Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

Valerius silikoonist anaalpistik - anaalpistik meestele

Uus Pakkumine

See pepupistik on iga mehe jaoks absoluutselt kohustuslik, olenemata sellest, kui palju kogemusi tal on. See pakub ainulaadset võimalust stimuleerida eesnääret sihipäraselt, mis viib intensiivsema orgasmi ja täiesti uue, hingematva naudingutunde saavutamiseni.

Rohkem infot

3955/00

19,99 €


-3,00 €

16,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kogege meie uute silikoonist pepupistikutega päraku ja eesnäärme intensiivset stimuleerimist:

    See tagumispistik on iga mehe jaoks hädavajalik, olenemata sellest, kui palju kogemusi tal on. See pakub ainulaadset võimalust eesnäärme sihipäraseks stimuleerimiseks, mis viib intensiivsema orgasmi ja täiesti uue, hingematva naudingutunde tekkimiseni. Läbimõeldud kuju tagab mugava sisestamise ja kindla hoidmise pärakus, samas kui tugev iminapp võimaldab käedeta kasutamist - lihtsalt geniaalne!

    Butt plug butt plug Koos meie soovitatud libestite ja puhastusvahenditega pakub see tagumispistik uskumatult mugavat ja hügieenilist kogemust, mis rõõmustab iga meest. Meie uus silikoonist tagumispistikute valik, mis koosneb Maximus , Valerius ja Legionnaire Plugist, pakub ainulaadset võimalust stimuleerida pärakut ja eesnääret kõige kõrgemal tasemel. Iga anaalpistik on hoolikalt disainitud, et pakkuda maksimaalset naudingut ja naudingut nii algajatele kui ka kogenud kasutajatele.

    Anuse intensiivne stimuleerimine:

    Meie pärakuplokkide spetsiaalselt välja töötatud kuju tagab päraku intensiivse ja põneva stimuleerimise. Erinevad suurused ja kujundused võimaldavad individuaalset kogemust. Sileda pinna tekstuur pakub täiendavat erutust iga kord, kui see sisestatakse ja tõmmatakse välja.

    Sihtotstarbeline eesnäärme massaaž:

    Meie tagumikuplokkide ainulaadne kuju võimaldab eesnäärme sihipärast stimuleerimist. Eesnäärme sihipärane surve ja õrn massaaž eesnäärmele toovad kaasa intensiivsema orgasmi ja suurema naudingu.

    Iminappide eelised:

    Kõik meie tagumispistikud on varustatud tugeva iminapaga, mis tagab kindla haardumise kõikidel siledal pinnal. See võimaldab käedeta kasutamist ja avab palju põnevaid mängimisvõimalusi. Iminapp tagab, et pepupistik istub kindlalt pärakus, nii et saate täielikult keskenduda oma naudingule.

    Lihtne kasutada:

    Parima elamuse saamiseks soovitame kasutada meie veepõhist Aquameo libestusainet ja Extremeo Anal Relax Spray't. Need tooted tagavad õrna ja meeldiva sisseviimise pärakusse ning lõdvestavad teie pärakulihaseid. VERYCLEAN

    Pärast kasutamist saate anaalpistikuid hõlpsasti puhastada sooja vee, maheda seebi ja meie spetsiaalse sprei abil. Kogege meie uute silikoonist anaalpistikutega päraku ja eesnäärme revolutsioonilist stimuleerimist ning avastage naudingu ja naudingu uued kõrgused. Avastage oma isiklik lemmik ja nautige intensiivseid, unustamatuid hetki.

    Täiendavad üksikasjad:

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Analplug für den Mann

    Der Analplug ist der absolute Hammer, wenn man als Anfänger einmal in die Thematik reinschnuppern möchte. Er ist super einfach einzuführen und die Größe ist perfekt für Anfänger. Wenn er mal sitzt, merkt man ihn deutlich, aber er ist überhaupt nicht nervig – ein Traum!

      Hindamine 

      Toll für Anfänger

      Dieser Traum von einem Dildo ist wirklich unglaublich leicht und angenehm zu tragen. Du kannst ihn auch drinnen behalten, wenn du zur Arbeit gehst oder unterwegs bist. Einfach ein fantastisches Toy, das auch meine Freundin ganz begeistert ist. Ich kann es nur empfehlen, besonders für Anfänger, die noch nicht so viel Größe vertragen können oder erst anfangen möchten.

        Hindamine 

        Bien

        Bien pour débuter en douceur !
        Super plug je recommande

          Kirjutage oma ülevaade

          Valerius silikoonist anaalpistik - anaalpistik meestele

          Valerius silikoonist anaalpistik - anaalpistik meestele

          See pepupistik on iga mehe jaoks absoluutselt kohustuslik, olenemata sellest, kui palju kogemusi tal on. See pakub ainulaadset võimalust stimuleerida eesnääret sihipäraselt, mis viib intensiivsema orgasmi ja täiesti uue, hingematva naudingutunde saavutamiseni.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: