Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Asslock

Uudiskiri

Rock Hard & Plugged - Anaalpistikutega riistarõngas

Kogege kahekordset stimulatsiooni - nii eest kui ka tagant - koos Rock Hard & Plugged - anaalpistikuga riistarõngaga, mis on spetsiaalselt välja töötatud diskreetseks naudinguks ööpäevaringselt. See uuenduslik seksimänguasju ühendab alumiiniumist pärakuploki ja terasest riistarõnga, mis on ühendatud paindliku silikoonrihmaga, mis tagab maksimaalse liikumisvabaduse ja mugavuse.

Rohkem infot

10004/00

69,99 €


-20,00 €

49,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kogege kahekordset stimulatsiooni - nii eest kui ka tagant - koos Rock Hard & Plugged - anaalpistikuga riistarõngaga, mis on spetsiaalselt välja töötatud diskreetseks naudinguks ööpäevaringselt. See uuenduslik seksimänguasja ühendab alumiiniumist tagumispistiku terasest kukerõngaga, mis on ühendatud paindliku silikoonrihmaga, mis tagab maksimaalse liikumisvabaduse ja mugavuse.

    Topeltstimulatsioon intensiivse naudingu saamiseks:

    Alumiiniumist tagumispistik on temperatuuritundlik ja seda saab soovi korral soojendada või jahutada. Sellel on kooniline ots, mis lihtsustab selle sisseviimist pärakusse koos väikese Aquameo libestusainega. Terasest riistrõngas ümbritseb peenist ja munandeid ning tagab vajaliku surve kivikindla erektsiooni saavutamiseks ja orgasmi intensiivistamiseks.

    Paindlik silikoonist rihm tagumispistiku ja riistrõnga vahel pakub lisastiimulatsiooni, kui seda tõmmata, et suurendada stimulatsiooni Rock Hard & PluggedAsslock on tehniline edasiarendus klassikalisest terasest , millel varem puudus paindlik ühendus kukerõnga ja tagumikuploki vahel. TänuRock Hard & Plugged saate nüüd nautida suuremat kandmismugavust ja liikumisvabadust koos peenise ja päraku samaaegse intensiivse stimuleerimisega!

    Kvaliteetsed ja kehasõbralikud materjalid:

    Kõik metallid on niklivabad ja seetõttu sobivad ka tundlikule nahale. Silikoonrihm on valmistatud kvaliteetsest, ftalaadivabast silikoonist, mis on kehale täiesti ohutu. Parima tulemuse saavutamiseks soovitame kasutada Aquameo libestusainet. Puhastamiseks Rock Hard & PluggedVERYCLEAN lihtsalt loputage sooja vee ja maheda seebiga, pihustage pihustiga ja kuivatage.

    Kuidas kasutada Rock Hard & Plugged:

    Alustage sirgumata peenisega ja kandke peenisele, munanditele ja riistarõngale veidi Aquameo libestusainet. Sisestage mõlemad munandid üksteise järel läbi riistarõnga, enne kui tõmbate peenise läbi avause. Niipea, kui riistrõngas ümbritseb peenist ja munandeid, võite alustada peenise stimuleerimist, et saada erektsioon. Seejärel võite määrida libestusainet tagumikupessa ja sisestada selle aeglaselt pärakusse. Kui mõlemad osad Rock Hard & Plugged on paigas, võite anda end partnerile ja nautida intensiivset naudingut, mis kaasneb nii pikema seksuaalse vastupidavuse kui ka äärmiselt intensiivse ejakulatsiooniga.

    Diskreetne kasutamine ööpäevaringselt:

    Rock Hard & Plugged on mõeldud diskreetseks kandmiseks igapäevase riietuse all, nii et seda saab kasutada 24 tundi ööpäevas, 7 päeva nädalas. Tänu paindlikule ühendusele riistrõnga ja tagumispistiku vahel saate vabalt liikuda, ilma et keegi seda märkaks Rock Hard & Plugged keegi ei märka. Kas olete kontoris, poes või lõõgastaval jalutuskäigul - saate nautida stimuleerivat efekti igal ajal ja igal pool ning jätkata oma igapäevaelu tavapäraselt. See teeb Rock Hard and Pluggedist ideaalse kaaslase diskreetseks ja kauakestvaks stimulatsiooniks.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Rock Hard & Plugged - Kukkurõngas koos anaalpistikutega
    • Koos Rock Hard & Plugged saate kogeda kahekordset stimulatsiooni uuel, põneval viisil - maksimaalse naudingu ja unustamatute orgasmide jaoks!
    • Kogupikkus: 28,4 cm
    • Kalurõnga siseläbimõõt: 5 cm
    • Anaalpistiku pikkus: 5,8 cm
    • Anaalpistiku läbimõõt: 3,8 cm
    • Silikoonist rihma pikkus: 21,6 cm
    • Materjal: Alumiiniumsulam, teras, silikoon
    • Märkus: Parima tulemuse saavutamiseks kasutage ainult veepõhist libestusainet. VERYCLEAN Soovitatav on puhastamine pihustiga.

    Lae alla

    Rõngad

    Kuidas panna riistrõngas ja kuidas valida peenise rõnga õige suurus

    Lae alla (1.21M)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sehr geil gemacht

    Sehr geil gemacht, allerdings könnte der Buttplug noch etwas größer für mich sein. Aber ansonsen super. Geiles Tragefeeling, auch 24-7

      Hindamine 

      Great toy for the guys!

      My boy and I have been wanting something like this where I could have a cock ring for added blood flow to the area, as well as the pleasure of a anal plug as well. This certainly fits the bill! The anal plug looks really big, it is VERY heavy - however; I found that once in, it was super super comfortable

        Hindamine 

        Incredibly Underrated Toy

        The plug is on the big side which may take a little getting used to, but is very comfortable after its been inserted. This toy is certainly great for play. I enjoy it the most wearing it under my clothes while I go about my day. I highly recommend!

          Kirjutage oma ülevaade

          Rock Hard & Plugged - Anaalpistikutega riistarõngas

          Rock Hard & Plugged - Anaalpistikutega riistarõngas

          Kogege kahekordset stimulatsiooni - nii eest kui ka tagant - koos Rock Hard & Plugged - anaalpistikuga riistarõngaga, mis on spetsiaalselt välja töötatud diskreetseks naudinguks ööpäevaringselt. See uuenduslik seksimänguasju ühendab alumiiniumist pärakuploki ja terasest riistarõnga, mis on ühendatud paindliku silikoonrihmaga, mis tagab maksimaalse liikumisvabaduse ja mugavuse.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          22 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: