Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Crackstuffers

Uudiskiri

Crackstuffers Suppository - Anaalpistik äärmuslikuks anaalvenituseks

Koos Crackstuffers Suppository Tagumikupillid on tõeline väljakutse, mida ei tohiks vahele jätta! Crackstuffers anaalkvartett pakub sulle ainulaadset võimalust valida nelja esmaklassilise tagumikuploki vahel, mis on välja töötatud selgelt nähtavaks anaalvenituseks.

Rohkem infot

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Crackstuffers Suppository - Ülim väljakutse äärmuslikuks anaalvenituseks

    Koos Crackstuffers Suppository Pepupistikutega ootab teid tõeline väljakutse, mida te ei tohiks vahele jätta! Crackstuffers anaalkvartett pakub sulle ainulaadset võimalust valida nelja esmaklassilise tagumisplugi vahel, mis on välja töötatud selgelt nähtavaks anaalvenituseks. Kõik neli suurust lubavad maksimaalset anaalset naudingut ja muljetavaldavat anaalvenitust. Crackstuffers Suppository Tagumisplugid on ideaalsed kõigile, kes soovivad laiendada oma kollektsiooni parimate tagumisplugidega, ilma et peaksid tegema kompromisse.

    Täiusliku kujuga tagumikpistikud maksimaalseks anaalvenituseks

    The Crackstuffers Suppository butt plug on käsitsi valmistatud ja pakub ainulaadset kombinatsiooni disainist ja funktsionaalsusest. See on disainitud lihtsaks anaalseks sisestamiseks, samal ajal kui tagumispistiku pikk vars libiseb aeglaselt kehasse, et tagada maksimaalne anaalne venitus. Butt plug Crackstuffers on end juba meie seksimänguasjakollektsiooni lemmikuks kujunenud ja on ideaalne täiendus kõigile, kes otsivad ekstreemset anaalvenitust.

    Valige õige suurus - 4 anaalvenituse tasemele:

    The Crackstuffers Suppository Tagumispistikud on saadaval neljas erinevas suuruses, mis kõik pakuvad omal moel muljetavaldavat anaalvenitust. Olenemata sellest, kas oled algaja või professionaal, igale vajadusele on olemas sobiv suurus:

    • Väike: pikkus 21 cm, läbimõõt 5,5 cm
    • Medium: pikkus 26 cm, läbimõõt 6,5 cm
    • Suur: pikkus 31 cm, läbimõõt 8,5 cm
    • Eriti suur: pikkus 34 cm, läbimõõt 9,5 cm


    Iga suurus Crackstuffers Suppository Tagumispistikud pakuvad erakordset venitust, mis esitab väljakutse isegi kõige kogenumatele kasutajatele ja annab muljetavaldavaid tulemusi.

    Täiuslik libisemine tagab võrratu naudingu:

    Teine eelis Crackstuffers Suppository on mitmekülgsus libestusaine valikul. Crackstuffers Suppository ühildub nii vee- kui ka silikoonipõhiste määrdeainetega. Rasvased määrdeained, nagu Crisco või muud tuntud libestusained, sobivad ideaalselt ka nende erakordsete Crackstuffersi tagumispistikute ja dildode jaoks. Eriti soovitame hübriidne libestusaine Glory Hole koos pantenooli ja Laureth-9-ga, mis ühendab endas suurepärase määrdevõime ja hoolduse.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Crackstuffers Suppository - Anaalpistikutest
    • Kvaliteetne toode sarjast MEO™ Crackstuffers
    • Materjal: vinüül, ftalaadivaba, kergesti hooldatav ja nahasõbralik
    • Crackstuffers seksimänguasjad on valmistatud kvaliteetsest vinüülist, mis tundub käes hästi ja töötab suurepäraselt kõikide libestitega.
    • Crackstuffers x MEO dildo või pepupistik tähistab kõrgeima kvaliteediga anaalseksimänguasju.
    • Crackstuffersi dildod ja pepupistikud on valmistatud nahasõbralikest, kergesti hooldatavatest materjalidest, mis sobivad suurepäraselt kokku nii vee- ja silikoonipõhiste libestite kui ka hübriidlibestitega, nagu MEO GloryHole.
    • Puhastamine: VERYCLEAN Soovitatav on soe vesi ja mänguasja puhastusvahend.
    • Extremeo sprei muudab sisestamise veelgi lihtsamaks. Sling Koos ASS UP padjaga või Fuck&Play , saab Crackstuffersi dildosid eriti mugavalt ja väga sügavale sisestada.
    • Crackstuffers on inglise kaubamärk, mis on spetsialiseerunud dildode ja muude anaalseksimänguasjade tootmisele ning on eriti tuntud oma suurte, ülisuurte ja ebatavalise kujuga dildode poolest. Need dildod on spetsiaalselt välja töötatud edasijõudnud kasutajatele ja intensiivse anaalstimulatsiooni armastajatele. Crackstuffers on tuntud oma suurte dildode poolest, mis on sageli suuremad kui enamik tavalisi dildosid turul, võimaldades ekstreemseid ja intensiivseid kogemusi. Crackstuffers pakub erinevaid unikaalseid disainilahendusi, mis on sageli spetsiaalselt välja töötatud anaalstimulatsiooni jaoks, sealhulgas väga silmatorkavate peadega dildod, kitsad võllid ja laiad alused, mis võimaldavad erinevaid aistinguid. Crackstuffers kasutab kvaliteetseid, kehakindlaid materjale, kusjuures dildod on tavaliselt valmistatud vastupidavast, ftalaadivabast PVC-st, mis on vastupidav ja kergesti puhastatav. Bränd on tihedalt seotud LGBTQ+ kogukonnaga ja on eriti populaarne homoseksuaalide seas. Crackstuffersi tooted on kohandatud selle kogukonna vajadustele ja pakuvad laia valikut dildosid, mis sobivad nii üksikule kui ka paarile. Kõik Crackstuffersi tooted on valmistatud Ühendkuningriigis, mis tagab kõrge kvaliteedi ja range kontrolli tootmisprotsessi ajal. Lisaks klassikalistele dildodele kuuluvad brändi valikusse ka muud anaalseksimänguasjad, näiteks anaalpistikud, eesnäärmestimulaatorid ja spetsiaalsed tooted fisting-kogukonnale. Crackstuffers on endale nime teinud oma eriliste, sageli ekstreemsete toodetega ja on brändi valik kõigile, kes otsivad erakordseid ja intensiivseid anaalseid kogemusi.
    • MEO on uhke, et pakub kogu Crackstuffersi tootevalikut. Tänu meie aastatepikkusele kogemusele, esmaklassilisele klienditeenindusele ja kiirele, diskreetsele transpordile garanteerime, et saate oma suured Crackstuffersi dildod kiiresti ja usaldusväärselt kätte. MEO-st leiate parimad tooted erakordsete ja intensiivsete elamuste jaoks - alati ohutuse ja kvaliteediga, mida te väärite.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Ottimo

    Ho preso una taglia M, col senno di poi avrei preso una L perché non è troppo grande. Ottimo toy, ottimo materiale e la forma è veramente accattivante e facile da gestire. Consiglio uso di lubrificante. Enjoy b side!

      Hindamine 

      Fantastic plug

      A fantastic plug, well in place so it wants to stay there forever ... Requires a little practice to get it in place but once there it is as molding;)

        Hindamine 

        Du bonheur en douceur (médium)

        J'ai commencé par le small et il est vite devenu mon jouet de préliminaire. Ensuite je suis passé à la taille supérieure et certainement mon jouet préféré. Même si ce n'est qu'une taille médium, il me rempli bien et passe tout en douceur.

        Je regrette juste qu'il n'y ai pas une taille entre me médium et le large, car passer de 65mm à 85mm mon fion n'est pas encore prêt.

        • 1 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Geiles Feeling

        So aufgedehnt zu werden ist ein total geiles Feeling. Das Material ist TOP !!!!

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Der große ist mir viel zu groß

        Der große ist mir viel zu groß - ich bezweifle das den überhaupt jemand reinkriegt.

        • 0 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Der macht was her

        Endlich ein Buttplug, der auch was her macht und dazu noch Fun bereitet. Der Suppository ist leicht zu reinigen und riecht neutral. Endlich mal eine vernünftige Größenauswahl!

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Great feeling

        If you've never used a plug before then you won't be buying this one for your first. Unless you are very determined or very brave. Doesn't actually look that big at first, but you will soon find out that it's bigger than you think. I would advise warming up with something smaller first before slipping this bad boy in. Being tapered, you can comfortably go at your own pace. The feeling you get just before, and then when you get over the bulge and swallow it up is amazing. It's physically wonderful and psychologically very exciting. Anal play is very addictive and it's tempting to go larger and more extreme, though I'm sure this will suffice for most people. This plug is very smooth, firm but not rigid. It's actually a good balance of the two. I really like it.

        • 7 7-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

        Kirjutage oma ülevaade

        Crackstuffers Suppository - Anaalpistik äärmuslikuks anaalvenituseks

        Crackstuffers Suppository - Anaalpistik äärmuslikuks anaalvenituseks

        Koos Crackstuffers Suppository Tagumikupillid on tõeline väljakutse, mida ei tohiks vahele jätta! Crackstuffers anaalkvartett pakub sulle ainulaadset võimalust valida nelja esmaklassilise tagumikuploki vahel, mis on välja töötatud selgelt nähtavaks anaalvenituseks.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: