Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Crackstuffers

Uudiskiri

Crackstuffers Plain Truncheon - Käepidemega dildo täpseks anaalstimulatsiooniks

Klassikaline Crackstuffersi arsenalis, mis Crackstuffers Plain Truncheon pakub kõike, mida vajate intensiivseks ja eriti täpseks anaalstimulatsiooniks. Sinise dildo kooniline, seenekujuline pea pakub äärmuslikku stimulatsiooni sügaval anaalikanalis, samas kui sile võll ja spetsiaalselt kujundatud käepide tagavad täiusliku käsitsemise. Ideaalne eesnäärme masseerimiseks!

Rohkem infot

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Crackstuffers Plain Truncheon - Käepidemega dildo täpseks anaalstimulatsiooniks ja eesnäärme massaažiks.

    Crackstuffersi arsenali klassika, mis on Crackstuffers Plain Truncheon pakub kõike, mida vajate intensiivseks ja eriti täpseks anaalstimulatsiooniks. Sinise dildo kooniline, seenekujuline pea pakub äärmuslikku stimulatsiooni sügaval anaalikanalis, samas kui sile võll ja spetsiaalselt kujundatud käepide tagavad täiusliku käsitsemise.

    Täiuslik kontroll sihipäraseks eesnäärme massaažiks:

    See, mis tõeliselt määrab Crackstuffers Plain Truncheon tõeliselt esile selle ergonoomilise käepideme, mis võimaldab erakordselt täpset kontrolli. See käepide on välja töötatud selleks, et anda teile või teie partnerile täielik kontroll iga liigutuse üle, mis on eriti kasulik intensiivse anaalstimulatsiooni ajal. Selle käepideme abil saate oma partneri eesnäärme sihipäraselt masseerida, tekitades sügavat, läbitungivat stimulatsiooni, mis viib passiivse partneri äärmusliku eesnäärme orgasmini. Iga liigutus on suurepäraselt kontrollitav, nii et saate kiirust ja intensiivsust oma maitse järgi reguleerida.

    Crackstuffers Plain Truncheon on ideaalne valik paaridele:

    Crackstuffers Plain Truncheon on ideaalne valik paaridele, kes soovivad realiseerida anaalstimulatsiooni täielikku potentsiaali. Tugev käepide võimaldab partnerit intensiivselt ja väga täpselt hellitada. Kas õrn stimulatsioon või võimsad, sügavale tungivad liigutused - see dildo võimaldab teil stimuleerimist täiuslikult kontrollida ja naudingut maksimeerida. Eriti mehed, kes soovivad oma eesnäärme intensiivset massaaži, hindavad selle disaini eeliseid.

    Crackstuffer Plain Truncheoni suurused:

    The Crackstuffers Plain Truncheon on saadaval kolmes erinevas suuruses, et rahuldada erinevaid vajadusi:

    • Väike: kogupikkus 35 cm, sisseviimise pikkus 20 cm, seenepea läbimõõt 5 cm, dildovõlli läbimõõt 3,5 cm.
    • Medium: kogupikkus 38 cm, sisestamise pikkus 22,5 cm, seenepea läbimõõt 6,5 cm, dildovõlli läbimõõt 5,5 cm.
    • Suur: kogupikkus 41 cm, sisestamise pikkus 27 cm, seenepea läbimõõt 8 cm, dildovõlli läbimõõt 6,5 cm.


    Miks meie kliendid armastavad Crackstuffers Plain Truncheon armastavad:

    Meie kliendid armastavad Crackstuffers Plain Truncheon selle mitmekülgsuse ja seenekujulise pea poolt pakutava intensiivse stimulatsiooni tõttu. Kuid just käepide teeb selle seksimänguasja absoluutseks lemmikuks. See võimaldab dildot täpselt juhtida ja stimuleerida kõige tundlikumaid piirkondi. Eriti eesnäärme stimuleerimisel on Crackstuffers Plain Truncheon on eriti tõhus eesnäärme stimuleerimisel ja võib aidata passiivsel partneril saavutada unustamatu eesnäärme orgasmi. Kas üksi või koos partneriga, see dildo pakub võrratut elamust ja on kohustuslik osa iga seksimänguasjakollektsioonist.

    Ühildub kõigi MEO levinud libestitega:

    Crackstuffers Plain Truncheon on kvaliteetne toode Crackstuffers x MEO™ sarjast ja on valmistatud vastupidavast, nahasõbralikust materjalist. See ühildub kõigi libestite tüüpidega, sealhulgas veepõhiste, silikoonipõhiste ja hübriidlibestitega, nagu MEO GloryHole. VERYCLEAN Puhastamiseks on soovitatav kasutada sooja vett ja mänguasja puhastusvahendit. Extremeo sprei muudab sisestamise veelgi lihtsamaks ja tagab veelgi intensiivsema elamuse.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Crackstuffers Plain Truncheon - Käepidemega dildo täpseks anaalstimulatsiooniks ja eesnäärme massaažiks.
    • Kvaliteetne toode sarjast Crackstuffers by MEO™.
    • Materjal: vinüül, ftalaadivaba, kergesti puhastatav ja nahasõbralik.
    • Crackstuffers seksimänguasjad on valmistatud kvaliteetsest vinüülist, mis tundub käes hästi ja töötab suurepäraselt kõikide libestitega.
    • Crackstuffers x MEO dildo või pepupistik tähistab kõrgeima kvaliteediga anaalseksimänguasju.
    • Crackstuffersi dildod ja pepupistikud on valmistatud nahasõbralikest, kergesti hooldatavatest materjalidest, mis sobivad suurepäraselt kokku nii vee- ja silikoonipõhiste libestite kui ka hübriidlibestitega, nagu MEO GloryHole.
    • Puhastamine: VERYCLEAN Soovitatav on soe vesi ja mänguasja puhastusvahend.
    • Extremeo sprei muudab sisestamise veelgi lihtsamaks. Sling Koos ASS UP padjaga või Fuck&Play , saab Crackstuffersi dildosid eriti mugavalt ja väga sügavale sisestada.
    • Crackstuffers on inglise kaubamärk, mis on spetsialiseerunud dildode ja muude anaalseksimänguasjade tootmisele ning on eriti tuntud oma suurte, ülisuurte ja ebatavalise kujuga dildode poolest. Need dildod on spetsiaalselt välja töötatud edasijõudnud kasutajatele ja intensiivse anaalstimulatsiooni armastajatele. Crackstuffers on tuntud oma suurte dildode poolest, mis on sageli suuremad kui enamik tavalisi dildosid turul, võimaldades ekstreemseid ja intensiivseid kogemusi. Crackstuffers pakub erinevaid unikaalseid disainilahendusi, mis on sageli spetsiaalselt välja töötatud anaalstimulatsiooni jaoks, sealhulgas väga silmatorkavate peadega dildod, kitsad võllid ja laiad alused, mis võimaldavad erinevaid aistinguid. Crackstuffers kasutab kvaliteetseid, kehakindlaid materjale, kusjuures dildod on tavaliselt valmistatud vastupidavast, ftalaadivabast PVC-st, mis on vastupidav ja kergesti puhastatav. Bränd on tihedalt seotud LGBTQ+ kogukonnaga ja on eriti populaarne homoseksuaalide seas. Crackstuffersi tooted on kohandatud selle kogukonna vajadustele ja pakuvad laia valikut dildosid, mis sobivad nii üksikule kui ka paarile. Kõik Crackstuffersi tooted on valmistatud Ühendkuningriigis, mis tagab kõrge kvaliteedi ja range kontrolli tootmisprotsessi ajal. Lisaks klassikalistele dildodele kuuluvad brändi valikusse ka muud anaalseksimänguasjad, näiteks anaalpistikud, eesnäärmestimulaatorid ja spetsiaalsed tooted fisting-kogukonnale. Crackstuffers on endale nime teinud oma eriliste, sageli ekstreemsete toodetega ja on brändi valik kõigile, kes otsivad erakordseid ja intensiivseid anaalseid kogemusi.
    • MEO on uhke, et pakub kogu Crackstuffersi tootevalikut. Tänu meie aastatepikkusele kogemusele, esmaklassilisele klienditeenindusele ja kiirele, diskreetsele transpordile garanteerime, et saate oma suured Crackstuffersi dildod kiiresti ja usaldusväärselt kätte. MEO-st leiate parimad tooted erakordsete ja intensiivsete elamuste jaoks - alati ohutuse ja kvaliteediga, mida te väärite.

     

    Crackstuffers Dildos

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Great for using on your own or with a buddy.

    Great for using on your own or with a buddy. Nice and smooth for easy entry, and a good handle to help maneuver it into just the right spots. Comes in 3 sizes, so no matter how experienced the hole is, you'll be able to give the prostate a good beating.

      Hindamine 

      überlegte Formfindung

      Die "Eichel" ist sehr überlegt geformt. Relativ spitz öffnet sie die Rosette problemlos, um dann sofort geil zu dehnen. Damit mag insbesondere bei Analanfängern ein die Geilheit krass steigernder Dehnungsschmerz verbunden sein. Der nur wenig dünnere Schaft hält die Rosette schön offen.Nach einer Zeit der Gewöhnung an diese dauerhafte Dehnung wird das wiederholte rasche Durchtreten der "Eichel" orgastische Gefühle auslösen.
      Die oder der Penetrierte darf sich des Genusses sicher stöhnend dem Geschehen ergeben.

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Use on yourself or get your partner to work you

      A tapering mushroom head guaranteed to stimulate your hole then a smooth shaft ending in a base, use on yourself or get your partner to work you, either way you will love the head.

        Kirjutage oma ülevaade

        Crackstuffers Plain Truncheon - Käepidemega dildo täpseks anaalstimulatsiooniks

        Crackstuffers Plain Truncheon - Käepidemega dildo täpseks anaalstimulatsiooniks

        Klassikaline Crackstuffersi arsenalis, mis Crackstuffers Plain Truncheon pakub kõike, mida vajate intensiivseks ja eriti täpseks anaalstimulatsiooniks. Sinise dildo kooniline, seenekujuline pea pakub äärmuslikku stimulatsiooni sügaval anaalikanalis, samas kui sile võll ja spetsiaalselt kujundatud käepide tagavad täiusliku käsitsemise. Ideaalne eesnäärme masseerimiseks!

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: