Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

Tunneliga anaalipistik - AssServant™

Meie legendaarne AssServant™ on meie klientide lemmik ja seda põhjusega. Tunnetus, et teie pärak on pidevalt laialt avatud, tekitab intensiivse kontrolli kaotamise ja anaalsele alistumise tunde. See tagumispistik läheb kaugemale lihtsast anaalstimulatsioonist ja pakub sügavat kogemust, mis ühendab naudingut, kontrolli kaotamist ja anaalset alistumist.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Meie legendaarne AssServant™ on meie klientide lemmik ja seda põhjusega. Tunnetus, et teie pärak on pidevalt laialt avatud, tekitab intensiivse kontrolli kaotamise ja anaalsele alistumise tunde. See tagumispistik läheb kaugemale lihtsast anaalstimulatsioonist ja pakub sügavat kogemust, mis ühendab naudingut, kontrolli kaotamist ja anaalset alistumist. See on piiride mäng, mis äratab tundmatu põnevuse ja ootamatuse soovi.

    Oled valmis ülimaks anaalseikluseks?

    Meie AssServant™ tagumispistik on ideaalne seksimänguasju kõigile, kes otsivad anaalstimulatsiooni ülimat naudingut. See kvaliteetsest silikoonist valmistatud ja ftalaatidest vaba tagumispistik on anatoomilise kujuga, mis sobib nii algajatele kui ka professionaalidele.

    AssServant™ on saadaval kolmes suuruses ja kohandub ideaalselt päraku anatoomiale. Iga tagumispistik on varustatud spetsiaalselt vormitud alusega, mis tagab optimaalse toe ja stabiilsuse.

    Läbimõeldud kuju, mis tipu suunas kergelt koonustub, lihtsustab tagumispistiku sisestamist ja tagab, et see püsib kindlalt pärakus ka reisimisel ja pikemaajalisel kandmisel (nt öösel ja reisil). Meie AssServant™ tagumispistik on tõeline tipp! Tänu selle täispikkusele avanemisele saate eksperimenteerida oma südame järgi ja avastada uusi, põnevaid mängimisviise. Kas soovite sisestada õhukese dildo või klistiiritoru - teie fantaasial ei ole uuendusliku AssServant™ tagumispistiku puhul piire! Ja kui soovite olla kindlalt, saate AssServant™-i igal ajal sulgeda kaasasoleva tihenduspistiku abil.

    Saadaval 3 suuruses alates S-st kuni L-ni:

    • S = algaja: kogupikkus 9 cm, sisestatav pikkus 7 cm, läbimõõt 3 kuni 4,4 cm, siseläbimõõt 2,6 cm.
    • M = edasijõudnud: kogupikkus 11,5 cm, sisestatav pikkus 9,5 cm, läbimõõt 3,4 kuni 5,9 cm, siseläbimõõt 2,9 cm
    • L = Anal pro: kogupikkus 13,5 cm, sisestatav pikkus 11,5 cm, läbimõõt 4,3 kuni 6,5 cm, siseläbimõõt 3,3 cm


    Sukeldu anaalstimulatsiooni maailma, mis on eemal tavalisest, ja avasta meie AssServant™-iga uus naudingu ja rahulduse tase. Kas oled valmis ületama oma piire?

    Veenev disain:

    Stabiilne alus ja optimaalse suurusega pepupistiku kael pakuvad mitmeid eeliseid. Esiteks tagab stabiilne alus, et tagumispistik paikneb kasutamise ajal kindlalt ja stabiilselt, vähendades ohtu, et see libiseb tahtmatult pärakust välja. See on eriti oluline pikemaajalisel kasutamisel või seksuaalvahekorra ajal. Teiseks tagab pärakuploki optimaalse suurusega kaelus mugava ja turvalise istuvuse pärakus, tekitamata ebamugavat survet või ebamugavustunnet. See muudab selle kandmise mugavaks ja aitab lõdvestada päraku lihaseid. Kokkuvõttes aitavad stabiilne alus ja ideaalse suurusega kaelus suurendada anaalpistiku kasutamise ohutust, mugavust ja naudingut.

    Õige määrdeaine ja optimaalne puhastamine:

    Parima võimaliku kogemuse saamiseks meie tagumispistikutega soovitame kasutada meie veepõhist libestusvahendit Aquameo. See spetsiaalselt välja töötatud libestusaine pakub optimaalset määrdevõimet ja pikaajalist mõju, et hõlbustada tagumispistiku sisestamist ja tagada meeldiv tunne.

    Butt plug'i ei tohiks kunagi kasutada koos silikoonipõhiste libestusainetega. Pärast kasutamist on oluline puhastada butt plug'i põhjalikult, et tagada hügieen ja pikendada toote säilivusaega. VERYCLEAN Kasutage sooja vett, mahedat seepi ja meie spetsiaalset puhastusspreid, et tagantjärele oleks tagumispistik alati puhas ja valmis järgmiseks kasutamiseks.

    Täiendavad üksikasjad:

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Awesome

    Master bought the big one, it took some time to train my ass to open that wide, but amazingly it did not collapse when in. He loves to see me walk around with it in, seeing my open ass.

      Hindamine 

      Love it

      Everything about this AssServant is WONDERFUL. It feels so good going in and then stays right where you put it, and the sense of being open and accessible is delicious. Instant favorite.

        Hindamine 

        If you love a serious butt plug look here!

        Work your way up to this and you will be delighted by its performance

          Hindamine 

          Top

          A porter toute la journée sans problème et a retiré le soir par votre chérie avant de faire des câlins par derrière que du bonheur.sensation de dilatation extrême.. qualités au top.

          • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
          Hindamine 

          Perfekter Plug

          Ein perfekter Plug zum schlafen oder ähnliches..er hat eine super glatte Oberfläche und Form, die super gleitet und sehr hygienisch ist..ganz zu schweigen davon, dass dieses Teil einfach geil aussieht..bin richtig stolz darauf, meinen zu haben..man merkt auch generell, aber vor allem bei jedem Schritt, was man da hinten drin hat, weil das Teil einfach so super schön groß ist :)

            Kirjutage oma ülevaade

            Tunneliga anaalipistik - AssServant™

            Tunneliga anaalipistik - AssServant™

            Meie legendaarne AssServant™ on meie klientide lemmik ja seda põhjusega. Tunnetus, et teie pärak on pidevalt laialt avatud, tekitab intensiivse kontrolli kaotamise ja anaalsele alistumise tunde. See tagumispistik läheb kaugemale lihtsast anaalstimulatsioonist ja pakub sügavat kogemust, mis ühendab naudingut, kontrolli kaotamist ja anaalset alistumist.

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: