Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM sidumine

Uudiskiri

Bound&Ground™ - Koertestiilne prussakate

Kas soovite oma partneri üle maksimaalset kontrolli? Siis on Bound&Ground™ piller just teie jaoks! Bound&Ground™ pillory muudab doggy-style seksi võrratuks kogemuseks, mis on täis võimu, kontrolli ja puhast kirge. Bound&Ground™ on spetsiaalselt käte ja jalgade sidumiseks välja töötatud pilleri tüüp.

Rohkem infot

3464/00

189,99 €


-40,00 €

149,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kas soovite oma partneri üle maksimaalset kontrolli? Siis on Bound&Ground™ piller just teie jaoks! Bound&Ground™ pillory muudab doggy-style seksi võrratuks kogemuseks, mis on täis võimu, kontrolli ja puhast kirge. Bound&Ground™ on omamoodi pillory, mitmekülgne ja tugev BDSM-tarvik, mis on spetsiaalselt loodud käte ja jalgade sidumiseks.

    Klapiga pillory võimaldab partnerit fikseerida populaarses doggy-style asendis, mis tagab kontrollitud ja intensiivse elamuse seksi ajal. Suletuna saab Bound&Ground™-i kinnitada tabalukuga, et muuta kinnipidamine veelgi turvalisemaks ja kontrollitavamaks.

    Miks on doggy style seks nii populaarne?

    Doggy-style seks on üks populaarsemaid ja intensiivsemaid seksuaalasendeid, kuna see võimaldab väga sügavat tungimist. See asend pakub domineerivale partnerile suurepärast kontrolli ja esmaklassilist juurdepääsu alistuva partneri erogeensetele tsoonidele, mis maksimeerib naudingut. Bound&Ground™ pilleri abil muutub see kogemus veelgi intensiivsemaks, kuna alluv partner on fikseeritud täiuslikus asendis. Liikumisvabaduse piiramine ja domineeriva partneri täielik kontroll süvendavad alistumise ja alistumise tunnet. See toob kaasa intensiivsema seksuaalkogemuse, kuna alistuv partner on täielikult domineeriva partneri tahte ja soovide meelevallas. Bound&Ground™ pillory muudab doggy-style-seksi võrratuks kogemuseks, mis on täis võimu, kontrolli ja puhast kirge.

    Kogege Bound&Ground™ pilleri maagilist efekti, mis suurendab teie partneri alistuvust hingematvalt!

    Bound&Ground™ konstruktsioon tagab, et nii käed kui ka jalad on kindlalt paigal, sundides teie partneri alistuvasse asendisse. Võimalus kinnitada Bound&Ground™ tabalukuga võimaldab domineerival partneril võtta olukorra üle täielik kontroll, samal ajal kui alluv partner on kindlalt ohjeldatud. Kvaliteetsest puidust, terasest ja plastikust valmistatud tugev konstruktsioon tagab vastupidavuse ja stabiilsuse ka intensiivse kasutamise korral. Bound&Ground™-i saavad kasutada nii mehed kui ka naised, mis teeb sellest mitmekülgse ja asendamatu aksessuaari igas BDSM-repertuaaris.

    Kogemus, mida ei tohi vahele jätta!

    Bound&Ground™-i silmapaistev omadus on selle piiratud liikumisvabadus. Püsti seistes, seistes või kõndides ei ole võimalik. Selles alistuvas, põlvituses koeraga asendis on partner täielikult domineeriva partneri käsutuses. See intensiivistab partnerite vahelist võimudünaamikat ja võimaldab sügavaid emotsionaalseid ja füüsilisi kogemusi.

    Seepärast on Bound&Ground™ kohustuslik iga BDSM-fänni jaoks:

    Sama ahvatlev võib olla ka Bound&Ground™ pilleri kasutamine koos ühe meie seksimasinaga või peenise, munandite, päraku või tupe masseerijaga töötlemine alates DOXY töötamiseks. Eriti põnevaks muutub see, kui domineeriv perenaine harjutab peggingut ja hellitab oma alluvat partnerit rihmaga dildoga. Selline mitmekülgsus muudab Bound&Ground™-i igale BDSM-fännile kohustuslikuks. Bound&Ground™ pille on tänu lihtsale käsitsemisele lihtne peale panna ja maha võtta, mistõttu sobib see nii algajatele kui ka kogenud BDSM-fännidele.

    Kas soovite oma passiivse partneri üle maksimaalset kontrolli? Siis on Bound&Ground™ piller just teie jaoks!

    Bound&Ground™ pillory on eriti populaarne tänu oma võimele hõlbustada klassikalisi ja intensiivseid BDSM-positsioone turvaliselt ja kontrollitult. Käte ja jalgade fikseerimine doggy-style asendis võimaldab rõhutada domineeriva partneri võimu ja kontrolli, piirates samal ajal tugevalt alluva partneri liikumisvabadust.

    See omadus muudab Bound&Ground™ püstoli väga tõhusaks vahendiks võimu, kontrolli ja alandamise demonstreerimiseks. Kokkuvõttes on Bound&Ground™ püstol asendamatu abivahend kõigile, kes soovivad BDSM elustiili intensiivselt kogeda. See ei paku mitte ainult füüsilise kontrolli, vaid ka alandamise võimalust, mis teeb sellest äärmiselt tõhusa ja populaarse BDSM-seksimänguasja. Kogege Bound&Ground™ pillory'ga ülimat kontrolli ja alandamist ning avastage selle uuendusliku BDSM-seksimänguasja paljud võimalused.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Bound&Ground™ piller
    • Hingedega: Bound&Ground™ pillerit on lihtne avada ja sulgeda, mistõttu on seda lihtne kasutada.
    • Käte ja jalgade fikseerimine: Disain tagab, et nii käed kui ka jalad on kindlalt fikseeritud, hoides partnerit kummardunud, alistuvas koeratüüpi asendis.
    • Lukustusmehhanism: Suletud asendis saab samba kinnitada tabalukuga, et tagada lisaturvalisus ja kontroll.
    • Mitmekülgsus: Saab kasutada nii meeste kui ka naiste poolt.
    • Materjal: Kvaliteetne puit, teras ja plastik tagavad vastupidava ja stabiilse konstruktsiooni

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Wow - Schönes Gefühl

    Hätte nicht gedacht, dass das Ding so viel Spaß macht. Wenn wir es benutzen ist es ein absolutes Highlight. Ich kann es nur empfehlen. Qualität und Preis sind echt unschlagbar.

      Kirjutage oma ülevaade

      Bound&Ground™ - Koertestiilne prussakate

      Bound&Ground™ - Koertestiilne prussakate

      Kas soovite oma partneri üle maksimaalset kontrolli? Siis on Bound&Ground™ piller just teie jaoks! Bound&Ground™ pillory muudab doggy-style seksi võrratuks kogemuseks, mis on täis võimu, kontrolli ja puhast kirge. Bound&Ground™ on spetsiaalselt käte ja jalgade sidumiseks välja töötatud pilleri tüüp.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: