Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM paddle

Uudiskiri

Nahast BDSM labidas metallnööpidega

See metallist nööpidega nahast valmistatud BDSM-paddle on absoluutselt kohustuslik igaühele, kes armastab intensiivseid peksusessioone! Tundmine ja esmaklassiline töötlus teevad sellest tõelise käe meelitaja. Tänu tugevale konstruktsioonile on paddle by MEO Saksamaalt sobib ideaalselt kätte ja seda on lihtne õõtsutada - täpsete ja võimsate peksude jaoks, mis inspireerivad teid!

Rohkem infot

2169/00

saadaval

    Rohkem infot

    Nahast BDSM labidas metallnööpidega - kõvade peksusessioonide jaoks

    See nahast BDSM-paddle metallist nööpidega on absoluutselt kohustuslik igaühele, kes armastab intensiivseid peksusessioone! Tundmine ja esmaklassiline töötlus teevad sellest tõelise käe meelitaja. Tänu tugevale konstruktsioonile on paddle by MEO Saksamaalt sobib ideaalselt kätte ja seda on lihtne õõtsutada - täpseteks ja võimsateks löökideks, mis kindlasti erutavad!

    Nahast BDSM-paddle: kvaliteet ja teostus

    Edukas BDSM-sessioon ei sõltu mitte ainult partnerite vahelisest suhtlemisest, vaid ka kasutatavate tarvikute kvaliteedist. MEO® teeb koostööd ainult tuntud tootjatega, kes toodavad kvaliteetseid tooteid, nagu see BDSM-paddle, kasutades traditsioonilist käsitööd. See kahest raskest sadulanahast valmistatud BDSM-paddle on piisavalt jäik, et võimaldada maksimaalset kontrolli ja löökide doseerimist.

    Nahast valmistatud BDSM-paddle: eriti intensiivseks peksmiseks

    Tänu oma erilisele kujule ja suurusele on BDSM-paddel eriline paddle ei jäta mitte ainult püsivat muljet, vaid ka nähtavaid jälgi nahale. Sõltuvalt löökide intensiivsusest ulatub mõju õrnast kuni intensiivse ja läbitungivani - ideaalne võimsa karistuse armastajatele. Arvukad metallist neetid on paddle ei teeni mitte ainult esteetilist eesmärki, vaid suurendavad ka löökide intensiivsust. Need tagavad löökide ühtlasema jaotumise nahal ja intensiivistavad labida "hammustust", mille tulemuseks on intensiivsem stimulatsioon. Samuti annavad need BDSM-paddle'ile lisastabiilsust ning tagavad tugeva ja vastupidava konstruktsiooni.

    Ergonoomiline disain

    BDSM-paddle'i tugevdatud käepide tagab kindla ja turvalise haarde, samas kui hoolikalt ümardatud servad muudavad selle mugavaks käes hoidmiseks paddle mugavalt käes. Praktilise randmerihma abil saab paddeli paddle kas kindlalt randmel kanda või pärast BDSM-sessiooni korralikult üles riputada.

    Vastupidav ja kergesti hooldatav BDSM-paddle, mis on valmistatud nahast

    See klassikaline nuhtlusvahend tagab regulaarse hoolduse korral aastatepikkuse naudingu. See ei paku mitte ainult kõrgeimat kvaliteeti, vaid ka funktsionaalsuse ja esteetika täiuslikku kombinatsiooni.

    MEO - tuntud kogu maailmas kõrgekvaliteediliste BDSM toodete poolest

    MEO® on ülemaailmselt tuntud kvaliteetsete BDSM-toodete valmistamise poolest, mis avaldavad muljet oma kvaliteedi ja funktsionaalsusega. MEO® on üks juhtivaid kaubamärke BDSM-skeenes, millel on suur valik piitsaid, paddlesid, floggersid ja palju muid tarvikuid. HURTME kollektsiooni tooted tähistavad esmaklassilist käsitööoskust ja tagavad unustamatud elamused iga BDSM-sessiooni ajal.

    Turvaline, mõistlik ja konsensuslik (SSC)

    Iga BDSM-sessiooni ajal tuleks järgida Safe, Sane & Consensual (SSC) põhimõtteid. See tähendab, et kõik toimingud viiakse läbi ohutult, neid kontrollitakse selge mõistusega ja need on alati konsensuslikud. Oluline on teha enne iga BDSM-seanssi selgeid kokkuleppeid, austada kõigi osapoolte piire ja tagada, et kasutatavaid vahendeid, nagu näiteks seda BDSM-padulat, kasutatakse vastutustundlikult, et tagada turvaline ja nauditav kogemus.

    Täiendavad üksikasjad:

    • BDSM-paddle, mis on valmistatud nahast ja metallist neetidega
    • See BDSM-padjakest paddle on kohustuslik osa igast hästi varustatud BDSM-kollektsioonist.
    • Käsitsi valmistatud
    • Berliinis valmistatud disain
    • Materjal: ehtne nahk
    • Pikkus: 39,5 cm (15,6 tolli)
    • Löögipind: 23 cm (9,1 tolli)
    • Käepideme pikkus: 16 cm (6,3 tolli)
    • Laius: 11 cm (4,3 tolli)
    • Soliidne, kvaliteetne töötlus
    • Rannarihmaga lihtsaks käsitsemiseks




     

    Spanking

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    If pain is your game...

    If pain is your game then this is the perfect Item for you.

      Hindamine 

      Mit der Qualität des Paddles bin ich sehr zufrieden

      Mit der Qualität des Paddles bin ich sehr zufrieden. Es macht einen stabilen Eindruck. Das Paddel liegt super in der Hand, klatscht richtig schön und erzeugt "wunderbare" Farben. Es schafft also alles, was es soll. Würde dieses Paddle wieder kaufen.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Schlagkräftige Argumente

      Mein Lustsklave muss ab und zu mit ein paar kräftigen Klapsen bestraft werden! Daher ist dieses robuste Paddle das perfekte Accessoire für unsere kleine Machtspielchen. Der handliche Griff ist mit flachen, runden Nieten besetzt und zusätzlich mit einer praktischen Halteschlaufe ausgestattet. Die Schlagfläche ist biegsam und glatt. Das längliche Design eignet sich perfekt, um damit prickelnde Schmerzreize auf der Haut meines Unterworfenen zu hinterlassen. Wenn also mal wieder für Zucht und Ordnung gesorgt werden muss, habe ich mit diesem schlagkräftigen Argument die Oberhand.

        Kirjutage oma ülevaade

        Nahast BDSM labidas metallnööpidega

        Nahast BDSM labidas metallnööpidega

        See metallist nööpidega nahast valmistatud BDSM-paddle on absoluutselt kohustuslik igaühele, kes armastab intensiivseid peksusessioone! Tundmine ja esmaklassiline töötlus teevad sellest tõelise käe meelitaja. Tänu tugevale konstruktsioonile on paddle by MEO Saksamaalt sobib ideaalselt kätte ja seda on lihtne õõtsutada - täpsete ja võimsate peksude jaoks, mis inspireerivad teid!

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: