Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Crackstuffers

Uudiskiri

Crackstuffers Fin - Silikoonist anaaldildo - populaarne fisting-kogukonnas

Fin by Crackstuffers on ideaalne dildo kõigile neile, kes soovivad uurida oma anaalseid piire - kas siis edasijõudnutele või ulatuslikuks treeninguks enne voodisse minekut fisting. 25 cm pikkuse ja suure 6,5 cm läbimõõduga Fin dildo on just õige suurus päraku venitamiseks ja intensiivse naudingu kogemiseks.

Rohkem infot

2268/00

149,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Fin on ideaalne dildo edasijõudnud kasutajatele ja eelviimase treeningu jaoks!

    Crackstuffersi Fin on ideaalne dildo kõigile, kes soovivad uurida oma anaalseid piire - kas edasijõudnud kasutajatele või ulatuslikuks treeninguks enne fistimist fisting. 25 cm pikkuse ja suure 6,5 cm läbimõõduga Fin dildo on just õige suurus anuse venitamiseks ja intensiivse naudingu kogemiseks.

    Ideaalne istumiseks ja mängimiseks:

    Tänu oma lamedale alusele on Crackstuffersi Fin dildo ideaalne istumiseks ja sügavale pärakusse surumiseks. Pehmed sooned pungiliku peenise all pakuvad lisastiimulatsiooni ja teevad iga sisse- ja väljamineku nauditavaks. Kas igapäevaseks mängimiseks või intensiivsemaks sessiooniks - Fin ei valmista sulle kunagi pettumust.

    Mõõtmed, mis inspireerivad:

    • Pikkus: 25 cm
    • Läbimõõt: 6,5 cm
    • Sisestatav pikkus: 22 cm


    Miks ostetakse Crackstuffersi sinist Fin-dildot nii tihti:

    Fin ei ole lihtsalt anaaldildo - see on kvaliteetne seksimänguasju, mida iseloomustab esmaklassiline töötlus ja esmaklassiline silikoonmaterjal. Suuruse, pehmete harjade ja lame aluse kombinatsioon teeb sellest ühe kõige populaarsema dildo meie valikus. See sobib ideaalselt kõigile, kes soovivad täiustada oma anaalseid oskusi ja nautida samal ajal kõrgetasemelist stimulatsiooni.

    Eriti populaarne fistingustseenis:

    Crackstuffersi Fin dildo on eriti populaarne fistingu kogukonnas, sest see on ideaalne harjutamiseks enne fistingusessiooni. Selle suurus ja õrnad sooned aitavad järk-järgult venitada pärakut, mis on ideaalne ettevalmistus fisting-sessiooniks. Pärast treeningut Fin-dildoga jääb pärak soojaks, hästi venitatud ja laialt avatud, mis muudab fisting-kogemuse veelgi intensiivsemaks ja nauditavamaks. Pehmed sooned peenise all pakuvad lisastiimulatsiooni, pakkudes iga liigutusega täiendavat naudingut. Need on ideaalselt paigutatud, et stimuleerida pärakut intensiivselt iga kasutuskorraga.

    Crackstuffers - lihtsalt rohkem tunnetusi!

    Crackstuffersi ja MEOga ei ole enam mingit põhjust mitte ületada oma anaalpiiranguid. Meie esmaklassilised silikoonist tooted ei paku mitte ainult silmapaistvat jõudlust, vaid ka vastupidavust ja kvaliteeti, mis muudavad anaalseksi millekski eriliseks.

    Täiuslik materjal võrratu naudingu saavutamiseks:

    Premium silikoonist valmistatud uute Crackstuffers toodete silmapaistev eelis on nende pehme, nahasõbralik tekstuur, mis tagab meeldiva, kuid samas intensiivse stimulatsiooni. Kvaliteetsed Crackstuffersi dildod ja pepupistikud, mis on valmistatud käsitsi valmistatud, plaatinaga kõvastunud silikoonist, ei paku mitte ainult muljetavaldavat paindlikkust, vaid ka võrratut vastupidavust. Crackstuffersi tooted on veidi kallimad kui tavapärased tööstuslikult masstoodanguna valmistatud tooted, sest need on hoolikalt käsitsi valmistatud kvaliteetsest, plaatinaga kõvastunud kõrgekvaliteedilisest silikoonist. See toiduainetele ohutu materjal pakub erakordselt pehmet, paindlikku ja vastupidavat materjali, mis tööstuslikult valmistatud toodetel sageli puudub. Iga üksikut toodet testitakse ja töödeldakse hoolikalt, et tagada kõrgeim kvaliteet ja võrratu kogemus. Tulemuseks on ainulaadne toode, mis ei avalda muljet mitte ainult oma kvaliteedi, vaid ka pikaealisuse poolest.

    Palun kasutage ainult veepõhiseid või hübriidseid määrdeaineid:

    On oluline, et Crackstuffersi silikoonitoodete puhul kasutataks ainult veepõhiseid määrdeaineid või meie hübriidlube Glory Hole tuleks kasutada. Silikoonipõhiseid määrdeaineid tuleks vältida, kuna need võivad kahjustada kvaliteetset silikoonmaterjali. Meie veepõhised määrdeained FuckBuddy ja Glory Hole koos pantenooli ja laureth-9-ga tagavad suurepärase määrimise ja hoolduse ilma materjali kahjustamata.

    Täiendavad üksikasjad:

     

    Crackstuffers Dildos

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    The soft ridges below his head will give you lots of pleasure!

    Fin is great for beginners, or just for daily play to open up. With a flat base, he’s perfect for squatting on and bouncing away. The soft ridges below his head will give you lots of pleasure!

      Kirjutage oma ülevaade

      Crackstuffers Fin - Silikoonist anaaldildo - populaarne fisting-kogukonnas

      Crackstuffers Fin - Silikoonist anaaldildo - populaarne fisting-kogukonnas

      Fin by Crackstuffers on ideaalne dildo kõigile neile, kes soovivad uurida oma anaalseid piire - kas siis edasijõudnutele või ulatuslikuks treeninguks enne voodisse minekut fisting. 25 cm pikkuse ja suure 6,5 cm läbimõõduga Fin dildo on just õige suurus päraku venitamiseks ja intensiivse naudingu kogemiseks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: