Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Eesnäärme stimulaatorid

Uudiskiri

Prostata stimulaator Dr Cockilt

Seda eesnäärme stimulaatorit kasutavad mehed teatavad äärmuslikest orgasmidest, mis mitte ainult ei kesta kauem, vaid on ka palju intensiivsemad kui tavalised orgasmid. Dr Cock eesnäärmestimulaator on saadaval kolmes suuruses ja see on valmistatud roostevabast terasest, mis on hoolikalt käsitsi lihvitud, et tagada täiesti sile pind.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Dr Cocki eesnäärmestimulaator - See stimulaator leiab eesnäärme ise üles!

    Mehed, kes kasutavad seda eesnäärme stimulaatorit, teatavad äärmuslikest orgasmidest, mis mitte ainult ei kesta kauem, vaid on ka palju intensiivsemad kui tavalised orgasmid. Dr Cock eesnäärme stimulaator on saadaval kolmes suuruses ja see on valmistatud roostevabast terasest, mis on hoolikalt käsitsi lihvitud, et tagada absoluutselt sile pind. Stimulaator libiseb vaevata pärakusse, leiab ise tee eesnäärme juurde ja stimuleerib seda. Tulemuseks on intensiivsed naudingu lained, mis levivad kogu kehas.

    Eesnäärme stimuleerimine ja eesnäärme orgasm:

    Eesnäärme stimulatsioon ja eesnäärme orgasm pakuvad ainulaadset kasu ja tundmusi, mis lähevad kaugemale sellest, mida te tavalisest seksist tunnete. Eesnääre asub umbes 5-7 cm sügavusel päraku eesmises seinas. See ümbritseb uretrit ja toodab osa seemnevedelikku.

    See väike näärme on kergesti ligipääsetav ja seda saab stimuleerida anaalpenetratsiooni või pärakule avaldatava survega. Paljud mehed teatavad, et eesnäärme orgasm on palju intensiivsem kui tavaline orgasm. Sageli on see tunne nagu sügav, lainena mõjuv naudingu plahvatus, mis levib kogu kehas. Mõned mehed võivad kogeda eesnäärme stimuleerimise kaudu isegi mitu orgasmi järjest, ilma tavalise orgasmi järgse pausita.


    Prostata Stimulation Intense Orgasms


    Regulaarne eesnäärme stimuleerimine võib parandada vereringet ja ennetada eesnäärme probleeme, nagu põletik või laienemine. Lisaks võib stimulatsioon viia intensiivsema ja rikkalikuma ejakulatsioonini, kuna eesnäärme toodab ja vabastab rohkem vedelikku. Lühidalt öeldes võib eesnäärme stimuleerimine viia teie seksuaalelu täiesti uuele tasemele ja tuua samal ajal kasu teie tervisele.

    Eesnäärme stimulaator Dr. Cock:

    Eesnäärme stimulaatori nurgeline pea on ideaalse kujuga, et tabada P-punkti (naudingupunkt ehk eesnäärme) ja rakendada maksimaalset survet. Tulemuseks on eesnäärme otsene ja võimas stimulatsioon, mis viib sügavate, pulseerivate tunneteni.

    Roostevaba terase raskus pakub samuti meeldivat tunnet, samas kui õrnad sooned piki eesnäärmestimulaatorit pakuvad täiendavat stimulatsiooni. Tänu tugevale käepidemele säilitate alati kontrolli eesnäärmestimulaatori üle, olenemata sellest, kas mängite üksi või koos partneriga. Veelgi intensiivsema elamuse saamiseks võite eesnäärme stimulaatorit enne kasutamist soojendada soojas vees või jätta selle külmikusse jahtuma. Kasutage rohkelt libestusainet, näiteksGlory Hole Action Lube

    et muuta anusesse sisestamine veelgi mugavamaks ja liigutused sujuvamaks. Kokkuvõttes pakub Dr Cock eesnäärmestimulaator võrratut kogemust, mis ei tõota mitte ainult plahvatuslikke orgasme, vaid edendab ka eesnäärme tervist.

    Seega, kui otsite uut naudingu dimensiooni, siis on see Dr Cocki kvaliteetne eesnäärme stimulator just see, mis teile sobib.Rohkem üksikasju:

    • Dr. Cocki eesnäärme stimulaator
    • Sobib algajatele ja professionaalidele
    • Suurus S: kogupikkus 10,2 cm, sisestatav pikkus 6,2 cm, sisestatav läbimõõt 2,3 cm.
    • Suurus M: kogupikkus 11,5 cm, sisestatav pikkus 7 cm, sisestatav läbimõõt 3,4 cm.
    • Suurus L: kogupikkus 13 cm, sisestatav pikkus 8 cm, sisestatav läbimõõt 4 cm.
    • Materjal: roostevaba teras
    • Kaal tagab meeldiva tunde eesnäärme stimuleerimise ajal
    • Anatoomiliselt täiusliku kujuga eesnäärme stimulaator libiseb kergesti pärakusse ja leiab eesnäärme ise üles.
    • Ideaalne anaal- ja vaginaalmassaažiks
    • Ergonoomilise käepidemega, mis tagab täieliku kontrolli eesnäärme stimuleerimise ajal
    • Kergelt kumer kuju maksimaalsete tundmuste saavutamiseks
    • Sobib suurepäraselt temperatuurimänguks
    • Kaasaegne ja elegantne disain
    • INSTACLEAN Puhastage eesnäärme stimulaatorit enne ja pärast kasutamist sooja vee, maheda seebi ja meie pihustiga

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sehr gutes Produkt

    Macht was es soll

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Bought all three

    This toy starts to get the juices flowing. After inserting it, I only need the smallest of movements before my body starts to respond. Before long I can hear squelching and I very often leave a puddle. When the mood takes me and I want more girth, I use one of the bigger ones.

      Hindamine 

      Die Form ist absolut ergonomisch gestaltet

      Die Form ist absolut ergonomisch gestaltet und passt perfekt für die Stimulation der Prostata. Und es ist nicht nur für Männer geeignet. Meine Partnerin und ich haben gleichermaßen Freude daran gefunden und es ist wirklich ein großartiges Produkt!

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Hammer!!!!! Überwältigend!!!!

      Nie wieder ohne!!!! Mein erster Prostata-Orgasmus mit diesem Prostata-Stimulator aus Edelstahl war unglaublich intensiv und überwältigend. Schon beim Einführen des kühlen, glatten Stahls spürte ich eine aufregende Spannung; mit der von MEO empfohlenen Gleitcreme ging es überraschend einfach. Als der Stimulator genau an der richtigen Stelle den perfekten Druck ausübte, durchfluteten mich Wellen überwältigender Orgasmen, die meinen ganzen Körper erfassten. Der 2. und 3. Orgasmus waren so heftig, dass ich immer noch atemlos bin und vor Geilheit zittere, wenn ich daran denke. Ein unvergessliches Erlebnis!

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Prostata stimulaator Dr Cockilt

      Prostata stimulaator Dr Cockilt

      Seda eesnäärme stimulaatorit kasutavad mehed teatavad äärmuslikest orgasmidest, mis mitte ainult ei kesta kauem, vaid on ka palju intensiivsemad kui tavalised orgasmid. Dr Cock eesnäärmestimulaator on saadaval kolmes suuruses ja see on valmistatud roostevabast terasest, mis on hoolikalt käsitsi lihvitud, et tagada täiesti sile pind.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: