Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Ball Stretcher

Uudiskiri

Ball stretcher BDSM roostevabast terasest valmistatud

ball stretcher ball stretcher Meie roostevabast terasest BDSM , peame saatma väikese hoiatuse ette: meie uus tagab kivikindla erektsiooni ja väga, väga punnis munandid! Ball stretcher Tipphetk: selle külge saab kinnitada käeraudad või pahkluu käeraudad - ideaalne kõigile bondage-fännidele.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    ball stretcher Roostevabast terasest BDSM - esmaklassiline kvaliteet ülimaks köitmise kogemuseks

    Ball stretcher Kogege täiesti uut stimuleerimise taset meie roostevabast terasest . Ball stretcher Täpselt CNC-töödeldud ja kõrgelt poleeritud, mis tagab mitte ainult täiusliku sobivuse, vaid ka erakordse kvaliteedi. Disain on "Made in Germany" ja tähistab vastupidavust, tugevust ja kõrget kandmismugavust - esmaklassiline toode, mis inspireerib teid kohe.

    ball stretcher BDSM roostevabast terasest - kvaliteetne disain

    Ball stretcher Roostevaba teras on kaheosalise konstruktsiooniga ning seda saab kindlalt ja kindlalt kinnitada integreeritud kuuskantkruvidega. See muudab selle mitte ainult mugavaks kandmiseks, vaid ka uskumatult vastupidavaks, nii et seda saab kõhklematult kasutada pikema aja jooksul, isegi intensiivsete BDSM-seansside ajal.

    Mis on nii eriline seksis pallivankriga?

    Ball stretcher Roostevaba teras tagab intensiivse kubeme venitamise. Tulemus? Uskumatult punnis ja kõva peenis, nagu te pole kunagi varem kogenud. Venitamise ja surve kombinatsioon tekitab põneva tunde, mis võib intensiivistada teie orgasmi.

    Ball stretcher Iga kord, kui tõmbate oma munanditele, kas siis omaenda liigutuste või väliste mõjutuste tõttu, tunnete, kuidas kubeme venitus suureneb - tulemuseks on võrratu stimulatsioon. See efekt intensiivistub, kui kannate seda seksi ajal. Teie munandid tõmbuvad raskuse tõttu allapoole, mis mitte ainult ei tugevda teie erektsiooni, vaid annab ka erilise stimulatsiooni. Tunne, et teie munandid on valu ja naudingu piiril, muudab kogemuse intensiivsemaks ja laseb teil kogeda seksi veelgi teadlikumalt.

    ball stretcher Ülim löök: kinnitage käeraudade või pahkluude käeraudade külge

    Ball stretcher Meie roostevaba terase tipphetkeks on välised silmapoldid. Need pakuvad võimalust kinnitada käeraudad või nahast pahkluu käeraudad, mis suurendab veelgi elamuse intensiivsust. Ball stretcher Kui kinnitate jalalihase käeraudad , tekib tunne, et keegi tõmbab iga liigutusega kindlalt teie munanditest. Munandite venitus ja surve teie munanditele suureneb iga sammuga - see on võrratu kogemus, millel on koheselt nähtavad tagajärjed:

    Teie peenis muutub veelgi pungilisemaks ja erektsioon kestab kauem. Nahast käeraudad pakuvad teile ka põnevaid võimalusi. Ball stretcher Ühendage käeraudad ja kogege absoluutse kontrolli ja alistumise tunnet. Olenemata sellest, kas liigutate ise või võtab partner juhtimise üle, iga liigutus suurendab teie kubeme venitamist ja viib stimulatsiooni täiesti uuele tasemele.

    Saadaolevad suurused ja variandid:

    Ball stretcher Meie roostevaba teras on saadaval erinevates suurustes, nii et saate valida just teie vajadustele sobiva versiooni. Kõigi suuruste siseläbimõõt on umbes 35 mm:

    • ball stretcher ball stretcher Suurus S: 20 mm kõrge, 300 grammi - Ideaalne algajatele, kes soovivad aeglaselt harjuda .
    • ball stretcher Suurus M: 30 mm kõrge, 450 grammi - Edasijõudnutele, kes eelistavad intensiivsemat kubemepiirkonna venitamist ja suuremat kaalu.
    • ball stretcher Suurus L: 40 mm kõrge, 600 grammi - Ideaalne BDSM-professionaalidele, kes soovivad kubeme maksimaalset venitamist ja eriti intensiivset kogemust.


    Ball stretcher Saate valida kas üksinda või komplektis koos käeraudade või pahkluu käeraudadega.

    Maksimaalne kasutusmugavus ja lihtne puhastada:

    Ball stretcher Tänu kvaliteetsele roostevabast terasest on BDSM mitte ainult äärmiselt vastupidav, vaid ka kergesti puhastatav. Roostevaba teras on hüpoallergeenne ja seetõttu eriti nahasõbralik, mis muudab puhastamise lihtsaks ja hügieeniliseks. Ball stretcher Sooja vee ja kerge seebiga jääb roostevaba teras kaua ilusaks. INSTACLEAN Aeg-ajalt tuleks kasutada meie pihustit.

    Täiendavad üksikasjad:

    • BDSM palli venitaja, mis on valmistatud roostevabast terasest
    • ball stretcher Kogege põnevust ja intensiivsust, mida ainult roostevaba teras võib teile pakkuda - ideaalne aksessuaar teie BDSM-sessioonideks!
    • ball stretcher Käeraudade või pahkluu käeraudade kinnitamiseks , soovitame meie väikeseid tabalukke.
    • Materjal: Roostevaba teras, CNC-töödeldud ja kõrgelt poleeritud
    • Disain: Valmistatud Saksamaal, täpne ja vastupidav
    • Suurused: S (20 mm), M (30 mm), L (40 mm)
    • Sisediameeter: umbes 35 mm
    • Eriomadus: välised silmapoldid käe- või pahkluu käeraudade kinnitamiseks
    • Kasutamine: Intensiivistab erektsiooni, suurendab stimulatsiooni ja naudingut, pakub tugevat kubemepiirkonna venitamist.
    • Hooldus: kergesti puhastatav, hüpoallergeenne ja vastupidav
    • ball stretcher Lisaks meie roostevabast terasest , MEO pakub mitmekesist programmi kõikidele eelistustele ja kogemustasemetele. Kas otsite BDSM palli venitajat või soovite proovida erinevate materjalide tundmist - meil on teile ideaalne lahendus. Ball stretcher Meie valikust leiate PE-st, silikoonist, vinüülist ja muidugi roostevabast terasest valmistatud tooted. Täiendava stimulatsiooni jaoks soovitame meie riistarõngaid, mida saab ideaalselt kombineerida palli venitajaga, et muuta kogemus veelgi intensiivsemaks.



    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Ordentlich Gewicht

    Unterschätzt mir nicht diese schlicht aussehenden Ballstretcher, gerade in den größeren Optionen hat er echt ordentlich Gewicht. An die Schlaufen könnt ihr wie im Bild abgebildet einfach Manschetten verbinden oder mit einer eigenen Fesselung kreativ werde. Ein Traum!

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Alles perfekt und noch besser

    Mit der Bestellung war alles perfekt. Der Ballstretcher ist auch in Ordnung und er ist wirklich "multi-funktional". Sehr gut sind die abgerundeten Kanten und die polierten Oberflächen. Alles rostfreier Edelstahl. Die Schrauben passen auch gut. Die mitgelieferten Fesseln haben eine super Verarbeitung mit hohem Tragekomfort.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Diametre interne trop petit

    Je suis très excité par ce produit mais , hélas, j'ai de très grosses couilles et je n'arrive pas à le mettre .
    Serait il possible de m'expliquer comment y arriver de façon simple ?
    Ou y a t'il un modèle avec un trou plus grand ?
    Merci d'avance

      Hindamine 

      Der Ober-Hammer

      Verbunden mit Handfesseln, dazu den Humbler und mein Tag ist perfekt !!!!!

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      5 stars

      I unfortunately have small balls, and I do what I can to make them appeal more tp my sex partners.I keep them shaved and when I fuck I wear cock ring and ring around my balls.The ball stretcher really makes my shaved balls standout when hard. I get alot of looks when I wear it in the gym shower room.

      • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Great product

      Just got mine (15oz) and the weight feels great. Extremely high quality too.

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      MADE IN GERMANY

      Very well made. Comfortable and easy to wear. The eyelets are removable for long term wear under clothing. Good weight.

      • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Toy guy

      HOT !!! I found this easy to put on and loved the feel while wearing it. I recommend it be worn commando style so nothing interfere with the extraordinary feel. I have two different sizes. The 1 1/2" and 1 1/5". Thanks!!!

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Awesome

      Product is very good quality.I've been wearing it since it arrived.If your into stretching your scrotum this is surely the way to go.This is surely comfortable for long term wear.

      • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Very good quality materials and construction.

      Product came a day early. Very good quality materials and construction. A little difficult to put on initially. Feels wonderful once on. Must wear loose fitting garments while wearing the weight. MEO is one of my favorite companies!

      • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ball stretcher BDSM roostevabast terasest valmistatud

      Ball stretcher BDSM roostevabast terasest valmistatud

      ball stretcher ball stretcher Meie roostevabast terasest BDSM , peame saatma väikese hoiatuse ette: meie uus tagab kivikindla erektsiooni ja väga, väga punnis munandid! Ball stretcher Tipphetk: selle külge saab kinnitada käeraudad või pahkluu käeraudad - ideaalne kõigile bondage-fännidele.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: