Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

MEO-XTRM - must AromaPlay™ Plug

See väga eriline lõhn rõõmustab ja paneb iga orja imestama! AromaPlay™ Plug kannab domineeriva partneri kõige intiimsema kehalõhna otse alluva partneri nina.

Rohkem infot

3832/00

saadaval

    Rohkem infot

    See väga eriline lõhn rõõmustab ja paneb iga orja imestama! AromaPlay™ Plug kannab domineeriva partneri kõige intiimsema kehalõhna otse alluva partneri nina sisse. Ja mis kõige parem AromaPlay™ Plug saab kasutada nii anaalselt kui ka vaginaalselt.

    See erakordne BDSM toode võimaldab kogeda domineeriva partneri intiimseid lõhnu ekstreemsel viisil ja tagab võrratu alistumise taseme. DerAromaPlay™ Plug ühendab alistumise ja domineerimise kontseptsiooni ainulaadsel viisil. Sisseehitatud kanal AromaPlay™ Plug kanaliseerib anaal- või vaginaallõhna toru kaudu otse gaasimaski, suurendades BDSM-seansi ajal kontrolli ja alistumise tunnet.

    MEO-XTRM - AromaPlay™ Plug - Unikaalsed BDSM-kogemused

    • Ainulaadne lõhnataju: The AromaPlay™ Plug võimaldab integreeritud sisekanali kaudu intensiivselt tajuda partneri lõhna. Kinnitades AromaPlay™ Plug gaasimaskiga ühendatud vooliku külge, saab lõhna veelgi intensiivsemalt edastada, kui pistiku otsas olev pistiku AromaPlay™ Plug eemaldatakse.
    • Mitmekülgselt kasutatav AromaPlay™ Plug sobib nii anaalseks kui ka vaginaalseks kasutamiseks, mistõttu on see mitmekülgne ja oluline tarvik igas BDSM-kollektsioonis. Uuenduslik disain võimaldab teil uurida uusi sensoorseid tasandeid ja tõugata oma piire.
    • Saadaval on järgmised värvid: AromaPlay™ Plug on saadaval kolmes erksas värvitoonis (punane, kollane ja must).
    • Kvaliteetne materjal: The AromaPlay™ Plug on valmistatud ohutust ja vastupidavast plastist. Materjali on lihtne puhastada, mis muudab AromaPlay™ Plug ideaalseks sagedaseks kasutamiseks.
    • Lihtne käsitsemine: The AromaPlay™ Plug saab kinnitada gaasimaskile gaasimaskivooliku abil või teisele kapotile kummist voolikuga.


    AromaPlay™ Plug on täiesti uus BDSM-toode, mis avaldab muljet oma lõhna ülekandmise võime ja mitmekülgsusega nii anaalseks kui ka vaginaalseks kasutamiseks. Sobib ideaalselt uute sensoritasemete uurimiseks ja BDSM-kogemuste intensiivistamiseks. See ainulaadne aksessuaar pakub põnevaid võimalusi ja üllatusi täiesti uue intiimsuse, domineerimise ja alistumise mõõtmega.

    Täiendavad üksikasjad:

    • MEO-XTRM - AromaPlay™ Plug
    • Materjal: plastik
    • Mõõtmed: Materjal: plastmass, plastmass, plastmass, plastmass, plastmass: Läbimõõt 1,4 cm kuni 3,5 cm
    • AromaPlay™ Plug on saadaval kolmes erinevas värvitoonis, nii et igale maitsele on midagi sobivat ja võrratu kogemus on garanteeritud.
    • Sobivad tarvikud: gaasimaskivoolik, gaasimask jne (ei kuulu komplekti, palun tellige eraldi).

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Geile Erfindung

    Genau das richtige Teil für den sehr devoten Sklaven der den M....Duft ganz tief einatmen muss. Mit dem richtigen Zubehörteilen von hier absolut top

      Kirjutage oma ülevaade

      MEO-XTRM - must AromaPlay™ Plug

      MEO-XTRM - must AromaPlay™ Plug

      See väga eriline lõhn rõõmustab ja paneb iga orja imestama! AromaPlay™ Plug kannab domineeriva partneri kõige intiimsema kehalõhna otse alluva partneri nina.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: