Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Crackstuffers

Uudiskiri

Crackstuffers Missile - Sooniline dildo anaalseks venitamiseks

See ainulaadne Crackstuffersi dildo on spetsiaalselt välja töötatud päraku maksimaalseks stimuleerimiseks ja venitamiseks. Dildo pikkuses olevad lainelised sooned Crackstuffers Missile stimuleerivad rosetti ja anaalikanalit iga sisestamise ja väljatõmbamisega viisil, mis lubab puhast ekstaasi, venitades samal ajal pärakut maksimaalselt.

Rohkem infot

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Crackstuffers Missile - Sälgitud dildo anaalvenituseks:

    Crackstuffers Missile on ideaalne dildo päraku püsivaks venitamiseks ja selgelt nähtavate tulemustega. See ainulaadne Crackstuffersi dildo on spetsiaalselt välja töötatud päraku maksimaalseks stimuleerimiseks ja venitamiseks. Dildol on lainelised sooned piki dildot Crackstuffers Missile stimuleerivad rosetti ja anaalikanalit iga sisestamise ja väljatõmbamisega viisil, mis lubab puhast ekstaasi, venitades samas anust maksimaalselt.

    Täiuslik anaalstimulatsioon iga kasutuskorraga:

    Crackstuffers Missile on välja töötatud selleks, et viia anaalmeelelahutus järgmisele tasemele. Lihtsalt sisestage ja nautige aeglaselt - sooned mööda Crackstuffer dildot pakuvad intensiivset stimulatsiooni iga sisestamise ja väljatõmbamisega. Läbimõeldud kuju ja astmelised suurused võimaldavad järk-järgult suurendada anaalset venitust, kuni saavutatakse soovitud tulemus.

    Erinevad suurused igale vajadusele:

    Crackstuffers Missile on saadaval neljas erinevas suuruses, et igaüks leiaks oma vajadustele ideaalselt sobiva:

    • Väike: 28 cm pikkus, 6,5 cm läbimõõt
    • Keskmine: 29 cm pikkus, 7,5 cm läbimõõt
    • Suur: 32 cm pikkus, 8 cm läbimõõt
    • X-large: 33 cm pikkus, 9 cm läbimõõt


    Need mõõtmed muudavad Crackstuffers Missile mitmekülgse tagumispistiku, mis kohandub ideaalselt erinevatele vajadustele ja pakub intensiivset stimulatsiooni igas suuruses.

    Miks meie kliendid armastavad Crackstuffers Missile armastavad:

    Meie kliendid armastavad Crackstuffers Missile intensiivse stimulatsiooni ja nähtavate tulemuste eest, mida see saavutab anaalvenituse ajal. Ainulaadsed sooned piki võlli on spetsiaalselt disainitud, et pakkuda maksimaalset massaaži anaalseinadele iga sisestamise ja väljatõmbamisega. Need sooned tagavad anaalkanali sügava massaaži, muutes iga kasutamise unustamatuks elamuseks. Lisaks sellele on Crackstuffers Missile on valmistatud materjalist, millel on ideaalne kõvadus - piisavalt kõva, et saavutada soovitud venitus, kuid samas piisavalt paindlik, et stimuleerida kõiki tundlikke piirkondi sügaval kehas. Selline struktuuri ja materjali kombinatsioon muudab Crackstuffers Missile ideaalseks dildoks kõigile, kes soovivad oma anaalseid piire ületada, kogedes samal ajal intensiivset ja sügavat stimulatsiooni.

    Ühildub kõigi MEO levinud libestitega:

    Crackstuffers Crackstuffers Missile on kvaliteetne toode Crackstuffers x MEO™ sarjast ja on valmistatud vastupidavast, nahasõbralikust materjalist. See ühildub kõigi libestusainetega, sealhulgas veepõhiste, silikoonipõhiste ja hübriidlibestusainetega, nagu MEO GloryHole. VERYCLEAN Puhastamiseks on soovitatav kasutada sooja vett ja mänguasja puhastusvahendit. Extremeo sprei muudab sisestamise veelgi lihtsamaks ja tagab veelgi intensiivsema elamuse.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Crackstuffers Crackstuffers Missile - Soonega dildo
    • Kvaliteetne toode sarjast Crackstuffers by MEO™.
    • Materjal: vinüül, ftalaadivaba, kergesti puhastatav ja nahasõbralik
    • Crackstuffers seksimänguasjad on valmistatud kvaliteetsest vinüülist, mis tundub käes hea ja töötab suurepäraselt kõikide libestitega.
    • Crackstuffers x MEO dildo või tagumispistik tähistab kõrgeima kvaliteediga anaalseksimänguasju.
    • Crackstuffersi dildod ja pepupistikud on valmistatud nahasõbralikest, kergesti hooldatavatest materjalidest, mis sobivad suurepäraselt kokku nii vee- ja silikoonipõhiste libestite kui ka hübriidlibestitega, nagu MEO GloryHole.
    • Puhastamine: VERYCLEAN Soovitatav on soe vesi ja mänguasja puhastusvahend.
    • Extremeo sprei muudab sisestamise veelgi lihtsamaks. Sling Koos ASS UP padjaga või Fuck&Play , saab Crackstuffersi dildosid eriti mugavalt ja väga sügavale sisestada.
    • Crackstuffers on inglise kaubamärk, mis on spetsialiseerunud dildode ja muude anaalseksimänguasjade tootmisele ning on eriti tuntud oma suurte, ülisuurte ja ebatavalise kujuga dildode poolest. Need dildod on spetsiaalselt välja töötatud edasijõudnud kasutajatele ja intensiivse anaalstimulatsiooni armastajatele. Crackstuffers on tuntud oma suurte dildode poolest, mis on sageli suuremad kui enamik tavalisi dildosid turul, võimaldades ekstreemseid ja intensiivseid kogemusi. Crackstuffers pakub erinevaid unikaalseid disainilahendusi, mis on sageli loodud spetsiaalselt anaalstimulatsiooniks, sealhulgas väga silmatorkavate peadega dildod, kitsad võllid ja laiad alused, mis võimaldavad erinevaid aistinguid. Crackstuffers kasutab kvaliteetseid, kehakindlaid materjale, kusjuures dildod on tavaliselt valmistatud vastupidavast, ftalaadivabast PVC-st, mis on vastupidav ja kergesti puhastatav. Bränd on tihedalt seotud LGBTQ+ kogukonnaga ja on eriti populaarne homoseksuaalide seas. Crackstuffersi tooted on kohandatud selle kogukonna vajadustele ja pakuvad laia valikut dildosid, mis sobivad nii üksikule kui ka paarile. Kõik Crackstuffersi tooted on valmistatud Ühendkuningriigis, mis tagab kõrge kvaliteedi ja range kontrolli tootmisprotsessi ajal. Lisaks klassikalistele dildodele kuuluvad brändi valikusse ka muud anaalseksimänguasjad, näiteks anaalpistikud, eesnäärmestimulaatorid ja spetsiaalsed tooted fisting-kogukonnale. Crackstuffers on endale nime teinud oma eriliste, sageli ekstreemsete toodetega ning on brändi valik kõigile, kes otsivad erakordseid ja intensiivseid anaalseid kogemusi.
    • MEO on uhke, et pakub kogu Crackstuffersi tootevalikut. Tänu meie aastatepikkusele kogemusele, esmaklassilisele klienditeenindusele ja kiirele, diskreetsele transpordile garanteerime, et saate oma suured Crackstuffersi dildod kiiresti ja usaldusväärselt kätte. MEO-st leiate parimad tooted erakordsete ja intensiivsete elamuste jaoks - alati ohutuse ja kvaliteediga, mida te väärite.

     

    Crackstuffers Dildos

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Un délice

    Très beau et bon jouet (le médium fait bien 75mm ce qui permet d'y mettre la main)
    Une fois les dimensions assimilées par notre anatomie, une chevauché sauvage donne l'impression de se faire prendre par un train a cause des ondulations qui font vibrer le sphincters.
    Du coup, craquage pour le large ... et peut-être l'extra large à noël :D

    • 0 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Ass destruction

    This arse-nal of Missiles is guaranteed to drive your bunker ballistic. These toys are excellent for solo play - lube up, and bounce away. The ridges along the tip are perfect for that extra bit of stimulation and will leave you wanting more.

      Hindamine 

      le missile

      matière très agréable,souple mais suffisamment rigide,il fait bien son boulot mais un diamètre de 7,5 au lieu de 8cm pour le large,et une finition à revoir car il y a plein de bavures à éliminer lui font perdre 2 étoiles.

      • 0 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      They are good way to expand your hole

      With ridges to stimulate, perfect for bouncing away. Count the bumps as you go down and see how much you can take.

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Crackstuffers Missile - Sooniline dildo anaalseks venitamiseks

      Crackstuffers Missile - Sooniline dildo anaalseks venitamiseks

      See ainulaadne Crackstuffersi dildo on spetsiaalselt välja töötatud päraku maksimaalseks stimuleerimiseks ja venitamiseks. Dildo pikkuses olevad lainelised sooned Crackstuffers Missile stimuleerivad rosetti ja anaalikanalit iga sisestamise ja väljatõmbamisega viisil, mis lubab puhast ekstaasi, venitades samal ajal pärakut maksimaalselt.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: