Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Crackstuffers

Uudiskiri

Crackstuffers Curved Depth Trainer - Väga pikk anaalpistik sügavaks anaalstimulatsiooniks

The Crackstuffers Curved Depth Trainer on absoluutne sensatsioon ja muudab anaaltreeningu revolutsiooniliselt! Võrreldes tavalise Crackstuffers Depth Trainer versiooniga on selles versioonis õrnad lained, mis pakuvad lisastiimulatsiooni anaalvenituse ajal.

Rohkem infot

149,99 €


-20,00 €

129,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Crackstuffers Curved Depth Trainer - Väga pikk tagumispistik sügavaks anaalstimulatsiooniks

    The Crackstuffers Curved Depth Trainer on absoluutne sensatsioon ja muudab anaaltreeningu revolutsiooniliselt! Võrreldes tavalise Crackstuffers Depth Trainer versiooniga on selles versioonis õrnad lained, mis pakuvad lisastiimulatsiooni anaalvenituse ajal. The Crackstuffers Curved Depth Trainer töötati välja selleks, et võimaldada aeglast ja eriti sügavat päraku venitamist - kuni võimekuseni, et mahutada ekstreemseid dildosid või isegi tervet kätt!

    Aeglane anaalvenitus maksimaalseks stimuleerimiseks sügavale kehasse:

    Crackstuffers Curved Depth Trainer sobib ideaalselt kõigile, kes soovivad viia anaalstimulatsiooni järgmisele tasemele. Selle Crackstuffersi tootega saate oma pärakut venitada omaenda tempoga, ilma et peaksite kogu dildot korraga sisestama (ideaalne on treeningu ülesehitamine mitme kuu jooksul). Kui oled valmis ja tahad rohkem, liigu lihtsalt järgmise suurusega dildole Crackstuffers Curved Depth Trainersiledast, painduvast materjalist Crackstuffers Curved Depth Trainer tagab, et see libiseb kergesti pärakusse, eriti kui palju Glory Hole Määrdeainet kasutatakse.

    Spetsialistide poolt välja töötatud - Ideaalne äärmuslikuks sügavaks uurimiseks:

    Crackstuffers Curved Depth Trainer on välja töötatud spetsialistide poolt ja on ülim seksimänguasja anaalsügavuste uurimiseks. Kui paljud anaalipistikud ja dildod aitavad anusesse venitada, siis see imeline toode Crackstuffersilt treenib sügavusi. Lainekujuline disain tagab absoluutselt intensiivse stimulatsiooni, samas kui dildo käepidemekujuline ots tagab turvalise käsitsemise. Crackstuffers Curved Depth Trainer sobib ideaalselt sinu kätte ja annab sulle täieliku kontrolli selle üle, kui sügavale dildo sinusse tungib Crackstuffers Curved Depth Trainer võib sinusse tungida.

    Crackstuffer Curved Depth Traineri mõõtmed:

    Crackstuffers Curved Depth Trainer on umbes 55 cm pikk ja saadaval viies erinevas läbimõõdus, mis sobivad individuaalsetele eelistustele ja treeningtasemetele:

    • Läbimõõt 4 cm
    • Läbimõõt 5 cm
    • Läbimõõt 6 cm
    • Läbimõõt 7 cm
    • Läbimõõt 8 cm


    Olenemata sellest, millise suuruse te valite, on Crackstuffers Curved Depth Trainer pakub teile sügavat ja intensiivset anaalstimulatsiooni, mis on ideaalselt kohandatud teie vajadustele.

    Täiuslik määrimine võrratu naudingu saavutamiseks:

    Teine eelis Crackstuffers Curved Depth Trainer on mitmekülgsus libestusaine valikul. Crackstuffers Curved Depth Trainer ühildub nii vee- kui ka silikoonipõhiste määrdeainetega. Rasvased määrdeained, nagu Crisco või muud tuntud määrdeained, sobivad ideaalselt ka nende erakordsete Crackstuffersi tagumispistikute ja dildode jaoks. Eriti soovitame hübriidne libestusaine Glory Hole koos pantenooli ja Laureth-9-ga, mis ühendab endas suurepärase määrdevõime ja hoolduse.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Crackstuffers Curved Depth Trainer - väga pikk anaalpistik
    • Kvaliteetne toode sarjast MEO™ Crackstuffers
    • Materjal: vinüül, ftalaadivaba, kergesti hooldatav ja nahasõbralik
    • Crackstuffers seksimänguasjad on valmistatud kvaliteetsest vinüülist, mis tundub käes hästi ja töötab suurepäraselt kõikide libestitega.
    • Crackstuffers x MEO dildo või pepupistik tähistab kõrgeima kvaliteediga anaalseksimänguasju.
    • Crackstuffersi dildod ja pepupistikud on valmistatud nahasõbralikest, kergesti hooldatavatest materjalidest, mis sobivad suurepäraselt kokku nii vee- ja silikoonipõhiste libestite kui ka hübriidlibestitega, nagu MEO GloryHole.
    • Puhastamine: VERYCLEAN Soovitatav on soe vesi ja mänguasja puhastusvahend.
    • Extremeo sprei muudab sisestamise veelgi lihtsamaks. Sling Koos ASS UP padjaga või Fuck&Play , saab Crackstuffersi dildosid eriti mugavalt ja väga sügavale sisestada.
    • Crackstuffers on inglise kaubamärk, mis on spetsialiseerunud dildode ja muude anaalseksimänguasjade tootmisele ning on eriti tuntud oma suurte, ülisuurte ja ebatavalise kujuga dildode poolest. Need dildod on spetsiaalselt välja töötatud edasijõudnud kasutajatele ja intensiivse anaalstimulatsiooni armastajatele. Crackstuffers on kõige paremini tuntud oma suurte dildode poolest, mis on sageli suuremad kui enamik tavalisi dildosid turul, võimaldades ekstreemseid ja intensiivseid kogemusi. Crackstuffers pakub erinevaid unikaalseid disainilahendusi, mis on sageli loodud spetsiaalselt anaalstimulatsiooniks, sealhulgas väga silmatorkavate peadega dildod, kitsad võllid ja laiad alused, mis võimaldavad erinevaid aistinguid. Crackstuffers kasutab kvaliteetseid, kehakindlaid materjale, kusjuures dildod on tavaliselt valmistatud vastupidavast, ftalaadivabast PVC-st, mis on vastupidav ja kergesti puhastatav. Bränd on tihedalt seotud LGBTQ+ kogukonnaga ja on eriti populaarne homoseksuaalide seas. Crackstuffersi tooted on kohandatud selle kogukonna vajadustele ja pakuvad laia valikut dildosid, mis sobivad nii üksikule kui ka paarile. Kõik Crackstuffersi tooted on valmistatud Ühendkuningriigis, mis tagab kõrge kvaliteedi ja range kontrolli tootmisprotsessi ajal. Lisaks klassikalistele dildodele kuuluvad brändi valikusse ka muud anaalseksimänguasjad, näiteks anaalpistikud, eesnäärmestimulaatorid ja spetsiaalsed tooted fisting-kogukonnale. Crackstuffers on endale nime teinud oma eriliste, sageli ekstreemsete toodetega ning on brändi valik kõigile, kes otsivad erakordseid ja intensiivseid anaalseid kogemusi.
    • MEO on uhke, et pakub kogu Crackstuffersi tootevalikut. Tänu meie aastatepikkusele kogemusele, esmaklassilisele klienditeenindusele ja kiirele, diskreetsele transpordile garanteerime, et saate oma suured Crackstuffersi dildod kiiresti ja usaldusväärselt kätte. MEO-st leiate parimad tooted erakordsete ja intensiivsete elamuste jaoks - alati ohutuse ja kvaliteediga, mida te väärite.

     

    Crackstuffers Dildos

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    7cm is already pretty stiff

    While the shape feels incredible at the entry, 7cm diameter results in quite a stiff toy. While this does help with insertion, it unfortunately cannot bend sufficiently to really enter deep. Also, there were some surface defects on mine. Great idea slightly disappointing

      Hindamine 

      Top

      Mon assortiment de jouets favori. Ils valent leur prix.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Designed to slowly stretch you deeper over time

      Designed to slowly stretch you deeper over time, eventually being able to take larger toys or a whole arm. Stretch at your own pace, you don’t need to insert all of it at one, best to play over a few months. When you’re ready and wanting more, get the next size up. Use plenty of lube; they are smooth so that they slide in easily.

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Crackstuffers Curved Depth Trainer - Väga pikk anaalpistik sügavaks anaalstimulatsiooniks

      Crackstuffers Curved Depth Trainer - Väga pikk anaalpistik sügavaks anaalstimulatsiooniks

      The Crackstuffers Curved Depth Trainer on absoluutne sensatsioon ja muudab anaaltreeningu revolutsiooniliselt! Võrreldes tavalise Crackstuffers Depth Trainer versiooniga on selles versioonis õrnad lained, mis pakuvad lisastiimulatsiooni anaalvenituse ajal.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: