kasutajad teatavad oma orgasmi intensiivistumisest PulseCore™-i kasutamisel. Elektriline stimulatsioon toob kaasa suurenenud lihaskontraktsioonid, mis suurendavad seksuaalkogemust.
    • Psühholoogiline mõju: Eriti BDSM-kontekstis võib PulseCore™ suurendada domineerimise ja allumise tunnet.


    Kokkuvõttes pakub anaalelektrostimulatsioon meie PulseCore™ bipolaarse tagumispistikuga põnevat võimalust uute sensoorsete kogemuste avastamiseks ja seksuaalse naudingu intensiivistamiseks.

    Lihtne puhastada:

    INSTACLEAN PulseCore™ anaalpistikut saab hõlpsasti puhastada sooja vee ja maheda pesuvahendi või pihustiga. Elektroodi kahjustamise vältimiseks ei tohiks kasutada agressiivseid puhastusvahendeid.

    See libestusaine muudab anaalelektrostimulatsiooni veelgi nauditavamaks:

    Optimaalse elamuse saamiseks tuleks kasutada meie veepõhist libestusainet ESHOCK. See spetsiaalne libestusaine tagab lihtsa anaalse/vaginaalse sisestamise ja hea elektrijuhtivuse. Vältige igal juhul silikoonipõhiseid või hübriidseid määrdeaineid.

    Täiendavad üksikasjad:

    • PulseCore™ anaalstimulaator - anaalelektrostimulatsioon - elektriplaat anaalpistik
    • Anaalpistiku pikkus: kogupikkus 5,5 cm, sissetõmmatav pikkus 4,8 cm
    • Anaalpistiku läbimõõt: 2,5 cm
    • Aluse läbimõõt: 2,5 cm
    • Kaabli pikkus: 113 cm
    • 3,5 mm pistikupesa / adapter
    • Elektroseks: PulseCore™ anaalpistik anaalseks elektrostimulatsiooniks peab olema ühendatud elektrostimulatsiooniseadmega või TENS-seadmega, et arendada selle täielikku funktsionaalsust. Need seadmed varustavad anaalpistikut elektriliste impulssidega, mis stimuleerivad otseselt närvilõpmeid anaalpiirkonnas. Selline sihipärane stimulatsioon võib suurendada tundmuste intensiivsust ja viia eriti sügavate ja rahuldust pakkuvate orgasmideni, mida ei ole võimalik saavutada tavaliste anaalpistikutega või vibraatoritega.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Très facile de l’introduire

    Super agréable à porter et bonnes sensations je recommande

      Hindamine 

      5 Sterne

      Der Plug macht mit etwas Zeit und viel gleitcreme richtig viel Spaß. Deshalb 5 Sterne

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Perfekt

      Ich habe mir die Anal-Elektrode gekauft, um die Abende etwas aufregender zu gestalten, wenn meine Freundin nicht da ist, und ich wurde nicht enttäuscht. Die Handhabung ist einfach und dank der ausführlichen Online-Anleitung schnell zu verstehen. Die Stromimpulse sind gut dosierbar und bieten eine große Bandbreite an Empfindungen - von leichtem Kribbeln bis hin zu intensivem Pulsieren. Das bringt mich richtig zum Orgasmus!

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Deserves a glowing five-star rating!

      As a woman who recently tried this stainless steel vaginal electrostimulation electrode, I can confidently say that it was a revelation! Despite some initial hesitation as a newcomer to electro play, I was pleasantly surprised by the incredible experience it provided. The electrostimulation was nothing short of amazing - intense, arousing and left me wanting more. The electrode was surprisingly easy to use and the powerful sensations it delivered were truly unforgettable.

        Kirjutage oma ülevaade

        PulseCore DUE - anaalstimulaator - anaalelektrostimulatsioon

        PulseCore DUE - anaalstimulaator - anaalelektrostimulatsioon

        Anaalelektrostimulatsioon võib olla nii imeline: PulseCore DUE on oma ergonoomilise kujuga spetsiaalselt välja töötatud päraku ja P-punkti täpseks elektrostimulatsiooniks. Selle ainulaadne kuju järgib siseanatoomia loomulikke kontuure, et saavutada maksimaalsed tundmused.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: