Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Crackstuffers

Uudiskiri

Crackstuffers Hunter - XXL dildo, mis on valmistatud esmaklassilisest silikoonist

Crackstuffersi 43 cm pikkune dildo Hunter on ideaalne valik kõigile, kes otsivad XXL-dildot, mis tungib sügavale pärakusse. See XXL dildo on valmistatud kvaliteetsest esmaklassilisest silikoonist ja on spetsiaalselt välja töötatud nn Anal Depth Play ja pakub täiuslikku kombinatsiooni muljetavaldavast pikkusest ja disainist.

Rohkem infot

2272/00

269,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Crackstuffers Hunter - XXL dildo valmistatud kvaliteetsest silikoonist

    Crackstuffersi 43 cm pikkune Hunter dildo on ideaalne valik kõigile, kes otsivad XXL-dildot, mis tungib sügavale pärakusse. See sinine XXL dildo, mis on valmistatud kvaliteetsest esmaklassilisest silikoonist, on spetsiaalselt välja töötatud nn Anal Depth Play ja pakub täiuslikku kombinatsiooni muljetavaldavast pikkusest ja disainist. Crackstuffers Hunter Hingematva 43 cm pikkuse ja 6,8 cm läbimõõduga on ideaalne kogenud kasutajatele, kellele meeldib tungida eriti sügavale pärakusse.

    Mõõtmed, mis inspireerivad:

    • Pikkus: 43 cm
    • Läbimõõt: 6,8 cm
    • Sisestatav pikkus: 33 cm


    Miks on Crackstuffersi Hunter dildo esimene valik Anal Depth Play on:

    Crackstuffers Hunter See dildo pakub kõike, mida suur dildo vajabAnal Depth Play vajadustele. Oma pika ja õhukese kujuga, mis on veidi laiem kui randmeosa, saab seda XXL-dildot sisestada eriti sügavale, kaotamata seejuures midagi oma intensiivsusest. Üksikasjalik veenitus ja pungil olev peenar pakuvad intensiivset stimulatsiooni iga sentimeetriga. Paksud munandid ja lame alus tagavad kasutamise ajal täiendava stabiilsuse ja mugavuse, nii et saate täielikult oma kogemusele keskenduda.

    Crackstuffersi dildod anaalseks sügavusmänguks:

    Anal Depth Play on anaalmängu eriline vorm, mis hõlmab eriti sügavale anaalkanalisse tungimist ja selle piirkonna stimuleerimist. Erinevalt traditsioonilisest anaalmängust, kus tungimine on tavaliselt pinnapealsem, on Anal Depth Play kasutatakse palju pikemaid ja sageli kitsamaid dildosid, mis suudavad tungida sügavamale. See võimaldab intensiivselt stimuleerida päraku sisemisi seinu ja võib põhjustada äärmuslikke naudingutundeid. Anal Depth Play on eriti populaarne meie edasijõudnud klientide seas, kes soovivad oma piire ületada ja avastada uusi, sügavamaid anaalmeeleolu tasandeid. Oluline on siiski alati olla teadlik oma piiridest ja heaolust ning kasutada piisavalt libestusaineid, nagu näiteks Glory Hole et tagada turvaline ja nauditav kogemus.

    Crackstuffers - lihtsalt rohkem tunnetusi!

    Crackstuffersi ja MEO abil ei ole enam mingit põhjust mitte ületada oma anaalseid piire. Meie esmaklassilised silikoonist tooted ei paku mitte ainult silmapaistvat jõudlust, vaid ka vastupidavust ja kvaliteeti, mis muudavad anaalseksi millekski eriliseks.

    Täiuslik materjal võrratu naudingu saavutamiseks:

    Premium silikoonist valmistatud uute Crackstuffers toodete silmapaistev eelis on nende nahasõbralik, pehme tekstuur, mis tagab meeldiva, kuid samas intensiivse stimulatsiooni. Kvaliteetsed Crackstuffersi dildod ja pepupistikud, mis on valmistatud käsitsi valmistatud, plaatinaga kõvastunud silikoonist, ei paku mitte ainult muljetavaldavat paindlikkust, vaid ka ainulaadset vastupidavust, mis annab neile pika eluea. Crackstuffersi tooted on veidi kallimad kui tavapärased tööstuslikult masstoodanguna valmistatud tooted, sest need on hoolikalt käsitsi valmistatud kvaliteetsest, plaatinaga kõvastunud kõrgekvaliteedilisest silikoonist. See toiduainetele ohutu materjal pakub erakordset pehmust, paindlikkust ja vastupidavust, mis tööstuslikult valmistatud toodetel sageli puudub. Iga üksikut toodet testitakse ja töödeldakse hoolikalt, et tagada kõrgeim kvaliteet ja võrratu kogemus. Tulemuseks on ainulaadne toode, mis ei avalda muljet mitte ainult oma kvaliteedi, vaid ka pikaealisuse poolest.

    Palun kasutage ainult veepõhiseid või hübriidpõhiseid määrdeaineid:

    Oluline on, et nende Crackstuffers toodete puhul kasutataks ainult veepõhiseid määrdeaineid või meie hübriidseid määrdeaineid Glory Hole kasutatakse. Silikoonipõhiseid määrdeaineid tuleks vältida, kuna need võivad kahjustada kvaliteetset silikoonmaterjali. Meie veepõhised määrdeained FuckBuddy ja Glory Hole koos pantenooli ja laureth-9-ga tagavad suurepärase määrimise ja hoolduse ilma materjali kahjustamata.

    Täiendavad üksikasjad:

     

    Crackstuffers Dildos

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Get that hole stuffed!

    Crackstuffers dildos are soft, warm and bright blue and they are designed for men with greedy arses. If all you want is that stretch, then these are the dildos for you. Lube them up and get ready for the best ride you have ever had. Crackstuffers are designed to open you up slowly, smoothly and higher up as well. So what are you waiting for? Get that hole stuffed!

      Kirjutage oma ülevaade

      Crackstuffers Hunter - XXL dildo, mis on valmistatud esmaklassilisest silikoonist

      Crackstuffers Hunter - XXL dildo, mis on valmistatud esmaklassilisest silikoonist

      Crackstuffersi 43 cm pikkune dildo Hunter on ideaalne valik kõigile, kes otsivad XXL-dildot, mis tungib sügavale pärakusse. See XXL dildo on valmistatud kvaliteetsest esmaklassilisest silikoonist ja on spetsiaalselt välja töötatud nn Anal Depth Play ja pakub täiuslikku kombinatsiooni muljetavaldavast pikkusest ja disainist.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: