Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Eesnäärme stimulaatorid

Uudiskiri

Ass Hammer 2.0 - anaaldilataator ja eesnäärme stimulaator

Kas otsite intensiivset eesnäärme stimulatsiooni ja soovite oma kogemust järgmisele tasemele viia? Ass Hammer Siis on 2.0 just see õige seksimänguasja sinu jaoks! Ass Hammer Tänu suurepärase disaini ja eesnäärme sihipärase stimuleerimise võimalusega täiuslikule kombinatsioonile on 2.0 üks populaarsemaid seksimänguasju maailmas.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Ass Hammer MEO uhiuus 2.0 on juba legendaarse seksimänguasja sensatsiooniline edasiarendus, mis on võitnud lugematuid fänne. Ass Hammer Originaal oli teedrajav eesnäärme stimuleerimise abivahend ja üks edukamaid tooteid omataoliste seas. Ass Hammer

    Ass Hammer Nüüd on 2.0 varustatud veelgi suurema võimsuse, täpsuse ja funktsionaalsusega, et stimuleerida teie eesnäärme veelgi individuaalsemalt ja tugevamalt - absoluutne mängu muutja! Kas te lamate lõdvestunult selili ja uurite oma anaalsügavusi ise end hellitades või jätate eesnäärme põneva stimuleerimise oma partnerile - MEO 2.0 abil saate nautida oma eesnäärme sihipärast stimuleerimist.

    Ass Hammer Avastage 2.0 - parim eesnäärme massaaž:

    Kas otsite intensiivset eesnäärme stimulatsiooni ja soovite oma kogemuse viia järgmisele tasemele? Ass Hammer Siis on 2.0 just õige seksimänguasja teie jaoks! Ass Hammer Tänu suurepärase disaini ja eesnäärme sihipärase stimuleerimise võimalusega täiuslikule kombinatsioonile on 2.0 üks populaarsemaid seksimänguasju maailmas.

    Võimas eesnäärme orgasm - lihtne saavutada:

    Ass Hammer 2.0 abil on tee äärmiselt intensiivse eesnäärmeorgasmini lihtsam kui kunagi varem, isegi kogenematuile. Ass Hammer 2.0 optimaalne pikkus ja täiusliku suurusega pallid tagavad, et eesnäärme saavutatakse ja stimuleeritakse vaevata. Erinevad suurused ja ergonoomiline disain võimaldavad õrnalt pärakusse sisestada, samal ajal saate aeglaselt suurendada eesnäärme stimuleerimise intensiivsust, kuni jõuate eesnäärme orgasmini. Ass Hammer Isegi kui olete eesnäärme stimuleerimise maailmas uus, mõistate kiiresti, kui lihtne ja uskumatult rahuldust pakkuv on kogeda hingematvat orgasmi 2.0 abil.

    Eesnäärme orgasm: intensiivne kogemus, mida te ei tohiks vahele jätta!

    Eesnäärme orgasm on intensiivne ja sügav kogemus, mis saavutatakse eesnäärme stimuleerimisega, mida sageli nimetatakse "mehe G-punktiks". See orgasm erineb tavalisest orgasmist, mille kutsub esile peenise stimuleerimine. Paljud meie kliendid teatavad, et eesnäärme orgasm on intensiivsem ja kestab kauem ning sellega kaasnevad sageli tugevad, lainelised naudingutunded, mis läbivad kogu keha. Eesnäärme stimuleerimine võib toimuda välise või sisemise tehnikaga ning nõuab tavaliselt mõningast harjutamist ja katsetamist, et leida õiged liigutused ja survepunktid. Ass Hammer Siinkohal tuleb mängu 2.0, sest selle eesnäärme stimulaatoriga on võimalik stimuleerida eesnääret sihipäraselt ja vallandada tugevaid eesnäärmeorgasme ka ilma kogemusteta.

    Täpne eesnäärme massaaž - alati ja kõikjal:

    Ass Hammer Kas üksi või paarina - 2.0 pakub teile võimalust stimuleerida eesnääret täpselt nii, nagu teile kõige paremini meeldib. Lamage lõdvestunult selili ja uurige oma keha, samal ajal kui hellitate ennast. Või laske oma partneril võtta kontroll ja nautida sihipärast eesnäärme massaaži, mis viib teid hulluse piirile.

    Ainult parimat teile: Kvaliteetne roostevaba teras ja Saksamaal valmistatud disain!

    Ass Hammer 2.0 on valmistatud poleeritud roostevabast terasest ja teie pärak neelab selle sõna otseses mõttes alla. Väikese hübriidlibestiga nagu Glory HoleAss Hammer firmalt MEO, saavutab 2.0 täiusliku libisemisvõime, et masseerida teie eesnäärme õrnalt, kuid kindlalt. Kaks erineva suurusega palli võlli otstes võimaldavad erinevat stimulatsiooni intensiivsust, nii et saate kohandada eesnäärme massaaži intensiivsust vastavalt oma soovile.

    Neli erinevat suurust täiusliku naudingu saamiseks:

    Ass Hammer Ass Hammer 2.0 erineb klassikast otsustava uuendusega: see on varustatud kahe erineva suurusega palliga. See konstruktsiooni edasiarendus võimaldab veelgi mitmekesisemat ja kohandatavamat stimulatsiooni. Erineva suurusega pallid pakuvad teile võimaluse kontrollida ja varieerida anaalvenituse ja eesnäärme stimuleerimise intensiivsust. Ass Hammer 2.0 on saadaval neljas erinevas suuruses, nii et saate leida täpselt teile sobiva suuruse:

    • Suurus S: 30 ja 40 mm läbimõõt - Ideaalne algajatele, kes soovivad kogeda õrna stimulatsiooni. Kogupikkus = 32,3 cm.
    • Suurus M: 40 ja 50 mm läbimõõt - Ideaalne edasijõudnutele, kes soovivad intensiivsemat anaalvenitust ja eesnäärme stimuleerimist. Kogupikkus = 33,7 cm.
    • Suurus L: 50 ja 60 mm läbimõõt - Neile, kes soovivad oma piire ületada. Kogupikkus = 40,9 cm.
    • Suurus XL: 60 ja 70 mm läbimõõt - Ülim suurus kogenud kasutajatele, kes soovivad maksimaalset anaalvenitust ja tugevamat eesnäärme stimulatsiooni. Kogupikkus = 41,9 cm.


    Ass Hammer Olenemata sellest, kas teil on juba kogemusi eesnäärme stimuleerimisega või olete alles alustamas, 2.0 pakub teile täiuslikku ja täpset stimulatsiooni ning tagab võimsad orgasmid.

    Lihtne puhastada - hügieen on tehtud lihtsaks!

    Ass Hammer 2.0 puhastamine pärast kasutamist on väga lihtne. INSTACLEAN Kasutage sooja vett, mahedat seepi ja meie spetsiaalselt välja töötatud hügieenisprei, et eesnäärme stimulaator põhjalikult puhastada ja valmistada see ette järgmiseks kasutamiseks. Ass Hammer Kvaliteetne roostevaba teras muudab puhastamise eriti lihtsaks ja tagab, et 2.0 näeb alati välja nagu uus.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Ass Hammer 2.0
    • Seksimänguasjad meestele
    • Roostevabast terasest eesnäärme stimulaator
    • Materjal: roostevaba teras
    • 4 erinevat suurust saadaval

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Très bien

    Produit exceptionnel ! Design discret et élégant, parfait pour explorer de nouvelles sensations seul ou en couple. Excellent rapport qualité-prix. Je recommande vivement !

      Hindamine 

      Stupefacente!!!

      Consiglio ad ogni uomo di acquistare questo toys per quello che costa vale veramente la pena averlo tra i giochi di coppia, molto stimolante per la prostata. Materiale di qualità, che dire ci sarebbero molte parole per elogiarlo ma vi consiglio di provarlo per avere le mie stesse sensazioni.

        Hindamine 

        Der absolute "Hammer"!

        Dieses geniale Teil ist wirklich der absolute "Hammer"! Du erreichst die G-Zone und die Deep Spots super easy. Und das Beste daran ist, dass es auch noch wassertauglich ist und du es mit Öl, Vaseline und so weiter verwenden kannst. Ein absolutes Must-have!

        • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Ass hammer

        First time i used this,was a great pleasure looking forward to ordering another size.hope just a great feeling.first time i had massaged my prostrate,wow don,t miss out on this guys gay or straight

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Life is all about having the right tool.

        Perfect for the job it was designed for!

        • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ass Hammer 2.0 - anaaldilataator ja eesnäärme stimulaator

        Ass Hammer 2.0 - anaaldilataator ja eesnäärme stimulaator

        Kas otsite intensiivset eesnäärme stimulatsiooni ja soovite oma kogemust järgmisele tasemele viia? Ass Hammer Siis on 2.0 just see õige seksimänguasja sinu jaoks! Ass Hammer Tänu suurepärase disaini ja eesnäärme sihipärase stimuleerimise võimalusega täiuslikule kombinatsioonile on 2.0 üks populaarsemaid seksimänguasju maailmas.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: