Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Dildod

Uudiskiri

Stinger BUTTR FIM-92 anaaldildo - iminapaga dildo

butt plug Stinger Pooleldi, pooleldi dildo, BUTTR FIM-92 anaaldildo on ideaalne täiendus kõigile, kes armastavad intensiivset anaalset naudingut ja ebatavalisi tagumispistikuid. Tänu oma rõhutatule torkele ja lainelisele disainile saab seda anaaldildot vaatamata selle muljetavaldavale suurusele mugavalt ja õrnalt pärakusse sisestada.

Rohkem infot

10031/00

saadaval

    Rohkem infot

    Stinger BUTTR FIM-92 anaaldildo - tugeva iminapaga anaaldildo sügava anaalstimulatsiooni jaoks

    Butt plug Stinger Pooleldi, pooleldi dildo, BUTTR FIM-92 anaaldildo on ideaalne täiendus kõigile, kes armastavad intensiivset anaalset naudingut ja ebatavalisi tagumispistikuid. Tänu oma rõhutatule glansele ja lainekujulisele disainile on seda anaaldildot mugav ja õrnalt pärakusse sisestada, vaatamata oma muljetavaldavale suurusele. Sisestatav pikkus 22 cm ja läbimõõt 8 cm tagavad sügava ja intensiivse stimulatsiooni, mis paneb isegi kogenud kasutajad oma piiridesse. Stinger Tänu eriti tugevale iminapile saab FIM-92 anaaldildot kinnitada mis tahes sileda pinna külge, et nautida naudingut ilma käedeta.

    Anaalprofessionaalidele - tugev disain intensiivseks stimulatsiooniks

    BUTTR kollektsioon on spetsiaalselt välja töötatud kõrgeid nõudmisi esitavate anaalprofessionaalide jaoks ja viib tagauksemängu uuele tasemele. Stinger BUTTR kaubamärgi jõuline, mehelik välimus ja militaarne disain peegeldavad tugevust ja vastupidavust, mis on vajalik selliste seksimänguasjade nagu FIM-92 anaaldildo kasutamisel. See anaaldildo on järjekordne näide sellest, kuidas BUTTR pakub unustamatuid kogemusi, mis nõuavad täielikku pühendumist ja vastupidavust.

    Stinger Miks BUTTR FIM-92 anaaldildo on ideaalne valik:

    • Imposantne suurus: 22 cm pikkuse ja 8 cm maksimaalse läbimõõduga sisestatav dildo pakub intensiivset stimulatsiooni ja on ideaalne kogenud kasutajatele.
    • Väljundatud tupe ja kerakujuline disain: Realistlik disain koos määratletud tupe ja lainetega piki võlli tagab väga erilise elamuse.
    • Stinger Tugev iminapp: Eriti tugev iminapp võimaldab FIM-92 anaaldildot kinnitada mis tahes sileda pinna külge, nii et seda saab kasutada ilma käedeta - ideaalne dildo ratsutamiseks või erinevateks muudeks asenditeks.


    Kasutamine, õige määrdeaine ja dildo puhastamine

    Kasutage alati ohtralt soovitatud koguses Glory HoleStinger MEO hübriidlibestit, et FIM-92 anaaldildoga oleks sujuv ja nauditav kogemus. See hübriidlibestusaine pakub kauakestvat määrivust ja sobib ideaalselt intensiivseteks seanssideks. Stinger VERYCLEAN Puhastage FIM-92 anaaldildot pärast kasutamist põhjalikult sooja vee ja maheda seebiga või kasutage eriti põhjalikuks puhastamiseks ja optimaalseks hügieeniks meie pihustit.

    BUTTR kaubamärk - kvaliteet ja innovatsioon Euroopast

    BUTTR on Euroopa kaubamärk, mis on teinud endale nime kvaliteetsete seksimänguasjade ja libestite pakkujana. BUTTR on tuntud oma tugeva, meheliku esteetika ja hoolikalt välja töötatud tootevaliku poolest ning on suunatud eelkõige meestele ja naistele, kes otsivad uusi väljakutseid tagaukse mängimisel. Stinger Iga BUTTRi kollektsiooni toode, alates FIM-92 anaaldildost kuni spetsiaalselt välja töötatud libestusaineteni, on valmistatud vastavalt kõrgeimatele ohutus-, mugavus- ja vastupidavusstandarditele. Kaubamärk ei avalda muljet mitte ainult oma uuendusliku disaini, vaid ka kõrgeimatele kvaliteedistandarditele vastavate kehasõbralike materjalide kasutamisega. BUTTRi abil saate kogeda intensiivset, keerulist naudingut - olgu te siis anaalseksi algaja või kogenud professionaal,fisting või anaalvenitus.

    Täiendavad üksikasjad:

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sehr befriedigend

    Das Teil ist sehr gut gemacht, genau die richtige Härte und trotzdem schön flexibel und nachgiebig, wo man es braucht. Von der Größe her nichts für Anfänger auf dem Gebiet. Aber mit guter Vorbereitung, Entspannung und der richtigen Menge Gleitgel ist es einfach ein gutes Gefühl, wenn es "flutscht". Passt und sitzt ohne zu drücken. Die Gesamtgröße ist, wenn das "Ding" erst einmal da ist, wo es sein soll, sehr angenehm und füllt sehr gut aus. Kann auch längere Zeit getragen werden ohne herauszurutschen.

      Kirjutage oma ülevaade

      Stinger BUTTR FIM-92 anaaldildo - iminapaga dildo

      Stinger BUTTR FIM-92 anaaldildo - iminapaga dildo

      butt plug Stinger Pooleldi, pooleldi dildo, BUTTR FIM-92 anaaldildo on ideaalne täiendus kõigile, kes armastavad intensiivset anaalset naudingut ja ebatavalisi tagumispistikuid. Tänu oma rõhutatule torkele ja lainelisele disainile saab seda anaaldildot vaatamata selle muljetavaldavale suurusele mugavalt ja õrnalt pärakusse sisestada.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: