Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Crackstuffers

Uudiskiri

Crackstuffers Deep Plug - butt plug Ülimalt kõrgeimAnal Depth Play

The Crackstuffers Deep Plug on ideaalne valik neile, kes armastavad sügavust. Butt plug See on välja töötatud eriti sügavale anaalisse sisestamiseks, see on ideaalne, kui eelistate pikemaid anaalipistikuid ja soovite intensiivset stimulatsiooni. TheCrackstuffers Deep Plug avab päraku laialt ja stimuleerib korraga kogu anaalkanalit.

Rohkem infot

79,99 €


-10,00 €

69,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Crackstuffers Deep Plug - butt plug Ülimalt kõrgeimAnal Depth Play

    The Crackstuffers Deep Plug on ideaalne valik neile, kellele meeldib sügav. Butt plug See on mõeldud eriti sügavale anaalisse sisestamiseks, see on ideaalne, kui eelistate pikemaid anaalipistikuid ja soovite intensiivset stimulatsiooni. TheCrackstuffers Deep Plug avab päraku laialt ja stimuleerib korraga kogu anaalkanalit. Butt plug See sobib ideaalselt igapäevaseks anaalseks venitamiseks või lühikesteks vahepealseteks seksuaalvaheaegadeks. Tänu oma läbimõeldud disainile onCrackstuffers Deep Plug istub kindlalt ja ei libise pärakust välja.

    Miks meie kliendid armastavad Crackstuffers Deep Plug armastavad:

    Meie kliendid armastavad Crackstuffers Deep Plug selle võime tõttu tungida sügavale kehasse, pakkudes samal ajal pidevat ja intensiivset stimulatsiooni. Kitsas pea võimaldab hõlpsat sisestamist, samas kui lai alus tagab, et pistik istub kindlalt ja ei kuku välja. Need omadused muudavad Crackstuffers Deep Plug eriti sobivaks nn Anal Depth Playanaalseks, kuna see võimaldab sügavale anaalkanalisse tungimist, samal ajal kui pärak jääb laialt avatuks. See toob kaasa intensiivse venitustunde ja sobib ideaalselt kogenud kasutajatele, kes soovivad oma anaalpiiranguid ületada.

    Täiuslik disain isikupärastatud naudinguks:

    Crackstuffers Deep Plug on saadaval kolmes erinevas suuruses, nii et igaüks saab leida oma sügavaima naudingu jaoks sobivaima suuruse:

    • Väike: 27 cm pikkus, 6 cm läbimõõt
    • Keskmine: 31 cm pikkus, 6,5 cm läbimõõt
    • Suur: 33 cm pikkus, 8 cm läbimõõt


    Need kolm suurust pakuvad ideaalset valikut, et stimuleerida ja venitada anaalikanalit erinevalt.

    Ühilduvad kõigi MEO standardsete libestitega:

    Crackstuffers Deep Plug on kvaliteetne toode Crackstuffers x MEO™-seeriast ja on valmistatud vastupidavast, nahasõbralikust materjalist. See ühildub kõigi libestusainetega, sealhulgas veepõhiste, silikoonipõhiste ja hübriidlibestusainetega, nagu MEO GloryHole. VERYCLEAN Puhastamiseks on soovitatav kasutada sooja vett ja mänguasja puhastusvahendit. Extremeo sprei muudab sisestamise veelgi lihtsamaks ja tagab veelgi intensiivsema elamuse.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Crackstuffers Deep Plug - butt plug Ülimalt täiuslik Anal Depth Play
    • Kvaliteetne toode sarjast Crackstuffers by MEO™.
    • Materjal: vinüül, ftalaadivaba, kergesti puhastatav ja nahasõbralik
    • Crackstuffers seksimänguasjad on valmistatud kvaliteetsest vinüülist, mis tundub käes hästi ja töötab suurepäraselt kõikide libestitega.
    • Crackstuffers x MEO dildo või tagumispistik tähistab kõrgeima kvaliteediga anaalseksimänguasju.
    • Crackstuffersi dildod ja pepupistikud on valmistatud nahasõbralikest, kergesti hooldatavatest materjalidest, mis sobivad suurepäraselt kokku nii vee- ja silikoonipõhiste libestite kui ka hübriidlibestitega, nagu MEO GloryHole.
    • Puhastamine: VERYCLEAN Soovitatav on soe vesi ja mänguasja puhastusvahend.
    • Extremeo sprei muudab sisestamise veelgi lihtsamaks. Sling Koos ASS UP padjaga või Fuck&Play , saab Crackstuffersi dildosid eriti mugavalt ja väga sügavale sisestada.
    • Crackstuffers on inglise kaubamärk, mis on spetsialiseerunud dildode ja muude anaalseksimänguasjade tootmisele ning on eriti tuntud oma suurte, ülisuurte ja ebatavalise kujuga dildode poolest. Need dildod on spetsiaalselt välja töötatud edasijõudnud kasutajatele ja intensiivse anaalstimulatsiooni armastajatele. Crackstuffers on kõige paremini tuntud oma suurte dildode poolest, mis on sageli suuremad kui enamik tavalisi dildosid turul, võimaldades ekstreemseid ja intensiivseid kogemusi. Crackstuffers pakub erinevaid unikaalseid disainilahendusi, mis on sageli loodud spetsiaalselt anaalstimulatsiooniks, sealhulgas väga silmatorkavate peadega dildod, kitsad võllid ja laiad alused, mis võimaldavad erinevaid aistinguid. Crackstuffers kasutab kvaliteetseid, kehakindlaid materjale, kusjuures dildod on tavaliselt valmistatud vastupidavast, ftalaadivabast PVC-st, mis on vastupidav ja kergesti puhastatav. Bränd on tihedalt seotud LGBTQ+ kogukonnaga ja on eriti populaarne homoseksuaalide seas. Crackstuffersi tooted on kohandatud selle kogukonna vajadustele ja pakuvad laia valikut dildosid, mis sobivad nii üksikule kui ka paarile. Kõik Crackstuffersi tooted on valmistatud Ühendkuningriigis, mis tagab kõrge kvaliteedi ja range kontrolli tootmisprotsessi ajal. Lisaks klassikalistele dildodele kuuluvad brändi valikusse ka muud anaalseksimänguasjad, näiteks anaalpistikud, eesnäärmestimulaatorid ja spetsiaalsed tooted fisting-kogukonnale. Crackstuffers on endale nime teinud oma eriliste, sageli ekstreemsete toodetega ning on brändi valik kõigile, kes otsivad erakordseid ja intensiivseid anaalseid kogemusi.
    • MEO on uhke, et pakub kogu Crackstuffersi tootevalikut. Tänu meie aastatepikkusele kogemusele, esmaklassilisele klienditeenindusele ja kiirele, diskreetsele transpordile garanteerime, et saate oma suured Crackstuffersi dildod kiiresti ja usaldusväärselt kätte. MEO-st leiate parimad tooted erakordsete ja intensiivsete elamuste jaoks - alati ohutuse ja kvaliteediga, mida te väärite.

     

    Crackstuffers Dildos

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sensazionale

    Io e il mio ragazzo eravamo curiosi di provarlo, e che dire, il risultato è stato più che eccitante!

      Hindamine 

      Super Buttplug für Profis

      Habe den Crackstuffers Deep Plug nach ein wenig Vordehnung mit einem kleineren Dildo bereits beim ersten Versuch komplett einführen können. Ich bin nicht komplett unerfahren, würde mich aber nicht als Profi, aber auf dem Weg dorthin beschreiben. Und genau hier ist der Buttplug von MEO die beste Wahl. Er ist stabil und gleitfreudig, jedoch nicht zu überdimensioniert. Ist er eingeführt, dehnt er die Rosette ohne unangenehm zu sein. Erstaunlicherweise rutscht der Analplug bei mir nicht heraus, wenn er einmal eingeführt ist! Genau so bekommt man so die gewünschte Dehnung. Perfekt!! Verarbeitung wie von MEOTEAM gewohnt: Hervorragend.

        Hindamine 

        Designed to keep you open

        If you are able to take a dildo deep, then this is the plug for you. Designed to keep you open at your hole, but keep you open deeper too, its great for rest periods when playing, or for everyday stretching.

        • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

        Kirjutage oma ülevaade

        Crackstuffers Deep Plug - butt plug Ülimalt kõrgeimAnal Depth Play

        Crackstuffers Deep Plug - butt plug Ülimalt kõrgeimAnal Depth Play

        The Crackstuffers Deep Plug on ideaalne valik neile, kes armastavad sügavust. Butt plug See on välja töötatud eriti sügavale anaalisse sisestamiseks, see on ideaalne, kui eelistate pikemaid anaalipistikuid ja soovite intensiivset stimulatsiooni. TheCrackstuffers Deep Plug avab päraku laialt ja stimuleerib korraga kogu anaalkanalit.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: