Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Crackstuffers

Uudiskiri

Crackstuffers Double Butt - butt plug Sinine, mida kõik armastavad

The Crackstuffers Double Buttbutt plug on pallikujuline, mis pakub maksimaalset naudingut iga kord, kui see tuuakse ja tõmmatakse pärakust välja. Oma nelja erineva suurusega täidab seeCrackstuffers Double Butt täidab kõik anaalfantaasiad ja pakub midagi kõigile, nii algajale kui ka edasijõudnule.

Rohkem infot

79,99 €


-20,00 €

59,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Crackstuffers Double Butt - butt plug Sinine, mida kõik armastavad!

    The Crackstuffers Double Buttbutt plug on pallikujuline, mis pakub maksimaalset naudingut iga kord, kui see tuuakse ja tõmmatakse pärakust välja. Oma nelja erineva suurusega täidab seeCrackstuffers Double Butt täidab kõik anaalfantaasiad ja pakub midagi kõigile, nii algajale kui ka edasijõudnule. Butt plug See Crackstuffers võib tekitada sõltuvust - kui oled kord proovinud ühte väiksematest suurustest, ihkad varsti rohkem, kuni XL-versioonini, mille läbimõõt on muljetavaldav 8 cm.

    Intensiivne stimulatsioon iga kasutuskorraga:

    Crackstuffers Double Butt pakub täielikku, rahuldustpakkuvat stimulatsiooni iga sisestamise ja väljavõtmisega. Selle Crackstufferi dildo kerakujuline struktuur on loodud anuse optimaalseks stimuleerimiseks ja intensiivse anaalvenituse tunde tekitamiseks. Kas te kasutate Crackstuffers Double Buttbutt plug üksi või koos partneriga, see erutab teid ikka ja jälle.

    Erinevad suurused kõikidele vajadustele:

    Crackstuffers Double Butt on saadaval neljas erinevas suuruses, et igaüks leiaks oma vajadustele ideaalselt sobiva:

    • Väike: pikkus 18 cm, läbimõõt 5,5 cm
    • Medium: 20 cm pikkus, 6 cm läbimõõt
    • Suur: 23 cm pikkus, 7 cm läbimõõt
    • X-large: 25 cm pikkus, 8 cm läbimõõt


    Need mõõtmed muudavad Crackstuffers Double Butt mitmekülgse tagumispistiku, mis kohandub suurepäraselt erinevatele soovidele ja pakub intensiivset anaalstimulatsiooni igas suuruses.

    Miks meie kliendid armastavad Crackstuffers Double Butt armastavad:

    Meie kliendid armastavad Crackstuffers Double Butt selle mitmekülgsuse ja intensiivse stimulatsiooni tõttu, mida see pakub. Sfääriline struktuur annab uskumatu tunde, et ta on anaalselt täielikult täidetud, samas kui erinevad suurused tagavad, et iga mees ja naine leiab endale sobiva stimulatsiooni. Crackstuffers Double Buttbutt plug on ideaalne kõigile, kes otsivad intensiivset ja eriti rahuldust pakkuvat anaalset kogemust.

    Ühildub kõigi MEO levinud libestitega:

    Crackstuffers Double Butt on kvaliteetne toode Crackstuffers x MEO™ sarjast ja on valmistatud vastupidavast, nahasõbralikust materjalist. See ühildub kõigi libestusainetega, sealhulgas veepõhiste, silikoonipõhiste ja hübriidlibestusainetega, nagu MEO GloryHole. VERYCLEAN Puhastamiseks on soovitatav kasutada sooja vett ja mänguasja puhastusvahendit. Extremeo sprei muudab sisestamise veelgi lihtsamaks ja tagab veelgi intensiivsema elamuse.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Crackstuffers Double Butt - Anaalpistik
    • Kvaliteetne toode sarjast MEO™ Crackstuffers
    • Materjal: vinüül, ftalaadivaba, kergesti puhastatav ja nahasõbralik
    • Crackstuffers seksimänguasjad on valmistatud kvaliteetsest vinüülist, mis tundub käes hästi ja töötab suurepäraselt kõikide libestitega.
    • Crackstuffers x MEO dildo või pepupistik tähistab kõrgeima kvaliteediga anaalseksimänguasju.
    • Crackstuffersi dildod ja pepupistikud on valmistatud nahasõbralikest, kergesti hooldatavatest materjalidest, mis sobivad suurepäraselt kokku nii vee- ja silikoonipõhiste libestite kui ka hübriidlibestitega, nagu MEO GloryHole.
    • Puhastamine: VERYCLEAN Soovitatav on soe vesi ja mänguasja puhastusvahend.
    • Extremeo sprei muudab sisestamise veelgi lihtsamaks. Sling Koos ASS UP padjaga või Fuck&Play , saab Crackstuffersi dildosid eriti mugavalt ja väga sügavale sisestada.
    • Crackstuffers on inglise kaubamärk, mis on spetsialiseerunud dildode ja muude anaalseksimänguasjade tootmisele ning on eriti tuntud oma suurte, ülisuurte ja ebatavalise kujuga dildode poolest. Need dildod on spetsiaalselt välja töötatud edasijõudnutele ja intensiivse anaalstimulatsiooni armastajatele. Crackstuffers on tuntud oma suurte dildode poolest, mis on sageli suuremad kui enamik tavalisi dildosid turul, võimaldades ekstreemseid ja intensiivseid kogemusi. Crackstuffers pakub erinevaid unikaalseid disainilahendusi, mis on sageli spetsiaalselt välja töötatud anaalstimulatsiooni jaoks, sealhulgas väga silmatorkavate peadega dildod, kitsad võllid ja laiad alused, mis võimaldavad erinevaid aistinguid. Crackstuffers kasutab kvaliteetseid, kehakindlaid materjale, kusjuures dildod on tavaliselt valmistatud vastupidavast, ftalaadivabast PVC-st, mis on vastupidav ja kergesti puhastatav. Bränd on tihedalt seotud LGBTQ+ kogukonnaga ja on eriti populaarne homoseksuaalide seas. Crackstuffersi tooted on kohandatud selle kogukonna vajadustele ja pakuvad laia valikut dildosid, mis sobivad nii üksikule kui ka paarile. Kõik Crackstuffersi tooted on valmistatud Ühendkuningriigis, mis tagab kõrge kvaliteedi ja range kontrolli tootmisprotsessi ajal. Lisaks klassikalistele dildodele kuuluvad brändi valikusse ka muud anaalseksimänguasjad, näiteks anaalpistikud, eesnäärmestimulaatorid ja spetsiaalsed tooted fisting-kogukonnale. Crackstuffers on endale nime teinud oma eriliste, sageli ekstreemsete toodetega ning on brändi valik kõigile, kes otsivad erakordseid ja intensiivseid anaalseid kogemusi.
    • MEO on uhke, et pakub kogu Crackstuffersi tootevalikut. Tänu meie aastatepikkusele kogemusele, esmaklassilisele klienditeenindusele ja kiirele, diskreetsele transpordile garanteerime, et saate oma suured Crackstuffersi dildod kiiresti ja usaldusväärselt kätte. MEO-st leiate parimad tooted erakordsete ja intensiivsete elamuste jaoks - alati ohutuse ja kvaliteediga, mida te väärite.

     

     

     

     

    Crackstuffers Dildos

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Piacevole

    Ho preso la misura più piccola essendo un po' restìa per il sesso anale, e devo dire che non ho avuto nessun problema ne dolore nell'inserirlo e toglierlo (ovviamente con il lubrificante). Piacevole averlo dentro durante il rapporto vaginale, amplifica le sensazioni

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    For the full feeling ...

    Great to tease on the way in and out, you will be wanting more, and bigger...

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Crackstuffers Double Butt - butt plug Sinine, mida kõik armastavad

    Crackstuffers Double Butt - butt plug Sinine, mida kõik armastavad

    The Crackstuffers Double Buttbutt plug on pallikujuline, mis pakub maksimaalset naudingut iga kord, kui see tuuakse ja tõmmatakse pärakust välja. Oma nelja erineva suurusega täidab seeCrackstuffers Double Butt täidab kõik anaalfantaasiad ja pakub midagi kõigile, nii algajale kui ka edasijõudnule.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: