Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Dildod

Uudiskiri

BUTTR plahvatusohtlik anaaldildo

Hirmutav ja nagu midagi pahaendelise diktaatori relvastusest: BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo on mõeldud ainult ühe asja jaoks - täieliku anaalse hävitamise jaoks! Muljetavaldava 25 cm pikkuse ja 6,6 cm maksimaalse läbimõõduga dildo sobib ideaalselt kogenud anaalsõltlastele, kes on valmis oma piire uuesti määratlema.

Rohkem infot

10035/00

saadaval

    Rohkem infot

    BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo - ülimaks anaalseks väljakutseks

    Hirmutav ja justkui pahaendelise diktaatori relvastusest: BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo on mõeldud ainult ühe asja jaoks - täielikuks anaalseks hävitamiseks! Muljetavaldava 25 cm pikkuse ja 6,6 cm maksimaalse läbimõõduga sisestatav dildo sobib ideaalselt kogenud anaalsõltlastele, kes on valmis oma piire uuesti määratlema. BUTTR Explosive Warhead anaaldildo on valmistatud tugevast, kuid siledast vinüülist sügavaks ja intensiivseks stimulatsiooniks, mis paneb teid kaugele üle teie piiride.

    Ribitud võlli maksimaalse stimulatsiooni jaoks

    .

    BUTTR Explosive Warhead anaaldildo sooniline võlg pakub täiendavat stimulatsiooni ja maksimeerib teie naudingut iga liigutusega. Olenemata sellest, kas dildot kasutatakse anaalseks või vaginaalseks stimulatsiooniks, pakuvad lainelised sooned täiesti uut rahuldust.

    .

    Võimas iminapakett käed-vabadeks naudinguteks

    .

    Tänu tugevale iminapile kleepub dildo kindlalt kõikidele siledatele pindadele ja jätab käed vabaks muudeks tegevusteks. Nii et saate täielikult keskenduda sellele "sõjalisele missioonile" üksi või paarina

    .
    Miks BUTTR Explosive Warhead anaaldildo on sinu jaoks ideaalne valik:


    Anaalreisijatele - sõjaline disain intensiivseks stimulatsiooniks

    BUTTR kollektsioon on spetsiaalselt välja töötatud kõrgeid nõudmisi esitavate anaalprofessionaalide jaoks ja viib tagauksemängu uuele tasemele. BUTTR kaubamärgi jõuline, mehelik välimus ja militaardisain peegeldavad tugevust ja vastupidavust, mis on vajalik seksimänguasjade, nagu BUTTR Explosive Warhead anaaldildo, kasutamisel. BUTTR Explosive Warhead anaaldildo on järjekordne näide sellest, kuidas BUTTR pakub unustamatuid kogemusi, mis nõuavad pühendumist ja vastupidavust.

    Kasutamine, õige libestusaine ja tagumispistiku puhastamine

    Kasutage alati ohtralt soovitatud Glory Hole MEO hübriidlibestit, et saada eriti nauditav kogemus BUTTR Explosive Warhead anaaldildoga. See hübriidlibestusaine pakub kauakestvat määrivust ja on ideaalne intensiivseteks seanssideks. VERYCLEAN Puhastage Explosive Warhead anaaldildot pärast kasutamist põhjalikult sooja vee ja maheda seebiga või kasutage eriti põhjalikuks puhastamiseks ja optimaalseks hügieeniks meie pihustit.

    BUTTR kaubamärk - kvaliteet ja innovatsioon Euroopast

    BUTTR on Euroopa kaubamärk, mis on teinud endale nime kvaliteetsete seksimänguasjade ja libestite pakkujana. BUTTR on tuntud oma tugeva, maskuliinse esteetika ja hoolikalt välja töötatud tootevaliku poolest ning on suunatud eelkõige meestele ja naistele, kes otsivad uusi väljakutseid tagaukse mängimisel. Iga BUTTRi kollektsiooni toode, alates Explosive Warhead anaaldildost kuni spetsiaalselt välja töötatud libestusaineteni, on valmistatud vastavalt kõrgeimatele ohutuse, mugavuse ja vastupidavuse standarditele. Kaubamärk ei avalda muljet mitte ainult oma uuendusliku disaini, vaid ka kõrgeimatele kvaliteedistandarditele vastavate kehasõbralike materjalide kasutamisega. BUTTRi abil saate kogeda intensiivset, keerulist naudingut - olgu te siis anaalseksi algaja või kogenud professionaal, fisting või anaalvenitus.

    Täiendavad üksikasjad:

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Durable, Reliable, Fun, Slick

    Looking for fun in the bedroom, this will do the job. It's suction cup base makes it stick to about any surface. Being silicon it's very easy to clean after use. It's versatile, durable and will accommodate to anything you or your partner would need to be accomplished in the bedroom! I would highly recommend this to anyone that's willing and wanting to try to be adventurous in the bedroom!

      Hindamine 

      Bonne qualité

      Très bon produit et pas cher

        Kirjutage oma ülevaade

        BUTTR plahvatusohtlik anaaldildo

        BUTTR plahvatusohtlik anaaldildo

        Hirmutav ja nagu midagi pahaendelise diktaatori relvastusest: BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo on mõeldud ainult ühe asja jaoks - täieliku anaalse hävitamise jaoks! Muljetavaldava 25 cm pikkuse ja 6,6 cm maksimaalse läbimõõduga dildo sobib ideaalselt kogenud anaalsõltlastele, kes on valmis oma piire uuesti määratlema.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: