Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug - XXL anaalipistik

BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug sobib ideaalselt kogenud kasutajatele, kes soovivad oma anaalseid piire ületada ja lisada anaalvenitusele uue mõõtme. Muljetavaldava 15,2 cm pikkuse ja 9,9 cm maksimaalse läbimõõduga sisseviidava pikkusega on Cold Blooded Scaled butt plug intensiivseks anaalstimulatsiooniks.

Rohkem infot

10029/00

saadaval

    Rohkem infot

    BUTTR Cold Blooded Scaled Butt Plug: Anaaliprofessionaalidele, kes otsivad uut väljakutset

    BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug sobib ideaalselt kogenud kasutajatele, kes soovivad oma anaalpiiranguid ületada ja lisada anaalvenitusele uue mõõtme. Muljetavaldava 15,2 cm pikkuse ja 9,9 cm maksimaalse läbimõõduga sisseviidava pikkusega Cold Blooded Scaled butt plug pakub intensiivset anaalstimulatsiooni. Tekstureeritud pinnaga Cold Blooded Scaled butt plug tagab, et iga sentimeetrit saab intensiivselt tunda, kui see aeglaselt pärakusse sisestatakse. Lisaks sellele on tema soomusjas pind Cold Blooded Scaled butt plugbutt plug tagab, et libestusaine kleepub eriti hästi, mis tagab veelgi parema tunde. Eriti meeldiva kogemuse saamiseks on soovitatav enne kasutamist kanda suures koguses MEO soovitatud hübriidlibestit Glory Hole Hübriidlibestiga enne kasutamist.

    Miks on BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug ideaalne valik?

    • Väljakutsuv suurus: 15,2 cm pikkuse ja 9,9 cm läbimõõduga sissetõmmatava pikkusega Cold Blooded Scaled butt plug ideaalne kõigile, kes soovivad proovida suuremaid anaalpistikuid ja maksimeerida anaalvenitust.
    • Imeline pind: Eriline, soomustatud pind on Cold Blooded Scaled butt plug tagab intensiivse anaalstimulatsiooni ja muudab iga liigutuse märgatavaks. Butt plug Samuti tagab soomustatud pind, et libestusaine kleepub eriti hästi .
    • Lai alus: Lai alus Cold Blooded Scaled butt plugbutt plug ei paku mitte ainult stabiilsust, vaid muudab ka ratsutamiseks ideaalseks.
    • Edasijõudnud kasutajatele Cold Blooded Scaled butt plug on spetsiaalselt välja töötatud kogenud kasutajatele, kes soovivad laiendada oma anaalseid oskusi ja seksuaalseid piire.


    Anaalprofessionaalidele: Tugev disain intensiivseks stimulatsiooniks

    BUTTR-kollektsioon on spetsiaalselt välja töötatud kõrgete nõudmistega anaaliprofessionaalidele ja viib anaalimõnude nautimise uuele tasemele Backdoor-Play uuele tasemele. BUTTR kaubamärgi jõuline, mehelik välimus ja militaarne disain peegeldavad tugevust ja vastupidavust, mis on vajalik seksimänguasjade kasutamisel, nagu näiteks Cold Blooded Scaled butt plug on nõudlus. Cold Blooded Scaled butt plug on järjekordne näide sellest, kuidas BUTTR pakub unustamatuid elamusi, mis nõuavad pühendumist ja vastupidavust.

    Kasutamine, õige libestusaine ja tagumispistiku puhastamine

    Kasutage alati ohtralt soovitatud Glory Hole MEO hübriidlibestit, et saada sujuv ja meeldiv kogemus koos Cold Blooded Scaled butt plug. See hübriidne libestusaine tagab kauakestva määrimise ja on ideaalne intensiivseteks seanssideks. Puhastage pistikupesa Cold Blooded Scaled butt plugVERYCLEAN pärast kasutamist põhjalikult sooja vee ja kerge seebiga või kasutage eriti põhjalikuks puhastamiseks ja optimaalseks hügieeniks meie pihustit.

    BUTTR kaubamärk - kvaliteet ja innovatsioon Euroopast

    BUTTR on Euroopa kaubamärk, mis on teinud endale nime kvaliteetsete seksimänguasjade ja libestite pakkujana. BUTTR on tuntud oma tugeva, maskuliinse esteetika ja hoolikalt välja töötatud tootevaliku poolest ning on suunatud spetsiaalselt meestele ja naistele, kes otsivad uusi väljakutseid seksis Backdoor-Play otsivad uusi väljakutseid. Iga toode BUTTRi kollektsioonis, alates Cold Blooded Scaled butt plug kuni spetsiaalselt välja töötatud libestusaineteni, on valmistatud vastavalt kõrgeimatele ohutuse, mugavuse ja vastupidavuse standarditele. Kaubamärk ei avalda muljet mitte ainult oma uuendusliku disaini, vaid ka kõrgeimatele kvaliteedistandarditele vastavate kehasõbralike materjalide kasutamisega. BUTTRi abil saate kogeda intensiivset, keerulist naudingut - olgu te siis algajad või kogenud professionaalid anaalvenituse valdkonnas fisting ja anaalvenitus.

    Täiendavad üksikasjad:

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    This will fill you up

    This bad boy is big not for beginners. I can't get it all the way in yet but hopefully I will sometime but what a feeling it is trying.

      Hindamine 

      Optimale Form

      Lieferung und Verpackung waren super! Die Form des Buttplugs ist konisch und im Durchmesser rund. Die Form ist optimal, nicht so steil. Das ist etwas angenehmer beim Herausziehen. Der Abstand zwischen Plugkörper und Fuß ist gut bemessen, damit der Buttplug gut hält. Der Fuß ist gleichzeitig ein Saugnapf und so groß, dass keine Gefahr besteht, dass der Buttplug im Körper verschwindet. Die Verarbeitung ist sehr gut. Keine Nähte oder andere Produktionsfehler. Das Material sieht gut aus, riecht nicht und lässt sich mit etwas wasserlöslichem Gleitgel sehr gut benutzen. Auch die Reinigung ist mit dem Material kein Problem.

        Hindamine 

        Alter Schwede !!!

        Ziemlich groß und ziemlich geil. Definitiv nicht für Anfänger geeignet.

          Kirjutage oma ülevaade

          BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug - XXL anaalipistik

          BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug - XXL anaalipistik

          BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug sobib ideaalselt kogenud kasutajatele, kes soovivad oma anaalseid piire ületada ja lisada anaalvenitusele uue mõõtme. Muljetavaldava 15,2 cm pikkuse ja 9,9 cm maksimaalse läbimõõduga sisseviidava pikkusega on Cold Blooded Scaled butt plug intensiivseks anaalstimulatsiooniks.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: