Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Crackstuffers

Uudiskiri

Crackstuffers Mushroom Head - butt plug Mis on koos paisuva punniga

Kellele ei meeldiks mahlakas, täiusliku kujuga peenis? Kõik! The Crackstuffers Mushroom Headbutt plug on varustatud nii paksu peenisega, et sellest saab kindlasti kiiresti teie lemmik seksimänguasja. Oma suurepärase disainiga, mis meenutab paksu peenist, on seeCrackstuffers Mushroom Head intensiivne stimulatsioon ja anaalvenitus, mis surub päraku piirini.

Rohkem infot

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Crackstuffers Mushroom Head - butt plug Paksude munadega

    Kes ei armastaks paksu, tugevat, täiusliku kujuga peenist? Kõik! The Crackstuffers Mushroom Headbutt plug on varustatud nii paksu punniga, et sellest saab kindlasti kiiresti teie lemmik seksimänguasja. Oma unikaalse disainiga, mis meenutab paksu peenist, on theCrackstuffers Mushroom Head intensiivne stimulatsioon ja meeldiv venitus, mis surub päraku piirini.

    Intensiivne stimulatsioon ja kindel hoidmine pärakus:

    Crackstuffers Mushroom Head on disainitud nii, et see venitab pärakut sisestamise ajal maksimaalselt ja pakub intensiivset täiskõhutunnet. Butt plug Kui esialgne venitusvalu on ületatud, istub Crackstuffers kindlalt ja ei libise enam välja. See sobib ideaalselt mänguks "Pushing it out and in", kus te surute välja ja sisseCrackstuffers Mushroom Head pärakusse ja lükkad uuesti välja - kogemus, mida sa armastad!

    Erinevad suurused igaks vajaduseks:

    Crackstuffers Mushroom Head on saadaval kolmes erinevas suuruses, et igaüks leiaks oma vajadustele sobivaima:

    • Väike: pikkus 21 cm, läbimõõt 5,5 cm
    • Keskmine: 24 cm pikkus, 8 cm läbimõõt
    • Suur: pikkus 26 cm, läbimõõt 9,5 cm


    Need mõõtmed muudavad Crackstuffers Mushroom Head mitmekülgse tagumispistiku, mis kohandub ideaalselt erinevatele vajadustele ja pakub intensiivset stimulatsiooni igas suuruses.

    Miks meie kliendid armastavad Crackstuffers Mushroom Head armastavad:

    Crackstuffers Mushroom Head on kõige populaarsem tagumispistik, kui tegemist on erilise seenpea kujuga, ja seda põhjusega. Seda kuju iseloomustab lai, ümmargune punn, mis meenutab peenise loomulikku anatoomiat. Crackstuffers Mushroom Head pakub sisestamise ajal intensiivset stimulatsiooni, kuna lai seenpea venitab pärakut rohkem kui kitsamad tagumikupoldid, mis tekitab äärmiselt erutava täiskõhutunde. Pärast sisestamist on Crackstuffers Mushroom Head jääb tänu oma koonilisele kujule kindlalt pärakusse, vähendades ohtu, et tagumiktopper libiseb tahtmatult välja, isegi intensiivsete liigutuste ajal. Välja tõmmates pakub lai seenepea sihtotstarbelist päraku seinte ja sulgurlihase stimuleerimist, mis intensiivistab oluliselt orgasmi tunnet. See tagumispistik on ka uskumatult mitmekülgne ja sobib nii venitamiseks kui ka sihipäraseks stimulatsiooniks, muutes selle asendamatuks seksimänguasjaks intensiivse anaalmängu armastajatele.

    Ühildub kõigi MEO levinud libestitega:

    Crackstuffers Mushroom Head on kvaliteetne toode Crackstuffers x MEO™ sarjast ja on valmistatud vastupidavast, nahasõbralikust materjalist. See ühildub kõigi libestusainetega, sealhulgas veepõhiste, silikoonipõhiste ja hübriidlibestusainetega, nagu MEO GloryHole. VERYCLEAN Puhastamiseks on soovitatav kasutada sooja vett ja mänguasjapuhastusvahendit. Extremeo sprei muudab sisestamise veelgi lihtsamaks ja tagab veelgi intensiivsema elamuse.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Crackstuffers Mushroom Head - Anaalpistik
    • Kvaliteetne toode sarjast MEO™ Crackstuffers
    • Materjal: vinüül, ftalaadivaba, kergesti puhastatav ja nahasõbralik
    • Crackstuffers seksimänguasjad on valmistatud kvaliteetsest vinüülist, mis tundub käes hästi ja töötab suurepäraselt kõikide libestitega.
    • Crackstuffers x MEO dildo või pepupistik tähistab kõrgeima kvaliteediga anaalseksimänguasju.
    • Crackstuffersi dildod ja pepupistikud on valmistatud nahasõbralikest, kergesti hooldatavatest materjalidest, mis sobivad suurepäraselt kokku nii vee- ja silikoonipõhiste libestite kui ka hübriidlibestitega, nagu MEO GloryHole.
    • Puhastamine: VERYCLEAN Soovitatav on soe vesi ja mänguasja puhastusvahend.
    • Extremeo sprei muudab sisestamise veelgi lihtsamaks. Sling Koos ASS UP padjaga või Fuck&Play , saab Crackstuffersi dildosid eriti mugavalt ja väga sügavale sisestada.
    • Crackstuffers on inglise kaubamärk, mis on spetsialiseerunud dildode ja muude anaalseksimänguasjade tootmisele ning on eriti tuntud oma suurte, ülisuurte ja ebatavalise kujuga dildode poolest. Need dildod on spetsiaalselt välja töötatud edasijõudnud kasutajatele ja intensiivse anaalstimulatsiooni armastajatele. Crackstuffers on tuntud oma suurte dildode poolest, mis on sageli suuremad kui enamik tavalisi dildosid turul, võimaldades ekstreemseid ja intensiivseid kogemusi. Crackstuffers pakub erinevaid unikaalseid disainilahendusi, mis on sageli spetsiaalselt välja töötatud anaalstimulatsiooni jaoks, sealhulgas väga silmatorkavate peadega dildod, kitsad võllid ja laiad alused, mis võimaldavad erinevaid aistinguid. Crackstuffers kasutab kvaliteetseid, kehakindlaid materjale, kusjuures dildod on tavaliselt valmistatud vastupidavast, ftalaadivabast PVC-st, mis on vastupidav ja kergesti puhastatav. Bränd on tihedalt seotud LGBTQ+ kogukonnaga ja on eriti populaarne homoseksuaalide seas. Crackstuffersi tooted on kohandatud selle kogukonna vajadustele ja pakuvad laia valikut dildosid, mis sobivad nii üksikule kui ka paarile. Kõik Crackstuffersi tooted on valmistatud Ühendkuningriigis, mis tagab kõrge kvaliteedi ja range kontrolli tootmisprotsessi ajal. Lisaks klassikalistele dildodele kuuluvad brändi valikusse ka muud anaalseksimänguasjad, näiteks anaalpistikud, eesnäärmestimulaatorid ja spetsiaalsed tooted fisting-kogukonnale. Crackstuffers on endale nime teinud oma eriliste, sageli ekstreemsete toodetega ning on brändi valik kõigile, kes otsivad erakordseid ja intensiivseid anaalseid kogemusi.
    • MEO on uhke, et pakub kogu Crackstuffersi tootevalikut. Tänu meie aastatepikkusele kogemusele, esmaklassilisele klienditeenindusele ja kiirele, diskreetsele transpordile garanteerime, et saate oma suured Crackstuffersi dildod kiiresti ja usaldusväärselt kätte. MEO-st leiate parimad tooted erakordsete ja intensiivsete elamuste jaoks - alati ohutuse ja kvaliteediga, mida te väärite.



     

    Crackstuffers Dildos

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Un ottimo prodotto

    Un ottimo prodotto, la taglia S è perfetta anche per chi ha esperienze con il sesso anale. Il materiale in cui è realizzato è molto piacevole al tatto

      Hindamine 

      Wegbereiter für große Dinge

      Wegen der relativ harmlosen Spitze und des flachen Anstiegs zur dicken Kugel, geht dieser Plug in der Erstanwendung einer Dehnungs-Session gut als Vordehner für größere Ereignisse.

        Hindamine 

        you'll love the way this toy works your hole

        This Mushroom Head Plug starts off with a gentle tease with it's flaired head, and then gently expands out to a larger bulb. Wear it like a plug, or use it like a dildo - either way, you'll love the way this toy works your hole.

          Hindamine 

          Fantastic medium

          The top sections shape and ridge warmed and loosened me up then sliding down to the main part was exactly what I was looking for. Firstly the medium provides a great, firm-but-soft stretch and its shaping meant there was never any doubt that I'd work it all in. Once past the widest part the rush as it slid home was great, and all the time that mushroom head found its way in deep. Hopefully I'll move up to the large after some more sessions!

          • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
          Hindamine 

          You will love it!

          The Mushroom Head will tease your hole just like the real thing. But not only does it tease, but it then expands to a gentle bulb, so you can wear it as a plug, gentle pushing it out and in.

          • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

          Kirjutage oma ülevaade

          Crackstuffers Mushroom Head - butt plug Mis on koos paisuva punniga

          Crackstuffers Mushroom Head - butt plug Mis on koos paisuva punniga

          Kellele ei meeldiks mahlakas, täiusliku kujuga peenis? Kõik! The Crackstuffers Mushroom Headbutt plug on varustatud nii paksu peenisega, et sellest saab kindlasti kiiresti teie lemmik seksimänguasja. Oma suurepärase disainiga, mis meenutab paksu peenist, on seeCrackstuffers Mushroom Head intensiivne stimulatsioon ja anaalvenitus, mis surub päraku piirini.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: