Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Crackstuffers

Uudiskiri

Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Ülim anaalseks venitamiseks

Crackstuffersi uusim tagumispistikute sari pakub ülimat kogemust kõigile, kes naudivad professionaalset "perse mängimist". Crackstuffers Ridged Plug butt plug See sobib ideaalselt kõigile, kes otsivad intensiivset anaalvenitust eriti hästi täitva .

Rohkem infot

59,99 €


-20,00 €

39,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Ülim anaalseks venituseks

    Crackstuffersi uusim tagumispistikute sari pakub ülimat kogemust kõigile, kes armastavad professionaalset tagumismängu. Crackstuffers Ridged Plug butt plug The sobib ideaalselt kõigile, kes otsivad intensiivset anaalvenitust eriti hästi täitva . Butt plug Oma peente harjadega, mis pakuvad uskumatut stimulatsiooni iga sisestamise ja väljatõmbamisega, viib see crackstuffer teie anaalikogemuse järgmisele tasemele.

    Crackstuffers Ridged Plug Mis teeb selle nii eriliseks?

    Crackstuffers Ridged Plug See on spetsiaalselt välja töötatud päraku avamiseks ja püsivaks venitamiseks. Sooned tunduvad fantastiliselt ja pakuvad unustamatut tunnet iga kasutuskorraga. Punnipistiku ümmargune pea ja klassikaline kuju täidavad teid seestpoolt ja pakuvad absoluutselt rahuldustpakkuvat kogemust, mis rõõmustab isegi kõige kogenumaid kasutajaid. Butt plug Ükskõik, kas teete sooloseksi või mängite koos partneriga - see Crackstuffers ei jäta midagi soovida.

    Ideaalsed suurused igale vajadusele:

    Crackstuffers Ridged Plug Saadaval on neli erinevat suurust, et pakkuda ideaalset kogemust nii algajatele kui ka professionaalidele:

    • Väike: 16 cm pikkus, 5,5 cm läbimõõt
    • Medium: 17 cm pikkus, 6,5 cm läbimõõt
    • Suur: 19 cm pikkus, 7,5 cm läbimõõt
    • X-large: 22 cm pikkus, 8,5 cm läbimõõt


    Need 4 suurust pakuvad suurepärase valiku kõigile, kes soovivad oma anaalseid oskusi parandada ja uuendada suuremate anaalpistikutega.

    Ühilduvad kõigi MEO standardsete libestitega:

    Crackstuffers Ridged Plug Tegemist on Crackstuffers x MEO™ tootesarja kvaliteetse tootega, mis on valmistatud vastupidavast ja nahasõbralikust materjalist. See ühildub kõigi libestusainetega, sealhulgas veepõhiste, silikoonipõhiste ja hübriidlibestusainetega, nagu MEO GloryHole. VERYCLEAN Puhastamiseks on soovitatav kasutada sooja vett ja mänguasja puhastusvahendit. Extremeo sprei muudab sisestamise veelgi lihtsamaks ja tagab veelgi intensiivsema elamuse.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Täiuslikuks anaalseks venitamiseks
    • Kvaliteetne toode sarjast Crackstuffers by MEO™.
    • Materjal: vinüül, ftalaadivaba, kergesti puhastatav ja nahasõbralik.
    • Crackstuffers seksimänguasjad on valmistatud kvaliteetsest vinüülist, mis tundub käes hästi ja töötab suurepäraselt kõikide libestitega.
    • Crackstuffers x MEO dildo või pepupistik tähistab kõrgeima kvaliteediga anaalseksimänguasju.
    • Crackstuffersi dildod ja pepupistikud on valmistatud nahasõbralikest, kergesti hooldatavatest materjalidest, mis sobivad suurepäraselt kokku nii vee- ja silikoonipõhiste libestite kui ka hübriidlibestitega, nagu MEO GloryHole.
    • Puhastamine: VERYCLEAN Soovitatav on soe vesi ja mänguasja puhastusvahend.
    • Extremeo sprei muudab sisestamise veelgi lihtsamaks. Sling Koos ASS UP padjaga või Fuck&Play , saab Crackstuffersi dildosid eriti mugavalt ja väga sügavale sisestada.
    • Crackstuffers on inglise kaubamärk, mis on spetsialiseerunud dildode ja muude anaalseksimänguasjade tootmisele ning on eriti tuntud oma suurte, ülisuurte ja ebatavalise kujuga dildode poolest. Need dildod on spetsiaalselt välja töötatud edasijõudnud kasutajatele ja intensiivse anaalstimulatsiooni armastajatele. Crackstuffers on tuntud oma suurte dildode poolest, mis on sageli suuremad kui enamik tavalisi dildosid turul, võimaldades ekstreemseid ja intensiivseid kogemusi. Crackstuffers pakub erinevaid unikaalseid disainilahendusi, mis on sageli loodud spetsiaalselt anaalstimulatsiooniks, sealhulgas väga silmatorkavate peadega dildod, kitsad võllid ja laiad alused, mis võimaldavad erinevaid aistinguid. Crackstuffers kasutab kvaliteetseid, kehakindlaid materjale, kusjuures dildod on tavaliselt valmistatud vastupidavast, ftalaadivabast PVC-st, mis on vastupidav ja kergesti puhastatav. Bränd on tihedalt seotud LGBTQ+ kogukonnaga ja on eriti populaarne homoseksuaalide seas. Crackstuffersi tooted on kohandatud selle kogukonna vajadustele ja pakuvad laia valikut dildosid, mis sobivad nii üksikule kui ka paarile. Kõik Crackstuffersi tooted on valmistatud Ühendkuningriigis, mis tagab kõrge kvaliteedi ja range kontrolli tootmisprotsessi ajal. Lisaks klassikalistele dildodele kuuluvad brändi valikusse ka muud anaalseksimänguasjad, näiteks anaalpistikud, eesnäärmestimulaatorid ja spetsiaalsed tooted fisting-kogukonnale. Crackstuffers on endale nime teinud oma eriliste, sageli ekstreemsete toodetega ja on brändi valik kõigile, kes otsivad erakordseid ja intensiivseid anaalseid kogemusi.
    • MEO on uhke, et pakub kogu Crackstuffersi tootevalikut. Tänu meie aastatepikkusele kogemusele, esmaklassilisele klienditeenindusele ja kiirele, diskreetsele transpordile garanteerime, et saate oma suured Crackstuffersi dildod kiiresti ja usaldusväärselt kätte. MEO-st leiate parimad tooted erakordsete ja intensiivsete elamuste jaoks - alati ohutuse ja kvaliteediga, mida te väärite.

     

    Crackstuffers Dildos

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Every ridge feels at every in and out

    Completely fills up. Every ridge feels at every in and out. A huge and fantastic plug :) Plug Large for normal use. XXL requires long and proper heating of "Plug Large" before it attacks and slides in ...

      Hindamine 

      Sehr schönes Teil

      Material hat keinen unangenehmen Geruch. Habe Größe S gekauft. Hat zum vordehnen für mich ne perfekte Größe und Form. Flutscht schön rein und bleibt wo er sein soll. War auch nach 2-3 Stunden noch bequem. Und ich denke er wäre auch länger bequem geblieben.
      Werde mir bei Gelegenheit wohl die nächste Größe besorgen!!

        Hindamine 

        Will keep your hole full

        This set of buttplugs are fantastic for stretching. Each ridge provides an extra bit of stimulation when inserted or removed, and emulates the feeling on a knuckle passing through your sphincter. These plugs will keep your hole full, happy, and wanting more.

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        LARGE : Les petites rainures font une stimulation incroyable !

        LOOK MY YOUTUBE VIDEO (Bottom toys : gay sextoys) ce PLUG est super beau, j'adore la couleur de crackstuffers ! Mais surtout les raynures font une tres bonne stimulation de l'anus à chaque passage ! Je l'utilise avec du Jlube, du slam dunk également ! LE TOP CE PLUG !

        • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        great for stretching and keeping you open

        these are great for stretching and keeping you open, with subtle ridges that stimulate as you push the plug in and out

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        alles top of the top.

        super material, leicht zu reinigen und hat keinen unangenehmen Geruch. nicht zu hart sonder perfekt, flutscht gut rein wie ne eins, die spezielle form macht auch längeres tragen möglich. für anfänger sollte ein kleinerer durchmesser erst mal reichen (langsam hocharbeiten jungs).

        • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

        Kirjutage oma ülevaade

        Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Ülim anaalseks venitamiseks

        Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Ülim anaalseks venitamiseks

        Crackstuffersi uusim tagumispistikute sari pakub ülimat kogemust kõigile, kes naudivad professionaalset "perse mängimist". Crackstuffers Ridged Plug butt plug See sobib ideaalselt kõigile, kes otsivad intensiivset anaalvenitust eriti hästi täitva .

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: