Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

PulseCore TRE - anaalstimulaator - anaalelektrostimulatsioon

Uus Pakkumine

Võimsad elektriimpulsid otse pärakusse: PulseCore TRE pakub rahuldavat suurust neile, kes eelistavad intensiivsemat elektrilist stimulatsiooni tugevamate impulssidega. See anaalstimulaator on ideaalne kogenud kasutajatele, kes soovivad nautida võimsat elektrilist stimulatsiooni.

Rohkem infot

3883/00

69,99 €


-20,00 €

49,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kogege anaalelektrostimulatsiooni uut mõõdet MEO bipolaarse anaalstimulaatori PulseCore™ abil. See anaalstimulaator suurendab päraku närvilõpmete sihipärase elektrilise stimulatsiooni abil seksuaalset naudingut ja viib eriti intensiivsete orgasmideni. Impulsside tugevust saab individuaalselt reguleerida, mistõttu PulseCore™ sobib nii algajatele kui ka edasijõudnutele.

    Ainulaadsed omadused ja eelised:

    • Täpne stimulatsioon: PulseCore™ pakub täpset ja fokuseeritud stimulatsiooni, tekitades intensiivsemaid ja sageli sügavamaid aistinguid, mida on raske saavutada tavaliste anaalpistikutega või anaalvibraatoritega.
    • Kohandatav intensiivsus: PulseCore™-i ja elektristimulatsiooniseadme abil saate täpselt reguleerida elektriliste impulsside intensiivsust, nii et saate nautida nii õrna kui ka tugevat stimulatsiooni. Lihtsalt katsetage erinevate seadistustega, et saavutada soovitud efekt.
    • Suurenenud orgasmi intensiivsus: Paljud kasutajad teatavad oma orgasmi intensiivistumisest PulseCore™-i kasutamisel. Elektriline stimulatsioon toob kaasa suurenenud lihaskontraktsioonid, mis suurendavad seksuaalkogemust.
    • Psühholoogiline mõju: Eriti BDSM-kontekstis võib PulseCore™ suurendada domineerimise ja allumise tunnet.


    Kokkuvõttes pakub anaalelektrostimulatsioon meie PulseCore™ bipolaarse tagumispistikuga põnevat võimalust uute sensoorsete kogemuste avastamiseks ja seksuaalse naudingu intensiivistamiseks.

    Lihtne puhastada:

    INSTACLEAN PulseCore™ anaalpistikut saab hõlpsasti puhastada sooja vee ja maheda pesuvahendi või pihustiga. Elektroodi kahjustamise vältimiseks ei tohiks kasutada agressiivseid puhastusvahendeid.

    See libestusaine muudab anaalelektrostimulatsiooni veelgi nauditavamaks:

    Optimaalse elamuse saamiseks tuleks kasutada meie veepõhist libestusainet ESHOCK. See spetsiaalne libestusaine tagab lihtsa anaalse/vaginaalse sisestamise ja hea elektrijuhtivuse. Vältige igal juhul silikoonipõhiseid või hübriidseid määrdeaineid.

    Täiendavad üksikasjad:

    • PulseCore™ anaalstimulaator - anaalelektrostimulatsioon - elektriplaat anaalpistik
    • Anaalpistiku pikkus: kogupikkus 6,8 cm, sissetõmmatav pikkus 6,4 cm
    • Anaalpistiku läbimõõt: 2,5 cm
    • Aluse läbimõõt: 2 cm
    • Kaabli pikkus: 113 cm
    • 3,5 mm pistikupesa / adapter
    • PulseCore™ anaalpistik anaalseks elektrostimulatsiooniks peab olema ühendatud elektrostimulatsiooniseadmega või TENS-seadmega, et arendada selle täielikku funktsionaalsust. Need seadmed varustavad anaalpistikut elektriliste impulssidega, mis stimuleerivad otseselt närvilõpmeid anaalpiirkonnas. Selline sihipärane stimulatsioon võib suurendada tundmuste intensiivsust ja viia eriti sügavate ja rahuldust pakkuvate orgasmideni, mida ei ole võimalik saavutada tavaliste anaalpistikutega või vibraatoritega.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Begeistert

    Ich bin absolut begeistert von diesem Plug! Er übertrifft meine Erwartungen bei Weitem. Das Material ist wirklich super verarbeitet und lässt sich super leicht einführen – natürlich in Verbindung mit Gleitgel. Ich kann euch nur empfehlen, ein leitfähiges Gleitgel zu verwenden, denn damit ist der Stromfluss einfach besser!

      Hindamine 

      Stimulation von zart bis hart

      Der E-Stim Butt Plug hat mich als BDSM'ler auf der ganzen Linie überzeugt. Die Verarbeitung ist erstklassig und das Material hygienisch und hautfreundlich. Die elektrischen Impulse sind wunderbar gleichmäßig und lassen sich in verschiedenen Stufen einstellen. Ob allein oder zu zweit - dieser Butt Plug sorgt immer für starkes Abspritzen. Besonders praktisch finde ich die einfache Reinigung !

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Recommend

      I live in Oslo and recently ordered this sex toy from MEO. I must say that I am very impressed with the quality, professionalism and fast, completely discreet shipping service. The product has exceeded my expectations in terms of craftsmanship and performance. The attention to detail and overall experience has made me a truly satisfied customer. The discreet packaging ensured my privacy and the efficiency of the delivery process was exceptional. I highly recommend MEO for their outstanding service and the excellent quality of their products. I will definitely be a returning customer and recommend their services to others looking for top-notch adult products and services.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      PulseCore TRE - anaalstimulaator - anaalelektrostimulatsioon

      PulseCore TRE - anaalstimulaator - anaalelektrostimulatsioon

      Võimsad elektriimpulsid otse pärakusse: PulseCore TRE pakub rahuldavat suurust neile, kes eelistavad intensiivsemat elektrilist stimulatsiooni tugevamate impulssidega. See anaalstimulaator on ideaalne kogenud kasutajatele, kes soovivad nautida võimsat elektrilist stimulatsiooni.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: