Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

E-Stim Systems

Uudiskiri

Electro Cock Straps aadressilt E-Stim Systems

Avastage peenise elektrostimulatsiooni ülimat naudingut koos Electro Cock Straps alates E-Stim Systems. Need reguleeritavad rihmad on kujundatud klassikalise peeniselektroodina ja sobivad nii peenise kuklasse kui ka võllile. Electro Cock Straps töötati välja selleks, et tekitada tunne, mis läbib kogu peenise ja viib hingematva elamuse.

Rohkem infot

3771/00

saadaval

    Rohkem infot

    Electro Cock Straps e-Stim Systems: Põnev elektrostimulatsioon kogu peenisele.

    Avastage peenise elektrostimulatsiooni ülimat naudingut koos Electro Cock Straps alates E-Stim Systems. Need reguleeritavad rihmad on disainitud klassikalise peeniselektroodina ja sobivad nii peenisele kui ka peenise võllile. Electro Cock Straps töötati välja selleks, et luua tunne, mis läbib kogu peenise ja viib hingematva elamuse.

    Intensiivne ja mitmekihiline elektriline stimulatsioon:

    • Kasutades Electro Cock Straps ei piirdu ainult peenisega. Neid saab ka randme ümber keerata, kasutada karastamiseks või kinnitada teiste erogeensete tsoonide külge, laiendades veelgi võimalusi.
    • Hõbedased kontaktniidid, mis on põimitud otse kangasse, tagavad maksimaalse kontaktpinna ja intensiivistavad elektrilist stimulatsiooni tervikliku elamuse saavutamiseks.
    • Electro Cock Straps saab enne kasutamist niisutada, et suurendada elektrostimulatsiooni juhtivust ja tunnetust.


    Reguleeritav sobivus iga suuruse jaoks:

    • Tänu reguleeritavale disainile Electro Cock Straps kõigile levinud peenise suurustele, tagades mugava ja turvalise sobivuse.
    • Kohandatavus Electro Cock Straps muudab need ideaalseks valikuks kõigile, kes otsivad individuaalset elektrostimulatsiooni kogemust.


    Lihtne ja mugav ühendamine elektrostimulatsiooniseadmega:

    • Kaasasolevad 4 mm banaanipistiku adapterid võimaldavad hõlpsat ühendamist erinevate elektrostimulatsiooniseadmetega.
    • Lihtne ja tõhus ühendus võimaldab kiiret seadistamist, nii et elektrostimulatsiooni nauding võib kohe alata.


    Electro Cock Straps alates E-Stim Systems: Vabastage elektrostimulatsiooni võimsus.

    The Electro Cock Straps alates E-Stim Systems on midagi enamat kui lihtsalt lisatarvik: need on värav peenise intensiivse ja põneva elektrostimulatsiooni maailma. Olenemata sellest, kas avastate elektrostimulatsiooni põnevat maailma esimest korda või on teil sellega juba kogemusi, on Electro Cock Straps pakuvad teile ainulaadset ja sensatsioonilist kogemust, mis võtab teil hinge kinni. Ole valmis erakordseks ja unustamatuks elektrostimulatsioonikogemuseks.

    Rohkem üksikasju:

    • Electro Cock Straps alates E-Stim Systems
    • Materjal: The Electro Cock Straps aadressilt E-Stim Systems koosneb paindlikust tekstiilkangast, millesse on sisse ehitatud hõbedased kontaktjuhtmed. See tagab nii meeldiva kandmismugavuse kui ka tõhusa juhtivuse. Hõbedast juhtmed tagavad suurepärase elektrijuhtivuse, mis on oluline elektriliste stiimulite ühtlaseks jaotamiseks. Selline materjalikombinatsioon tagab täiusliku, reguleeritava istuvuse ja pika kasutusaja, mis muudab toote Electro Cock Straps ideaalseks valikuks kõigile, kes soovivad elektrostimulatsiooni enda jaoks avastada.
    • Valmistatud vastavalt uusimatele ELi ja Ühendkuningriigi ohutuseeskirjadele.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kannavad südamestimulaatorit või kasutavad meditsiinilist infusiooniseadet, kellel on südamehaigused või kes on rasedad, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: liidrid BDSM ja elektrostimulatsiooni valdkonnas
    • MEO on MEO kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    I use them as often as possible

    I use them as often as possible. Even at my old age can give me a double orgasm.

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Electro Cock Straps aadressilt E-Stim Systems

    Electro Cock Straps aadressilt E-Stim Systems

    Avastage peenise elektrostimulatsiooni ülimat naudingut koos Electro Cock Straps alates E-Stim Systems. Need reguleeritavad rihmad on kujundatud klassikalise peeniselektroodina ja sobivad nii peenise kuklasse kui ka võllile. Electro Cock Straps töötati välja selleks, et tekitada tunne, mis läbib kogu peenise ja viib hingematva elamuse.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: