Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Crackstuffers

Uudiskiri

Crackstuffers Derrick - butt plug Nii suur kui mehe rusikas

Crackstuffers Derrick butt plug See on just see, mis sobib kõigile, kellel on juba rusikakogemus ja kes otsivad ülimat naudingut. Muljetavaldava 8 cm läbimõõdu ja 19 cm pikkusega pakub see Crackstuffersi uuest premium-silikoonist seeriast pärit tagumispistik isegi meie kõige kogenumatele klientidele intensiivset kogemust.

Rohkem infot

2265/00

129,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Rusikas pärakus ei ole enam väljakutse...?

    Crackstuffers Derrick butt plug See on just see, mis sobib kõigile, kellel on juba rusikakogemus ja kes otsivad ülimat naudingut. Muljetavaldava 8 cm läbimõõdu ja 19 cm pikkusega pakub see Crackstuffersi uue premium-silikoonist seeria tagumispistik intensiivset kogemust ka meie kõige kogenumatele klientidele. Butt plug Vaatamata oma suurusele on Derrick tänu pehmele ja paindlikule silikoonmaterjalile hõlpsasti sisestatav ning pakub meeldivat ja rahuldust pakkuvat tunnet sügaval pärakus.

    Mõõtmed, mis avaldavad muljet:

    • Pikkus: 19 cm
    • Läbimõõt: 8 cm
    • Sisestatav pikkus: 16 cm


    butt plug Mis teeb Crackstuffersi Derricki nii eriliseks?

    Butt plug Crackstuffersi Derrick on ideaalne tagumispistik kõigile, kes otsivad intensiivset, rahuldust pakkuvat kogemust ja on juba harjunud ekstreemse anaalvenitusega. Muljetavaldava 8 cm läbimõõdu ja 19 cm pikkuse tõttu on see tagumispistik tõeline väljakutse - ideaalne neile, kes on juba terve rusikaga hakkama saanud ja soovivad nautida maksimaalse penetratsiooni tunnet. Butt plug Derrick on suur Crackstuffersi uuest premium-silikoonist sarjast ja ühendab endas silmapaistva kvaliteedi ja keerulise disaini, mis on spetsiaalselt välja töötatud edasijõudnute jaoks. Crackstuffersi Derrick butt plug pakub suurepärast täiskõhutunnet, mis on võrratu. Butt plug Silikooni väga eriline tekstuur muudab selle hõlpsasti sisestatavaks, samas kui suur, pungil kuju tagab, et see püsib kindlalt pärakus ja pakub võrratut täitumise tunnet.

    Ideaalne kogenud kasutajatele:

    Butt plug See on mõeldud neile, kes otsivad ülimat venituse ja täiuse tunnet. Tänu oma suurusele ja kujule on see meie Crackstuffersi valikus üks populaarsemaid tagumispistikuid, eriti meie kogenud klientide seas, kes otsivad uusi väljakutseid. Butt plug Derrick sobib ideaalselt päraku maksimaalseks venitamiseks ja selle ettevalmistamiseks veelgi intensiivsemateks elamusteks.

    Crackstuffers - lihtsalt rohkem tunnet!

    Enam ei ole mingit põhjust mitte ületada oma anaalseid piire - tänu Crackstuffersile ja MEO-le. Lisaks silmapaistvale jõudlusele pakuvad meie esmaklassilised silikoonist tooted ka vastupidavust ja kvaliteeti, mis teevad anaalseksist midagi väga erilist.

    Täiuslik materjal võrratu naudingu saavutamiseks:

    Premium silikoonist valmistatud uute Crackstuffers toodete silmapaistev eelis on nende pehme, nahasõbralik tekstuur, mis pakub meeldivat, kuid samas intensiivset stimulatsiooni. Kvaliteetsed Crackstuffersi dildod ja pepupistikud, mis on valmistatud käsitsi valmistatud, plaatinaga kõvastunud silikoonist, ei paku mitte ainult muljetavaldavat paindlikkust, vaid ka võrratut vastupidavust. Crackstuffersi tooted on veidi kallimad kui tavapärased tööstuslikult masstoodanguna valmistatud tooted, sest need on hoolikalt käsitsi valmistatud kvaliteetsest, plaatinaga kõvastunud esmaklassilisest silikoonist. See toiduainetele ohutu materjal pakub erakordselt pehmet, paindlikku ja vastupidavat materjali, mis tööstuslikult valmistatud toodetel sageli puudub. Iga üksikut toodet testitakse ja töödeldakse hoolikalt, et tagada kõrgeim kvaliteet ja võrratu kogemus. Tulemuseks on ainulaadne toode, mis ei avalda muljet mitte ainult oma kvaliteedi, vaid ka pikaealisuse poolest.

    Palun kasutage ainult veepõhiseid või hübriidseid määrdeaineid:

    On oluline, et Crackstuffersi silikoonitoodete puhul kasutataks ainult veepõhiseid määrdeaineid või meie hübriidlube Glory Hole tuleks kasutada. Silikoonipõhiseid määrdeaineid tuleks vältida, kuna need võivad kahjustada kvaliteetset silikoonmaterjali. Meie veepõhised määrdeained FuckBuddy ja Glory Hole koos pantenooli ja laureth-9-ga tagavad suurepärase määrimise ja hoolduse ilma materjali kahjustamata.

    Täiendavad üksikasjad:

    .


    Crackstuffers Dildos

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Ausfüllend, nichts für Ungeübte

    Nachdem mir mein 7 cm Plug zu langweilig wurde habe ich mir den Derrick geholt.
    Nach kurzer Zeit habe ich ihn auch schon ganz rein bekommen, ist ein irres Gefühl. Ich kann ihn nur empfehlen.
    Wenn mal keine Faust da ist genau der richtige Ersatz.

      Hindamine 

      5 stars

      Derrick is for more serious play, for those who can take a fist. It’s a great full feeling, but being soft, its manageable.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Crackstuffers Derrick - butt plug Nii suur kui mehe rusikas

      Crackstuffers Derrick - butt plug Nii suur kui mehe rusikas

      Crackstuffers Derrick butt plug See on just see, mis sobib kõigile, kellel on juba rusikakogemus ja kes otsivad ülimat naudingut. Muljetavaldava 8 cm läbimõõdu ja 19 cm pikkusega pakub see Crackstuffersi uuest premium-silikoonist seeriast pärit tagumispistik isegi meie kõige kogenumatele klientidele intensiivset kogemust.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: