Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Crackstuffers

Uudiskiri

Crackstuffers Bobbin - Pikk anaalpistik intensiivseks stimulatsiooniks

The Crackstuffers Bobbinbutt plug on pikk rahulolu garantiiga ja on üks populaarsemaid anaalpistikuid Crackstuffersi kollektsioonis. Meie klientidele meeldibCrackstuffers Bobbin selle optimaalse kuju tõttu, mis sobib ideaalselt päraku ja P-punkti stimuleerimiseks.

Rohkem infot

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    The Crackstuffers Bobbinbutt plug on pikk ja rahulolu garantiiga ning on üks populaarsemaid anaalküüniseid Crackstuffersi kollektsioonis. Meie klientidele meeldibCrackstuffers Bobbin selle optimaalse kuju tõttu, mis sobib ideaalselt päraku ja P-punkti stimuleerimiseks. Iga hetk Crackstuffersi tagumispistikutega on nauditav, olenemata sellest, kas see on sisestatud pärakusse või välja tõmmatud.

    Täiuslik stimulatsioon iga kasutuskorraga:

    Crackstuffers Bobbin on välja töötatud maksimaalseks stimulatsiooniks iga kasutuse korral. Hoolikalt läbimõeldud kuju võimaldab intensiivset anaalvenitust ja päraku stimuleerimist, samas kui Crackstuffers Bobbin samal ajal tabab täpselt P-punkti. See kombinatsioon muudab selle asendamatuks anaalpistikuks kõigile, kes otsivad intensiivseid ja rahuldust pakkuvaid kogemusi.

    Stabiilne alus käedeta kasutamiseks:

    Teine põhjus, miks Crackstuffers Bobbin on meie klientide seas nii populaarne, on selle stabiilne alus, mis võimaldab käedeta kasutamist. Butt plug See muudab Crackstuffersi veelgi mitmekülgsemaks ja suurendab oluliselt lõbustusfaktorit. Kas üksi või koos partneriga, onCrackstuffers Bobbin pakub alati muljetavaldavat sooritust.

    Crackstuffer Bobbini suurused:

    Crackstuffers Bobbin on saadaval kolmes erinevas suuruses erinevate vajaduste ja eelistuste jaoks:

    • Väike: pikkus 38 cm, läbimõõt 4 cm
    • Medium: 30 cm pikkus, 5 cm läbimõõt
    • Suur: 36 cm pikkus, 6,5 cm läbimõõt


    Nende kolme suurusega ei jää ükski soov täitmata ja igaüks saab Crackstuffers Bobbin valida endale sobivaima suuruse, mis vastab tema individuaalsetele eelistustele.

    Miks meie kliendid armastavad Crackstuffers Bobbin armastavad:

    Meie kliendid hindavad Crackstuffers Bobbin eelkõige selle täiusliku suuruse, kuju ja funktsionaalsuse kombinatsiooni tõttu. Crackstuffersi tagumispistik sobib ideaalselt neile, kes otsivad intensiivset anaalvenitust ja sihipärast stimulatsiooni, samas kui tugev alus võimaldab pistikut kasutada ilma käedeta Crackstuffers Bobbin kasutada käed-vabalt. Need omadused muudavad Crackstuffers Bobbin asendamatuks osaks iga anaalmänguasjakollektsiooni.

    Crackstuffers Bobbin saab kasutada kõigi tavaliste libestite abil:

    Teine eelis on Crackstuffers Bobbin on mitmekülgsus libestusaine valikul. Crackstuffers Bobbin ühildub nii vee- kui ka silikoonipõhiste määrdeainetega. Rasvased määrdeained, nagu Crisco või muud tuntud määrdeained, sobivad ideaalselt ka nende erakordsete Crackstuffersi tagumispistikute ja dildode jaoks. Eriti soovitame hübriidne libestusaine Glory Hole koos pantenooli ja Laureth-9-ga, mis ühendab endas suurepärase määrdevõime ja hoolduse.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Crackstuffers Bobbin - Pikk anaalpistik
    • Kvaliteetne toode sarjast MEO™ Crackstuffers
    • Materjal: vinüül, ftalaadivaba, kergesti hooldatav ja nahasõbralik
    • Crackstuffers seksimänguasjad on valmistatud kvaliteetsest vinüülist, mis tundub käes hästi ja töötab suurepäraselt kõikide libestitega.
    • Crackstuffers x MEO dildo või pepupistik tähistab kõrgeima kvaliteediga anaalseksimänguasju.
    • Crackstuffersi dildod ja pepupistikud on valmistatud nahasõbralikest, kergesti hooldatavatest materjalidest, mis sobivad suurepäraselt kokku nii vee- ja silikoonipõhiste libestite kui ka hübriidlibestitega, nagu MEO GloryHole.
    • Puhastamine: VERYCLEAN Soovitatav on soe vesi ja mänguasja puhastusvahend.
    • Extremeo sprei muudab sisestamise veelgi lihtsamaks. Sling Koos ASS UP padjaga või Fuck&Play , saab Crackstuffersi dildosid eriti mugavalt ja väga sügavale sisestada.
    • Crackstuffers on inglise kaubamärk, mis on spetsialiseerunud dildode ja muude anaalseksimänguasjade tootmisele ning on eriti tuntud oma suurte, ülisuurte ja ebatavalise kujuga dildode poolest. Need dildod on spetsiaalselt välja töötatud edasijõudnud kasutajatele ja intensiivse anaalstimulatsiooni armastajatele. Crackstuffers on tuntud oma suurte dildode poolest, mis on sageli suuremad kui enamik tavalisi dildosid turul, võimaldades ekstreemseid ja intensiivseid kogemusi. Crackstuffers pakub erinevaid unikaalseid disainilahendusi, mis on sageli loodud spetsiaalselt anaalstimulatsiooniks, sealhulgas väga silmatorkavate peadega dildod, kitsad võllid ja laiad alused, mis võimaldavad erinevaid aistinguid. Crackstuffers kasutab kvaliteetseid, kehakindlaid materjale, kusjuures dildod on tavaliselt valmistatud vastupidavast, ftalaadivabast PVC-st, mis on vastupidav ja kergesti puhastatav. Bränd on tihedalt seotud LGBTQ+ kogukonnaga ja on eriti populaarne homoseksuaalide seas. Crackstuffersi tooted on kohandatud selle kogukonna vajadustele ja pakuvad laia valikut dildosid, mis sobivad nii üksikule kui ka paarile. Kõik Crackstuffersi tooted on valmistatud Ühendkuningriigis, mis tagab kõrge kvaliteedi ja range kontrolli tootmisprotsessi ajal. Lisaks klassikalistele dildodele kuuluvad brändi valikusse ka muud anaalseksimänguasjad, näiteks anaalpistikud, eesnäärmestimulaatorid ja spetsiaalsed tooted fisting-kogukonnale. Crackstuffers on endale nime teinud oma eriliste, sageli ekstreemsete toodetega ja on brändi valik kõigile, kes otsivad erakordseid ja intensiivseid anaalseid kogemusi.
    • MEO on uhke, et pakub kogu Crackstuffersi tootevalikut. Tänu meie aastatepikkusele kogemusele, esmaklassilisele klienditeenindusele ja kiirele, diskreetsele transpordile garanteerime, et saate oma suured Crackstuffersi dildod kiiresti ja usaldusväärselt kätte. MEO-st leiate parimad tooted erakordsete ja intensiivsete elamuste jaoks - alati ohutuse ja kvaliteediga, mida te väärite.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Bella esperienza

    Bella esperienza, toy di taglia perfetta si sente ed è molto piacevole

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Nice feeling when going in and out...

    The Bobbin has nice gentle bumps to tease as each bump slides through, gentle enough not to make you jump, but a nice feeling when going in and out.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Crackstuffers Bobbin - Pikk anaalpistik intensiivseks stimulatsiooniks

    Crackstuffers Bobbin - Pikk anaalpistik intensiivseks stimulatsiooniks

    The Crackstuffers Bobbinbutt plug on pikk rahulolu garantiiga ja on üks populaarsemaid anaalpistikuid Crackstuffersi kollektsioonis. Meie klientidele meeldibCrackstuffers Bobbin selle optimaalse kuju tõttu, mis sobib ideaalselt päraku ja P-punkti stimuleerimiseks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: