Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Bondage tarvikud

Uudiskiri

Hogtie Metallist pistikühendus 4 kinnituskonksuga, spetsiaalselt sidumiseks

See roostevabast terasest ühendaja võimaldab kiiresti ja lihtsalt luua keerukaid hogtie sidemeteid bondage'i ajal. Selle ühendaja tugevad ketid on nii vastupidavad, et nad suudavad kergesti vastu pidada ka võimsate orjade tugevatele tõmbamistele.

Rohkem infot

1805/00

saadaval

    Rohkem infot

    See roostevabast terasest ühendaja võimaldab kiiresti ja lihtsalt luua keerukaid hogtie sidemeteid bondage'i ajal. Selle ühendaja tugevad ketid on nii vastupidavad, et nad suudavad kergesti vastu pidada ka tugevamate orjade tugevamatele tõmmetele. 4 kinnituskonksu saab kinnitada käeraudade ja pahkluude käeraudade külge ning piirata oluliselt partneri liikumisvabadust, nii et ta on täielikult nende armu all.

    Eelised:

    • Suur stabiilsus: ühenduskoht on valmistatud tugevast roostevabast terasest, mis tagab äärmise vastupidavuse ja stabiilsuse. Tugevad ketid ja karabiinid peavad kergesti vastu ka raskele koormusele.
    • Lihtne kasutada: Neli kinnituskonksu võimaldavad kiiresti ja lihtsalt ühendada käe- ja pahkluude käeraudu, mis on ideaalne erinevate sidumisasendite ja -tehnikate, eriti hogtie bondage'i jaoks.
    • Intensiivne kontroll: Liikumisvabaduse tugev piiramine loob intensiivse domineerimise ja alistumise tunde. Seotud partner on täielikult domineeriva partneri armu all.


    Hogtie Bondage on piirav asend bondage'is, kus inimese käed ja jalad on seotud tema selja taha, et tekitada intensiivne tunne piiratud liikumisest ja kontrollist. Roostevabast terasest ühenduskoht koos 4 kinnituskonksuga võimaldab kiiresti, ohutult ja tõhusalt ühendada käe- ja pahkluude käeraudad. Vastupidavad ketid ja kinnituskonksud on konstrueeritud nii, et need peavad vastu ka suurele koormusele ja tagavad seega ohutu kasutamise. 4 kinnituskonksuga ühendaja sobib tänu kasutajasõbralikule käsitsemisele ja vastupidavale konstruktsioonile eriti hästi ilma partnerita isekinnituseks. Neli kinnituskonksu võimaldavad käe- ja pahkluu käeraudade kiiret ja turvalist ühendamist, mis muudab isekinnituse lihtsaks ja tõhusaks. Kuna kinnituskonksud klõpsuvad vaid ühe klõpsuga, saab kasutaja sidumisvahendeid iseseisvalt rakendada ja vabastada, ilma et ta vajaks partneri abi. Lisaks pakub ühendaja selget ja hästi organiseeritud struktuuri, mis võimaldab kasutajal käe- ja pahkluude käeraudu täpselt ja sümmeetriliselt rakendada. See minimeerib ebameeldivate tunnete tekkimise riski ja tagab surve ühtlase jaotumise randmetele ja pahkluudele. Tänu oma usaldusväärsele konstruktsioonile ja lihtsale käsitsemisele pakub ühendaja turvalist võimalust enese sidumiseks, mille tulemuseks on intensiivsem ja rahuldust pakkuvam kogemus. 4 kinnituskonksuga metallist ühendaja on asendamatu tarvik kõigile, kes soovivad intensiivistada oma bondage-kogemusi. Tänu tugevale töötlusele ja mitmekülgsele kasutusalale sobib see ühendaja nii algajatele kui ka kogenud BDSM-fännidele.





    Lisainfo:

    • Hogtie Metallist ühendaja 4 kinnituskonksuga spetsiaalselt bondage'i jaoks
    • Materjal: Kvaliteetne roostevaba teras
    • Kinnituskonksud: Neli tugevat kinnituskonksu käe- ja pahkluu käeraudade turvaliseks kinnitamiseks
    • Kasutamine: Hogtie bondage'i ja muude piiravate sidumistehnikate jaoks
    • Ühilduvus: Sobib ideaalselt meie nahast käeraudade ja pahkluu käeraudadega kasutamiseks
    • MEO veebipood pakub laia valikut bondage tooteid ja muid BDSM aksessuaare igale maitsele ja fantaasiale. Avastage MEO veebipoes bondage-toodete ja kvaliteetsete BDSM-tarvikute mitmeid tahke. MEO sortimenti kuuluvad mitmesugused bondage-vahendid, sealhulgas nahast käeraudad ja pahkluude käeraudad, bondage-köied, laialivalgumisraudad ja palju muud, mis on spetsiaalselt välja töötatud erinevate vajaduste ja eelistuste jaoks. Iga MEO poe bondage-toode on loodud selleks, et maksimeerida sensuaalset kogemust, pakkudes turvalist ja mugavat kinnipidamist. MEO bondage-tooted sobivad nii algajatele kui ka kogenud BDSM-fännidele. Need ei paku mitte ainult mugavust ja turvalisust, vaid ka võimalust viia BDSM-sessioon uuele tasemele uuendusliku ja kvaliteetse varustuse abil. Esmaklassiliste materjalide kasutamine ja hoolikas töötlus tagavad toote pika eluea ja meeldiva tunde kasutamise ajal. Lisaks bondage-tarvikutele pakub veebipood ka laia valikut muid BDSM-tooteid, nagu kurgid, piitsad, nahkmaskid ja palju muud. Need aksessuaarid on suurepäraselt kooskõlastatud, et tagada terviklik ja rahuldust pakkuv BDSM-kogemus. MEO veebipoes pööratakse suurt tähelepanu kvaliteedile ja ohutusele, nii et iga toode vastab kõrgeimatele standarditele ja tagab ohutu kasutamise.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Gute Qualität schnell geliefert

    Super verarbeitet , praktisch, sieht gut aus und ist von guter Qualität

    • 0 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Hogtie Metallist pistikühendus 4 kinnituskonksuga, spetsiaalselt sidumiseks

    Hogtie Metallist pistikühendus 4 kinnituskonksuga, spetsiaalselt sidumiseks

    See roostevabast terasest ühendaja võimaldab kiiresti ja lihtsalt luua keerukaid hogtie sidemeteid bondage'i ajal. Selle ühendaja tugevad ketid on nii vastupidavad, et nad suudavad kergesti vastu pidada ka võimsate orjade tugevatele tõmbamistele.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: