Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Crackstuffers

Uudiskiri

Crackstuffers Big Cal - butt plug XL äärmuslikuks anaalseks venitamiseks

See muljetavaldava 9 cm läbimõõdu ja 35 cm pikkusega Crackstuffersi dildo on spetsiaalselt välja töötatud ekstreemseks anaalvenituseks. Tulemused on selgelt nähtavad juba lühikese aja pärast ja muudavad Crackstuffers Big Cal esimeseks valikuks kogenud kasutajatele, kes soovivad intensiivset ja kiiret edu anaaldilaienduses.

Rohkem infot

1502/00

149,99 €


-20,00 €

129,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    The Crackstuffers Big Calbutt plug on ideaalne kõigile, kes otsivad ekstreemset anaalvenitust. See Crackstuffersi dildo, mille läbimõõt on muljetavaldav 9 cm ja pikkus 35 cm, on spetsiaalselt välja töötatud ekstreemseks anaalvenituseks. Tulemused on selgelt nähtavad juba lühikese aja pärast ja muudavad Crackstuffers Big Cal esimeseks valikuks kogenud kasutajatele, kes soovivad intensiivset ja kiiret edu anaaldilaienduses.

    Ekstreemne anaaldilatatsioon maksimaalsete tulemuste saavutamiseks:

    Crackstuffers Big Cal on iseloomulik oma muljetavaldava suuruse, kaalu (peaaegu 2 kg) ja erilise kuju poolest, mis võimaldab anaalkanali äärmuslikku laiendamist. Butt plug See Crackstuffers ei ole mõeldud algajatele - oma paksu punniga on see tõeline väljakutse isegi kogenud kasutajatele. Kuid need, kes ületavad oma hirmu jaCrackstuffers Big Cal piirduvad piirini, premeeritakse selgelt nähtavate tulemustega.

    Käedeta kasutamine tänu laiale alusele:

    Eriline omadus on Crackstuffers Big Cal on lai alus, mis võimaldab käedeta kasutamist. See muudab Crackstuffers dildo veelgi mitmekülgsemaks ja võimaldab teil täielikult keskenduda anaalse laienemise intensiivsele tunnetusele.

    Crackstuffer Big Cal suurus:

    • Pikkus: 35 cm
    • Läbimõõt: 9 cm
    • Ümbermõõt: umbes 28,3 cm


    Need mõõtmed muudavad Crackstuffers Big Cal üheks suurimaks ja kõige muljetavaldavamaks tagumispistrikuks turul, mis on ideaalne edasijõudnud kasutajatele, kes soovivad testida ja ületada oma anaalseid piire.

    Crackstuffers - kaubamärk ekstreemse anaalstimulatsiooni jaoks:

    Crackstuffers on inglise kaubamärk, mis on spetsialiseerunud dildode ja muude anaalseksimänguasjade tootmisele ning on eriti tuntud oma suurte, ülisuurte ja ebatavalise kujuga dildode poolest. Need dildod ja pepupistikud on spetsiaalselt välja töötatud intensiivse anaalstimulatsiooni edasijõudnutele.

    Miks kliendid armastavad Crackstuffers Big Cal armastavad:

    Meie kliendid armastavad Crackstuffers Big Cal selle tohutu suuruse ja äärmusliku anaalvenituse tõttu, mida see pakub. Crackstuffersi dildo pakub kiiret ja nähtavat anaalvenitust, samas kui lai alus võimaldab käedeta kasutamist. See kombinatsioon muudab Crackstuffers Big Calbutt plug asendamatu XL kõigile, kes otsivad intensiivseid anaalseid elamusi.

    The Crackstuffers Big Cal saab kasutada kõigi tavaliste libestite abil:

    Veel üks eelis Crackstuffers Big Cal on mitmekülgsus libestusaine valikul. Crackstuffers Big Cal ühildub nii vee- kui ka silikoonipõhiste määrdeainetega. Rasvased määrdeained, nagu Crisco või muud tuntud määrdeained, sobivad ideaalselt ka nende erakordsete Crackstuffersi tagumispistikute ja dildode jaoks. Eriti soovitame hübriidne libestusaine Glory Hole koos pantenooli ja Laureth-9-ga, mis ühendab endas suurepärase määrdevõime ja hoolduse.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Crackstuffers Big Cal - XL anaalpistik
    • Kvaliteetne toode sarjast MEO™ Crackstuffers
    • Materjal: vinüül, ftalaadivaba, kergesti hooldatav ja nahasõbralik
    • Crackstuffers seksimänguasjad on valmistatud kvaliteetsest vinüülist, mis tundub käes hästi ja töötab suurepäraselt kõikide libestitega.
    • Crackstuffers x MEO dildo või pepupistik tähistab kõrgeima kvaliteediga anaalseksimänguasju.
    • Crackstuffersi dildod ja pepupistikud on valmistatud nahasõbralikest, kergesti hooldatavatest materjalidest, mis sobivad suurepäraselt kokku nii vee- ja silikoonipõhiste libestite kui ka hübriidlibestitega, nagu MEO GloryHole.
    • Puhastamine: VERYCLEAN Soovitatav on soe vesi ja mänguasja puhastusvahend.
    • Extremeo sprei muudab sisestamise veelgi lihtsamaks. Sling Koos ASS UP padjaga või Fuck&Play , saab Crackstuffersi dildosid eriti mugavalt ja väga sügavale sisestada.
    • Crackstuffers on inglise kaubamärk, mis on spetsialiseerunud dildode ja muude anaalseksimänguasjade tootmisele ning on eriti tuntud oma suurte, ülisuurte ja ebatavalise kujuga dildode poolest. Need dildod on spetsiaalselt välja töötatud edasijõudnud kasutajatele ja intensiivse anaalstimulatsiooni armastajatele. Crackstuffers on tuntud oma suurte dildode poolest, mis on sageli suuremad kui enamik tavalisi dildosid turul, võimaldades ekstreemseid ja intensiivseid kogemusi. Crackstuffers pakub erinevaid unikaalseid disainilahendusi, mis on sageli loodud spetsiaalselt anaalstimulatsiooniks, sealhulgas väga silmatorkavate peadega dildod, kitsad võllid ja laiad alused, mis võimaldavad erinevaid aistinguid. Crackstuffers kasutab kvaliteetseid, kehakindlaid materjale, kusjuures dildod on tavaliselt valmistatud vastupidavast, ftalaadivabast PVC-st, mis on vastupidav ja kergesti puhastatav. Bränd on tihedalt seotud LGBTQ+ kogukonnaga ja on eriti populaarne homoseksuaalide seas. Crackstuffersi tooted on kohandatud selle kogukonna vajadustele ja pakuvad laia valikut dildosid, mis sobivad nii üksikule kui ka paarile. Kõik Crackstuffersi tooted on valmistatud Ühendkuningriigis, mis tagab kõrge kvaliteedi ja range kontrolli tootmisprotsessi ajal. Lisaks klassikalistele dildodele kuuluvad brändi valikusse ka muud anaalseksimänguasjad, näiteks anaalpistikud, eesnäärmestimulaatorid ja spetsiaalsed tooted fisting-kogukonnale. Crackstuffers on endale nime teinud oma eriliste, sageli ekstreemsete toodetega ja on brändi valik kõigile, kes otsivad erakordseid ja intensiivseid anaalseid kogemusi.
    • MEO on uhke, et pakub kogu Crackstuffersi tootevalikut. Tänu meie aastatepikkusele kogemusele, esmaklassilisele klienditeenindusele ja kiirele, diskreetsele transpordile garanteerime, et saate oma suured Crackstuffersi dildod kiiresti ja usaldusväärselt kätte. MEO-st leiate parimad tooted erakordsete ja intensiivsete elamuste jaoks - alati ohutuse ja kvaliteediga, mida te väärite.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    My favourite!

    Big Cal has a nice full feeling. Its easy to insert due to its gentle tapering head, then it will slide in, the next stage is more of stretch as you start to insert the rest.

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Crackstuffers Big Cal - butt plug XL äärmuslikuks anaalseks venitamiseks

    Crackstuffers Big Cal - butt plug XL äärmuslikuks anaalseks venitamiseks

    See muljetavaldava 9 cm läbimõõdu ja 35 cm pikkusega Crackstuffersi dildo on spetsiaalselt välja töötatud ekstreemseks anaalvenituseks. Tulemused on selgelt nähtavad juba lühikese aja pärast ja muudavad Crackstuffers Big Cal esimeseks valikuks kogenud kasutajatele, kes soovivad intensiivset ja kiiret edu anaaldilaienduses.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: