Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

E-Stim Systems

Uudiskiri

Vyper™ XL alates E-Stim Systems - E-Stim peenis ja munandid

MEO tutvustab Vyper™ XL alates E-Stim Systems täiustatud kaheksapooluselise elektrostimulatsiooni- ja kompressioonisüsteemi. Vyper™ XL tugineb Vyper2 ™ edule ja laiendab elektrostimulatsiooni valikut õrnadest tundmustest intensiivsemate CBT-kogemusteni, mis stimuleerivad nii peenist kui ka munandeid.

Rohkem infot

3770/00

219,99 €


-10%

197,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

Rohkem infot

Vyper ™ XL E-Stim Systems: äärmuslik elektrostimulatsioon peenise ja munandite jaoks

MEO tutvustab Vyper ™ XL alates E-Stim Systems täiustatud kaheksapooluselise elektrostimulatsiooni ja kompressioonisüsteemi. Vyper™ XL tugineb Vyper2™ edule ja laiendab elektrostimulatsiooni valikut delikaatsetest tundmustest intensiivsemate CBT-kogemusteni, mis stimuleerivad nii peenist kui ka munandeid.

Kohandatud suuremaks naudinguks elektrostimulatsioonist.

  • Vyper™ XL on spetsiaalselt meeste vajaduste rahuldamiseks loodud ning tagab mugava ja tõhusa sobivuse.
  • Ühendkuningriigis toodetud seadmel on kaheksa kullatud elektrilist kontaktpinda, mis on jaotatud neljale kompressiooniplaadile.
  • Kui erekteeritud peenis ja munandid sisestatakse Vyper™ XL-i, suudab seade rakendada nii survet kui ka elektrostimulatsiooni erutavaid aistinguid.


Elektrostimulatsioon õrnast kuni intensiivseteni:

  • Vyper™ XL pakub peenise ja munandite elektrostimulatsiooni spektrit, mis ulatub kergest kipitustundest kuni intensiivsemate tundmusteni, mis sobivad isegi CBT-praktikateks.
  • Kaheksa kontaktpinnaga pakub Vyper™ XL mitmeid piirkondi, et pakkuda peenisele ja munanditele terviklikku ja mitmekesist elektrostimulatsiooni kogemust.
  • Ettevaatust: Kui vajutate liiga tugevalt, võite kahjustada midagi väga väärtuslikku!


Kvaliteetsed materjalid pika kasutusaja ja tõhusa elektrostimulatsiooni tagamiseks:

  • Erinevalt õhukeste plastplaatidega seadmetest on Vyper™ XL valmistatud 5 mm paksustest akrüülplaatidest, mis on laseriga lõigatud ja varustatud eritellimusel valmistatud vooluahelatega, et tagada pikaealisus ja tõhus elektrijuhtimine.
  • Kontaktplaadid on kullatud, mis suurendab nii pikaealisust kui ka elektrilise kontakti kvaliteeti.


Mitmekülgne ja kasutajasõbralik disain:

  • Vyper™ XL on disainitud mugava avaga ja kahe plaadi vaheline vahekaugus on reguleeritav, et sobida erinevate peenise suurustega.
  • Kvaliteetsed ühendused ja 4 mm roostevabast terasest valmistatud liitmikud tagavad tugevuse ja vastupidavuse.
  • Vyper™ XL ühildub ühe- ja kahe kanaliga süsteemidega ning seda saab ühendada selliste elektrostimulatsiooniseadmetega nagu MEO SexBox (vajalik adapter), 2B™ või ElectroHelix™ alates E-Stim Systems saab ühendada.


Vyper™ XL E-Stim Systemsilt: peenise ja munandite täiustatud elektrostimulatsioon.

Vyper™ XL on rohkem kui lihtsalt BDSM-tarvik, see on täielik vahend peenise ja munandite elektrostimulatsiooniks. Olenemata sellest, kas eelistate õrnu aistinguid või soovite süveneda CBT maailma, saate Vyper™ XL abil turvalise, kohandatava ja põneva kogemuse. Tänu lihtsasti hooldatavale disainile ja kvaliteetsetele materjalidele on Vyper™ XL usaldusväärne ja oluline lisa kõigile, kes soovivad laiendada oma elektrostimulatsiooni horisonte.

Lisateave:

  • Vyper™ XL alates E-Stim Systems
  • Materjal: Python™ XL alates E-Stim Systems on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad vastupidavuse ja optimaalse funktsionaalsuse elektrostimulatsiooni ajal. Põhikonstruktsioon on valmistatud lennunduskvaliteediga alumiiniumist, mis on tuntud oma tugevuse ja kerge kaalu poolest. Elektrilised kontaktpinnad on kullatud, et tagada tõhus ja ohutu elektrisignaali edastamine. Surveplaadid on valmistatud 5 mm paksusest akrüülist, mis on kõva ja läbipaistev plastik, mis on nii vastupidav kui ka visuaalselt atraktiivne. Lisaks kasutatakse kinnitamiseks roostevabast terasest liitmikke, mis on tugevad ja korrosioonikindlad. Lõpuks on elektriliste funktsioonide lahutamatuks osaks kohandatud trükkplaadid, mis on kohandatud vastavalt erinõuetele. Nende materjalide kombinatsioon teeb Vyper2™-st kvaliteetse ja usaldusväärse valiku elektrostimulatsiooni harrastajatele.
  • Trükkplaadid (PCB) on kaasaegse elektroonika olulised komponendid. Need on trükkplaadid, millele on paigaldatud ja ühendatud mitmesugused elektroonikakomponendid, näiteks takistid, kondensaatorid ja integraallülitused. Trükkplaadid moodustavad nende komponentide füüsilise platvormi ja tagavad vooluahela toimimiseks vajalikud elektrilised ühendused. Trükkplaate leidub peaaegu kõigis elektroonikaseadmetes, alates lihtsatest vidinatest kuni keeruliste arvutisüsteemideni.
  • Valmistatakse vastavalt uusimatele ELi ja Ühendkuningriigi ohutusnõuetele.
  • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusküsimustest. E-stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kannavad südamestimulaatorit või kasutavad meditsiinilist infusiooniseadet, kellel on südamehaigused või kes on rasedad, ning seda ei tohi kunagi kasutada rinna või kaela kohal. Kõik seadmed alates E-Stim Systems on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
  • E-Stim Systems ja MEO: liidrid BDSM ja elektrostimulatsiooni valdkonnas
  • MEO on MEO kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

See võib teid samuti huvitada:

KLIENTIDE HINNANGUD

Klientide kommentaare veel ei ole

Kirjutage oma ülevaade

Vyper™ XL alates E-Stim Systems - E-Stim peenis ja munandid

Vyper™ XL alates E-Stim Systems - E-Stim peenis ja munandid

MEO tutvustab Vyper™ XL alates E-Stim Systems täiustatud kaheksapooluselise elektrostimulatsiooni- ja kompressioonisüsteemi. Vyper™ XL tugineb Vyper2 ™ edule ja laiendab elektrostimulatsiooni valikut õrnadest tundmustest intensiivsemate CBT-kogemusteni, mis stimuleerivad nii peenist kui ka munandeid.

Kirjutage oma ülevaade

Ka teised kliendid ostsid:

30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: