Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM gaasimaskid

Uudiskiri

MEO-XTRM - AirBlast™ Inhaler Kit

See AirBlast™ Inhaler Kit viib popperite inhalatsiooni järgmisele tasemele. Iga kord, kui sa pumbad, ja ainult siis, saad täieliku koormuse! See uuenduslik süsteem on varustatud pumppalliga, mis annab iga kasutuskorraga ülima löögi.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    See AirBlast™ Inhaler Kit viib popperite inhalatsiooni järgmisele tasemele. Iga kord, kui sa pumbad, ja ainult siis, saad täieliku koormuse! See uuenduslik süsteem on varustatud pumppalliga, mis annab iga kasutuskorraga ülima löögi. Välja töötatud selleks, et muuta gaasimaskide voolik üleliigseks, on AirBlast™ Inhaler Kit saab ühendada otse ja vahetult peaaegu iga gaasimaskiga ning pakub maksimaalset paindlikkust koos maksimaalse naudinguga!

    AirBlast™ inhalaatorikomplekti ainulaadsed omadused:

    • Täpne juhtimine: koos AirBlast™ Inhaler Kit saab inhalatsiooni kogust ja ajastust täpselt kontrollida. Pole enam tüütut keeramist ja lahti keeramist - maitse on alati kasutusvalmis.
    • Lihtne käsitsemine: Keerake metallpudel keermele, ühendage AirBlast™ Inhaler Kit ühendage see gaasimaskiga ja pange gaasimask peale. Pumba palli vajutades läheb lõhna- ja maitseaine otse gaasimaski ja annab kohe soovitud efekti.
    • Ohutu ja modulaarne: Pärast kasutamist saab alumiiniumpurgi lihtsalt kaanega sulgeda, nii et popperid on turvaliselt hoiustatud ja igal ajal kasutusvalmis. Süsteem töötab nii voolikuga kui ka ilma ja ühildub täielikult MEO-XTRM kollektsiooni toodetega.


    See AirBlast™ Inhaler Kit on ideaalne valik kõigile, kes soovivad intensiivistada ja parandada oma popperite kogemust. Tänu oma pumba pallile ja keerukale disainile on AirBlast™ Inhaler Kit seab uued standardid ning pakub turvalist, tõhusat ja intensiivset kasutamist.

    Täiendavad üksikasjad:

    • MEO-XTRM - AirBlast™ Inhaler Kit
    • Ultimate kick: Täpne sissehingamise kontroll annab iga kord intensiivse löögi.
    • Kasutajasõbralik: Lihtne kasutada ja kohe kasutusvalmis.
    • Modulaarne ja paindlik: ühildub kogu MEO-XTRM kollektsiooniga.
    • Turvaline ja puhas: Ei leki ega aurustu, maitse püsib turvaliselt pudelis.
    • Keermega gaasimaskile kinnitamiseks ja pumba pall on kaasas.
    • 60 ml alumiiniumpudel koos kaanega
    • Materjal: alumiinium, ABS
    • Soovitame poppide kasutamisel kasutada vatipatja, paberit või pabertaskurätti, et vältida lekkimist või lekkimist.
    • Kasutamisnõuanne: Aroomi optimaalse arengu tagamiseks peaks alumiiniumpudel olema vähemalt poolenisti poppereid täis.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Absolut der Wahnsinn – Poppers 2.0!

    Ich habe schon viel mit Poppers und Accessoires ausprobiert, aber das AirBlast Inhaler Kit von MEO hat wirklich alles verändert! Dieses Kit ist der absolute Knaller und bringt das Inhalieren von Poppers auf eine komplett neue Ebene. Ich bin total begeistert! Das Ding ist der absolute Game Changer! Jedes Mal, wenn ich pumpe, bekomme ich die volle Ladung und die Wirkung ist einfach unglaublich – ein absoluter Wahnsinn!

    Es ist, als würde die Wirkung des Poppers verzehnfacht werden – 1000 Mal besser! Der Kick ist intensiv und langanhaltend – genau so, wie ich es mir immer gewünscht habe! Egal, ob ich allein wichse oder mit meiner Freundin Sex habe – das AirBlast Inhaler Kit sorgt immer für den ultimativen Kick!

    Das Design ist superpraktisch und superleicht zu handhaben. Es ist einfach unglaublich, den Pumpball zu benutzen und genau zu wissen, dass ich die volle Kontrolle über die Dosis habe. Ich bin absolut begeistert von diesem Kit! Absolut übertroffen! Ich kann es jedem nur wärmstens empfehlen.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    MEO-XTRM - AirBlast™ Inhaler Kit

    MEO-XTRM - AirBlast™ Inhaler Kit

    See AirBlast™ Inhaler Kit viib popperite inhalatsiooni järgmisele tasemele. Iga kord, kui sa pumbad, ja ainult siis, saad täieliku koormuse! See uuenduslik süsteem on varustatud pumppalliga, mis annab iga kasutuskorraga ülima löögi.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: