Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

Butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled - XXL anaalpistik

butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled sobib ideaalselt kogenud kasutajatele, kes soovivad oma anaalpiiranguid ületada ja lisada anaalvenitusele uue mõõtme. Butt plug Muljetavaldava 15,2 cm pikkuse ja 9,9 cm maksimaalse läbimõõduga Cold Blooded Scaled pakub intensiivset anaalstimulatsiooni.

Rohkem infot

10029/00

saadaval

    Rohkem infot

    BUTTR Cold Blooded Scaled Butt Plug: Anaaliprofessionaalidele, kes otsivad uut väljakutset

    Butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled sobib ideaalselt kogenud kasutajatele, kes soovivad oma anaalpiiranguid ületada ja saavutada anaalvenituses uue mõõtme. Butt plug Muljetavaldava 15,2 cm pikkuse ja 9,9 cm maksimaalse läbimõõduga Cold Blooded Scaled pakub intensiivset anaalstimulatsiooni. Butt plug Cold Blooded Scaled'i tekstureeritud pind tagab, et iga sentimeetrit saab intensiivselt tunda, kui see aeglaselt pärakusse sisestatakse. Butt plug butt plug Lisaks tagab Cold Blooded Scaled'i soomustatud pind, et libestusaine kleepub eriti hästi, mis annab veelgi parema tunde. Eriti meeldiva kogemuse saamiseks on soovitatav enne kasutamist kanda suures koguses MEO poolt soovitatud hübriidlibestitGlory Hole MEO poolt soovitatud hübriidlibestiga enne kasutamist.

    butt plug Miks on BUTTR Cold Blooded Scaled ideaalne valik?

    • butt plug Väljakutsuv suurus: 15,2 cm pikkuse ja 9,9 cm läbimõõduga sisestatav Cold Blooded Scaled sobib ideaalselt neile, kes soovivad julgeda suuremaid tagumispistikuid ja maksimeerida anaalset venitust.
    • butt plug Imeline pind: Cold Blooded Scaled'i spetsiaalne, soomustatud pind pakub intensiivset anaalstimulatsiooni ja muudab iga liigutuse märgatavaks. Butt plug Samuti tagab soomustatud pind selle, et libestusaine kleepub eriti hästi .
    • butt plug butt plug Lai alus: Cold Blooded Scaled'i lai alus ei paku mitte ainult stabiilsust, vaid muudab ka ratsutamiseks ideaalseks.
    • butt plug Edasijõudnutele: Cold Blooded Scaled on spetsiaalselt välja töötatud kogenud kasutajatele, kes soovivad laiendada oma anaalseid oskusi ja seksuaalseid piire.


    Anaaliprofessionaalidele - tugev disain intensiivseks stimulatsiooniks

    BUTTR kollektsioon on spetsiaalselt välja töötatud kõrgeid nõudmisi esitavatele anaaliprofessionaalidele ja viib backdoor-mängu uuele tasemele. Butt plug BUTTR kaubamärgi tugev, mehelik välimus ja militaarne disain peegeldavad tugevust ja vastupidavust, mida nõutakse seksimänguasjade, nagu Cold Blooded Scaled, kasutamisel. Butt plug Cold Blooded Scaled on järjekordne näide sellest, kuidas BUTTR pakub unustamatuid kogemusi, mis nõuavad pühendumist ja vastupidavust.

    Kasutamine, õige libestusaine ja tagumispistiku puhastamine

    Kasutage alati ohtralt soovitatud Glory Holebutt plug MEO hübriidlibestit, et saavutada sujuv ja nauditav kogemus Cold Blooded Scalediga . See hübriidlibestusaine pakub kauakestvat määrivust ja sobib ideaalselt intensiivseteks seanssideks. Butt plug VERYCLEAN Puhastage Cold Blooded Scaled pärast kasutamist põhjalikult sooja vee ja maheda seebiga või kasutage eriti põhjaliku puhastamise ja optimaalse hügieeni saavutamiseks meie sprei.

    BUTTR kaubamärk - kvaliteet ja innovatsioon Euroopast

    BUTTR on Euroopa kaubamärk, mis on teinud endale nime kvaliteetsete seksimänguasjade ja libestite pakkujana. BUTTR on tuntud oma tugeva, meheliku esteetika ja hoolikalt välja töötatud tootevaliku poolest ning on suunatud spetsiaalselt meestele ja naistele, kes otsivad uusi väljakutseid tagaukse mängimisel. Butt plug Iga BUTTRi kollektsiooni toode, alates külmaverelisest skaalast kuni spetsiaalselt välja töötatud libestusaineteni, on valmistatud vastavalt kõrgeimatele ohutuse, mugavuse ja vastupidavuse standarditele. Kaubamärk ei avalda muljet mitte ainult oma uuendusliku disaini, vaid ka kõrgeimatele kvaliteedistandarditele vastavate kehasõbralike materjalide kasutamisega. BUTTRi abil saate kogeda intensiivset, keerulist naudingut - olgu te siis algajad või kogenud professionaalid anaalvenituse valdkonnasfisting ja anaalvenitus.

    Täiendavad üksikasjad:

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Optimale Form

    Lieferung und Verpackung waren super! Die Form des Buttplugs ist konisch und im Durchmesser rund. Die Form ist optimal, nicht so steil. Das ist etwas angenehmer beim Herausziehen. Der Abstand zwischen Plugkörper und Fuß ist gut bemessen, damit der Buttplug gut hält. Der Fuß ist gleichzeitig ein Saugnapf und so groß, dass keine Gefahr besteht, dass der Buttplug im Körper verschwindet. Die Verarbeitung ist sehr gut. Keine Nähte oder andere Produktionsfehler. Das Material sieht gut aus, riecht nicht und lässt sich mit etwas wasserlöslichem Gleitgel sehr gut benutzen. Auch die Reinigung ist mit dem Material kein Problem.

      Hindamine 

      Alter Schwede !!!

      Ziemlich groß und ziemlich geil. Definitiv nicht für Anfänger geeignet.

        Kirjutage oma ülevaade

        Butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled - XXL anaalpistik

        Butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled - XXL anaalpistik

        butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled sobib ideaalselt kogenud kasutajatele, kes soovivad oma anaalpiiranguid ületada ja lisada anaalvenitusele uue mõõtme. Butt plug Muljetavaldava 15,2 cm pikkuse ja 9,9 cm maksimaalse läbimõõduga Cold Blooded Scaled pakub intensiivset anaalstimulatsiooni.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: