Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Crackstuffers

Uudiskiri

Crackstuffers Felipe - Paks dildo, mida kõik tahavad

MEO teab, mida sa tahad! Crackstuffersi paks Felipe dildo on koletislik peenis, mida me kõik tahame. Muljetavaldava 24 cm pikkuse ja 7 cm läbimõõduga dildo on paks ja alati valmis sind anaalsete piirideni suruma.

Rohkem infot

2269/00

149,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Crackstuffers Felipe - Paks dildo, mida kõik tahavad

    MEO teab, mida sa tahad! Crackstuffersi paks Felipe dildo on koletislik peenis, mida me kõik tahame. Muljetavaldava 24 cm pikkuse ja 7 cm läbimõõduga on see dildo paks ja alati valmis sind anaalsete piirideni suruma. Selle pungil olev peenar ja väljendunud veenid pakuvad intensiivset stimulatsiooni, mis ajab sind hulluks iga anaalse sisse- ja väljaminekuga.

    Peegel, peegel seinal - Felipe on kõige kuumem dildo kogu riigis!

    Kujutage ette, kui kuum on seda anaaldildot kasutada peegli ees või peeglil. Felipe'i iga sentimeeter on anaalselt nähtavalt neelatud, kui see tungib üha sügavamale ja sügavamale anaalikanalisse. Visuaalne kogemus on sama põnev kui füüsiline - vaata, kuidas Felipe täidab sind täielikult anaalselt ja rahuldab su soovi intensiivse penetratsiooni järele.

    Mõõtmed, mis veenavad:

    • Pikkus: 24 cm
    • Läbimõõt: 7 cm
    • Sisestatav pikkus: 21,5 cm


    Miks Felipe on dildo, mida kõik tahavad:

    Felipe Crackstuffersist on rohkem kui lihtsalt dildo - ta on täiusliku koletisliku riista kehastus. Oma pungiliku punnis ja väljendunud veenidega, mis teevad iga kasutamise elamuseks, saab sellest dildost kiiresti sinu uus lemmik seksimänguasja. Lihtsalt määrige Glory Hole Libestusaine ja lõbu võib alata. Tänu selle lamedale alusele saad Crackstuffersi Felipe dildot kasutada isegi käed-vabalt ja anduda kogu oma naudingule.

    Crackstuffers - lihtsalt rohkem tunnetusi!

    Crackstuffersi ja MEOga ei ole enam mingit põhjust mitte uurida oma anaalseid piire. Meie esmaklassilised silikoonist tooted ei paku mitte ainult silmapaistvat jõudlust, vaid ka vastupidavust ja kvaliteeti, mis muudavad anaalseksi millekski eriliseks.

    Täiuslik materjal võrratu naudingu saavutamiseks:

    Premium silikoonist valmistatud uute Crackstuffers toodete silmapaistev eelis on nende nahasõbralik, pehme tekstuur, mis tagab meeldiva, kuid samas intensiivse stimulatsiooni. Kvaliteetsed Crackstuffersi dildod ja pepupistikud, mis on valmistatud käsitsi valmistatud, plaatinaga kõvastunud silikoonist, ei paku mitte ainult muljetavaldavat paindlikkust, vaid ka ainulaadset vastupidavust, mis annab neile pika eluea. Crackstuffersi tooted on veidi kallimad kui tavapärased tööstuslikult masstoodanguna valmistatud tooted, sest need on hoolikalt käsitsi valmistatud kvaliteetsest, plaatinaga kõvastunud kõrgekvaliteedilisest silikoonist. See toiduainetele ohutu materjal pakub erakordset pehmust, paindlikkust ja vastupidavust, mis tööstuslikult valmistatud toodetel sageli puudub. Iga üksikut toodet testitakse ja töödeldakse hoolikalt, et tagada kõrgeim kvaliteet ja võrratu kogemus. Tulemuseks on ainulaadne toode, mis ei avalda muljet mitte ainult oma kvaliteedi, vaid ka pikaealisuse poolest.

    Palun kasutage ainult veepõhiseid või hübriidpõhiseid määrdeaineid:

    Oluline on, et nende Crackstuffers toodete puhul kasutataks ainult veepõhiseid määrdeaineid või meie hübriidseid määrdeaineid Glory Hole kasutatakse. Silikoonipõhiseid määrdeaineid tuleks vältida, kuna need võivad kahjustada kvaliteetset silikoonmaterjali. Meie veepõhised määrdeained FuckBuddy ja Glory Hole koos pantenooli ja laureth-9-ga tagavad suurepärase määrimise ja hoolduse ilma materjali kahjustamata.

    Täiendavad üksikasjad:

     

    Crackstuffers Dildos

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Massive

    This is big, but fun once you get used to it! Certainly not for the beginner but it feels great

      Hindamine 

      Definitely a winner for me

      Very very nice product.
      Described as not for beginners, which is why I bought it..I am not.
      Feels like magic when in use, can take your breath away by surprise.
      I think I have chosen a winner here.
      Only advice on using it is ...do not be stingy on the lube, then you are guaranteed a pleasurable time.

        Hindamine 

        Nicht für Anfänger

        Für Anfänger wegen der Größe mit Vorsicht zu genießen, das etwas andere sehr ausfüllende Gefühl

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

        Kirjutage oma ülevaade

        Crackstuffers Felipe - Paks dildo, mida kõik tahavad

        Crackstuffers Felipe - Paks dildo, mida kõik tahavad

        MEO teab, mida sa tahad! Crackstuffersi paks Felipe dildo on koletislik peenis, mida me kõik tahame. Muljetavaldava 24 cm pikkuse ja 7 cm läbimõõduga dildo on paks ja alati valmis sind anaalsete piirideni suruma.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: