Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM Wax Play - Massaažiküünlad

Uudiskiri

BDSM Wax Play - Shunga Massaažiküünal - roosi kroonlehed

Uus Pakkumine
  • Shunga Massaažiküünal - roosi kroonlehed

Avastage põnev tunne valu ja naudingu vahel Shunga BDSM-küünla abil: massaažiküünal alates Shunga pakub romantilist ja sensuaalset massaažikogemust, mis ahvatleb meeli. Värskete roosi kroonlehtede luksuslik lõhn loob rahustava, kuid samas võrgutav atmosfääri, mis sobib ideaalselt intiimseteks õhtuteks.

Rohkem infot

10009/00

26,99 €


-7,00 €

19,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Avasta põnev tunne valu ja naudingu vahel koos Shunga BDSM-küünlaga: massaažiküünlad on juba ammu olnud rohkem kui lihtsalt romantiline aksessuaar - BDSM-kontekstis on neil eriti intensiivne mõju ja nad pakuvad ainulaadset võimalust kogeda domineerimist ja allumist sensuaalselt.

    Nad ühendavad erootilise mängu temperatuuri, puudutuse ja kontrolliga ning loovad atmosfääri, kus nauding ja valu sulavad harmooniliselt kokku. Massaažiküünal alates Shunga pakub romantilist ja sensuaalset massaažikogemust, mis ahvatleb meeli. Värskete roosi kroonlehtede luksuslik lõhn loob rahustava, kuid samas võrgutav atmosfääri, mis sobib ideaalselt intiimseteks õhtuteks. Sulades muutub roosi massaažiküünal soojaks, toitvaks õlilaks, mis hellitab nahka ja jätab selle siidiselt pehmeks. See sojapõhine massaažiküünal on ideaalne valik kõigile, kes armastavad ajatut, romantilist roosi kroonlehtede lõhna ja igatsevad unustamatuid, sensuaalseid elamusi.

    Massaažiküünlad alates Shunga - eksootiline võrgutamine ja puhas sensuaalsus

    Shunga on sügavalt Jaapani traditsioonides ja kultuuris juurdunud kaubamärk. Nimi Shunga on tuletatud klassikalistest Jaapani erootilistest maalidest, mis tähistavad inimkeha ilu ja sensuaalsust. See filosoofia kajastub Shunga Massaažiküünlad, mis on välja töötatud armastuse intensiivistamiseks ja täiustamiseks.

    Shunga Massaažiküünlad pakuvad ainulaadset segu kvaliteetsetest looduslikest koostisosadest, mis mitte ainult ei hoolitse naha eest, vaid stimuleerivad ka meeli. Küünla süütamisel tekkiv soe õli sobib ideaalselt sensuaalseks massaažiks, mis lõdvestab sügavalt ja sütitab uuesti kirgi.

    Eksootilised lõhnad, nagu ylang-ylang, lootosõied või roheline tee, mis vabanevad massaaži ajal, viivad teid võrgutava maailma ja panevad teid unustama igapäevaelu. Massaažiküünalde eripära on järgmineShunga massaažiküünalde pikk põlemisaeg ja nende sulamisel moodustuva õli kõrge kvaliteet. See levib ühtlaselt nahale ja jätab siidise, luksusliku tunde. Shunga massaažiküünal alates tähistab erootilist elamust, mis kõnetab kõiki meeli ja muudab massaažikunsti intiimseks rituaaliks.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Shunga Massaažiküünal
    • Täiuslik meeleolu tõstja! See kergelt lõhnastatud sojapõhine massaažiküünal pakub nii õiget atmosfääri kui ka sooja õli, mis on ideaalne erootilise massaaži jaoks.
    • 100% looduslikud õlid
    • Tekitab puudutamisel leiget õli
    • Põleb kuni 40 tundi
    • Õrnad ja peened lõhnad
    • Jätab naha pehmeks ja siidiseks
    • Kasutamine: Süüta küünal ja lase põleda umbes 20 minutit, kuni kogu pind on vedeldunud. Kustutage leek ja valage väike kogus peopessa. Hajutage massaažiõli kogu kehale sensuaalseks massaažiks.
    • Ei ole söödav. Ainult välispidiseks kasutamiseks.
    • Sisu: 170 ml (5,75 untsi)
    • Koostisosad (INCI): Õliõli, mis sisaldab: 1: Hüdrogeenitud sojaõli/Huile de soja hydrogénée, kookosõli/Huile de noix de coco (Cocos nucifera oil), parfüüm (Parfum), magusmandliõli/Huile d'amande douce (Prunus amygdalus dulcis oil), saflooriõli/Huile de carthame (Carthamus tinctorius seed oil), Avokaadoõli/Huile d'avocat (Persea gratissima õli), Seesamiõli/Huile de sésame (Sesamum indicum seemneõli), Viinamarjaseemneõli/Huile de pépin de raisin (Vitis vinifera seemneõli), E-vitamiin/Vitamiin (tokoferool) ; Bensüülalkohol, bensüülbensoaat, bensüülsalitsülaat, kaneelalkohol, kumariin, eugenool, geraniool, linalool, hüdroksitsitronellaal, a-isometüülonoon.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sehr zufrieden

    Ich bin so froh, dass ich mich für diesen Artikel entschieden habe. Er wurde schnell versendet und kam auch unbeschadet bei mir an. Ich bin sehr zufrieden mit dem Artikel und hier stimmt die Qualität zu 100 %! Ich freue mich schon darauf, wieder etwas in diesem Shop zu kaufen.

      Hindamine 

      Shunga Massagekerze

      Wir haben nun schon viele dieser wunderbaren Kerzen bei MEO gekauft und freuen uns immer wieder aufs Neue, wenn wir sie anzünden. Diese Kerzen duften wunderbar und etwas intensiver, aber man möchte sie ja auch wahrnehmen und genießen. Der Duft ist wirklich betörend und entfaltet sich wunderbar in der Nase. Das Massageöl lässt sich sehr angenehm anwenden und ist schön leicht und nicht so fettig wie andere Massageöle oder Kokosfett.

        Kirjutage oma ülevaade

        BDSM Wax Play - Shunga Massaažiküünal - roosi kroonlehed

        BDSM Wax Play - Shunga Massaažiküünal - roosi kroonlehed

        Avastage põnev tunne valu ja naudingu vahel Shunga BDSM-küünla abil: massaažiküünal alates Shunga pakub romantilist ja sensuaalset massaažikogemust, mis ahvatleb meeli. Värskete roosi kroonlehtede luksuslik lõhn loob rahustava, kuid samas võrgutav atmosfääri, mis sobib ideaalselt intiimseteks õhtuteks.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        18 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: