Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Crackstuffers

Uudiskiri

Crackstuffers Sam - Premium silikoonist anaaldildo

Crackstuffersi 24 cm pikkune Sam dildo viib anaalseksi täiesti uuele tasemele. Crackstuffersi sinine dildo avaldab muljet paksu peenise võlli ja väljendunud veenidega, mis tänu pehmele silikoonile pakuvad meeldivat ja intensiivset tunnet hoolimata oma suurusest.

Rohkem infot

2278/00

149,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Crackstuffersi 24 cm pikkune Sam dildo viib anaalseksi täiesti uuele tasemele. Crackstuffersi sinine dildo avaldab muljet paksu peenise võlli ja väljendunud veenidega, mis vaatamata oma suurusele pakuvad tänu pehmele silikoonile meeldivat ja intensiivset tunnet. Crackstuffersi Sam dildo pakub oma realistliku eesnahaga, mis seksikalt ümbritseb peenart, erakordset elamust. Pole ime, et see Crackstuffersi dildo on juba praegu MEO poe absoluutne lemmik!

    Mõõtmed, mis inspireerivad:

    • Pikkus: 24 cm
    • Läbimõõt: 6 cm
    • Sisestatav pikkus: 18,5 cm
    • Ümbermõõt: umbes 18,8 cm


    Mis teeb Crackstuffers Dildo Sami nii ainulaadseks?

    Crackstuffers Sam Sellel ei ole mitte ainult muljetavaldav suurus, vaid ka realistlik disain, mis muudab iga kasutamishetke eriliseks elamuseks. Crackstuffers Sam Silikooni pehme ja paindlik tekstuur võimaldab õrna, kuid samas intensiivset stimulatsiooni, mistõttu on see ideaalne dildo kõigile, kes soovivad oma anaalpiiranguid ületada. Suurepärane sinine värvus ning veenide ja eesnaha detailne kujundus muudavad selle dildo mitte ainult funktsionaalseks, vaid ka visuaalseks tipphetkeks.

    Crackstuffers - lihtsalt rohkem sensatsiooni!

    Crackstuffersi ja MEOga ei ole enam mingit põhjust mitte uurida oma anaalseid piire. Meie esmaklassilised silikoonist tooted ei paku mitte ainult silmapaistvat jõudlust, vaid ka vastupidavust ja kvaliteeti, mis muudavad anaalseksi millekski eriliseks.

    Täiuslik materjal võrratu naudingu saavutamiseks:

    Premium silikoonist valmistatud uute Crackstuffers toodete silmapaistev eelis on nende nahasõbralik, pehme tekstuur, mis pakub meeldivat, kuid samas intensiivset stimulatsiooni. Kvaliteetsed Crackstuffersi dildod ja pepupistikud, mis on valmistatud käsitsi valmistatud, plaatinaga kõvastunud silikoonist, ei paku mitte ainult muljetavaldavat paindlikkust, vaid ka ainulaadset vastupidavust, mis annab neile pika kasutusaja. Crackstuffersi tooted on veidi kallimad kui tavapärased tööstuslikult masstoodanguna valmistatud tooted, sest need on hoolikalt käsitsi valmistatud kvaliteetsest, plaatinaga kõvastunud kõrgekvaliteedilisest silikoonist. See toiduainetele ohutu materjal pakub erakordset pehmust, paindlikkust ja vastupidavust, mis tööstuslikult valmistatud toodetel sageli puudub. Iga üksikut toodet testitakse ja töödeldakse hoolikalt, et tagada kõrgeim kvaliteet ja võrratu kogemus. Tulemuseks on ainulaadne toode, mis ei avalda muljet mitte ainult oma kvaliteedi, vaid ka pikaealisuse poolest.

    Palun kasutage ainult veepõhiseid või hübriidpõhiseid määrdeaineid.

    Oluline on, et nende Crackstuffers toodete puhul kasutataks ainult veepõhiseid määrdeaineid või meie hübriidseid määrdeaineid Glory Hole kasutatakse. Silikoonipõhiseid määrdeaineid tuleks vältida, kuna need võivad kahjustada kvaliteetset silikoonmaterjali. Meie veepõhised määrdeained FuckBuddy ja Glory Hole koos pantenooli ja laureth-9-ga tagavad suurepärase määrimise ja hoolduse ilma materjali kahjustamata.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Crackstuffers Sam - Premium silikoonist anaaldildo
    • Kvaliteetsest silikoonist valmistatud toode MEO™ Crackstuffers seeriast.
    • Materjal: Käsitsi valmistatud, plaatinaga kõvastunud kõrgekvaliteediline silikoon, toiduainetele ohutu, ftalaadivaba ja nahasõbralik.
    • Crackstuffers dildod on valmistatud kvaliteetsest, kehasõbralikust silikoonist, mis pakub fantastilist tunnet ja harmoneerub suurepäraselt veepõhiste ja hübriidlubeerimisvahenditega.
    • Crackstuffers x MEO dildo või pepupistik tähistab kõrgeima kvaliteediga anaalseksimänguasju, mida iseloomustab ergonoomilisus, vastupidavus ja ohutu kasutamine.
    • VERYCLEANPuhastamine Soovitame puhastada sooja vee ja mänguasja puhastusvahendiga . Täiendavaks hügieeniks ja hoolduseks pärast puhastamist on meie Extremeo Spray ideaalne täiendus.
    • Võimalikud kombinatsioonid: Sling Kombineerituna ASS UP padjaga või Fuck&Play , saab Crackstuffersi dildosid eriti mugavalt ja väga sügavale sisestada.
    • Crackstuffersist: Crackstuffers on inglise kaubamärk, mis on spetsialiseerunud dildode ja muude anaalseksimänguasjade tootmisele ning on eriti tuntud oma suurte, ülisuurte ja ebatavalise kujuga dildode poolest. Need dildod on spetsiaalselt välja töötatud edasijõudnutele ja intensiivse anaalstimulatsiooni armastajatele. Crackstuffers on tuntud oma suurte dildode poolest, mis on sageli suuremad kui enamik tavalisi dildosid turul, võimaldades ekstreemseid ja intensiivseid kogemusi. Crackstuffers pakub erinevaid unikaalseid disainilahendusi, mis on sageli spetsiaalselt välja töötatud anaalstimulatsiooni jaoks, sealhulgas väga silmatorkavate peadega dildod, kitsad võllid ja laiad alused, mis võimaldavad erinevaid aistinguid.
    • Materjalid: Crackstuffers kasutab kvaliteetseid, kehakindlaid materjale, kusjuures dildod on tavaliselt valmistatud ftalaadivabast vinüülist või kvaliteetsest silikoonist, mis on vastupidav ja kergesti puhastatav. Bränd on tihedalt seotud LGBTQ+ kogukonnaga ja on eriti populaarne homoseksuaalide seas. Crackstuffersi tooted on kohandatud selle kogukonna vajadustele ja pakuvad laia valikut dildosid, mis sobivad nii üksikule kui ka paarile. Kõik Crackstuffersi tooted on valmistatud Ühendkuningriigis, mis tagab kõrge kvaliteedi ja range kontrolli tootmisprotsessi ajal. Lisaks klassikalistele dildodele kuuluvad brändi valikusse ka muud anaalseksimänguasjad, näiteks anaalpistikud, eesnäärmestimulaatorid ja spetsiaalsed tooted fisting-kogukonnale. Crackstuffers on endale nime teinud oma eriliste, sageli ekstreemsete toodetega ja on brändi valik kõigile, kes otsivad erakordseid ja intensiivseid anaalseid kogemusi.
    • MEO on uhke, et pakub kogu Crackstuffersi tootevalikut. Tänu meie aastatepikkusele kogemusele, esmaklassilisele klienditeenindusele ja kiirele, diskreetsele transpordile garanteerime, et saate oma suured Crackstuffersi dildod kiiresti ja usaldusväärselt kätte. MEO-st leiate parimad tooted erakordsete ja intensiivsete elamuste jaoks - alati ohutuse ja kvaliteediga, mida te väärite.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Fat shaft

    He has a fat shaft with pronounced veins, but being silicone they are soft so only add to the pleasure. He has a great foreskin that wraps his helmet in such a sexy way.

      Kirjutage oma ülevaade

      Crackstuffers Sam - Premium silikoonist anaaldildo

      Crackstuffers Sam - Premium silikoonist anaaldildo

      Crackstuffersi 24 cm pikkune Sam dildo viib anaalseksi täiesti uuele tasemele. Crackstuffersi sinine dildo avaldab muljet paksu peenise võlli ja väljendunud veenidega, mis tänu pehmele silikoonile pakuvad meeldivat ja intensiivset tunnet hoolimata oma suurusest.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: