Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Eesnäärme stimulaatorid

Uudiskiri

EndlessPleasure™ eesnäärme stimulaator - anaalpistik meestele

24/7 EndlessPleasure™ pepupistiku eripära on pidev ja hingemattev nauding, mida see teile pakub. Eesnäärme pidev stimuleerimine tekitab püsiva seksuaalse erutuse, mis saadab teid kogu päeva jooksul.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    24/7 EndlessPleasure™ pepupistiku eripära on pidev ja hingemattev nauding, mida see teile pakub. Eesnäärme pidev stimuleerimine tekitab püsiva seksuaalse erutuse, mis kestab kogu päeva.

    Anatoomiliselt kujundatud alus tagab, et tagumispistik istub kindlalt ja mugavalt pärakus, ilma et see libiseks või tekitaks ebamugavust, nii et saate seda diskreetselt kasutada mis tahes tegevuse ajal. Ärkamine hommikul, kui tagumispistik on pärakus, on intensiivne ja erutav tunne. Õrn, kuid selge tunne ja eesnäärme pidev stimuleerimine võib põhjustada äärmiselt tugeva hommikuse erektsiooni, mis suurendab seksuaalset iha. Ainulaadne päeva algus, millel ei ole mitte ainult füüsiliselt stimuleeriv mõju, vaid mis annab teile ka tunde, et olete igal ajal seksiks valmis.

    Meie mahukas, anatoomilise kujuga tagumispistik pakub mitmeid eeliseid:

    • Diskreetsus: tagasihoidlik disain ja vaikne kasutamine võimaldavad igal ajal diskreetset kasutamist.
    • Anatoomiline kuju: Kujundub keha loomulikele kontuuridele, et tagada mugav ja turvaline istuvus.
    • Maht: Tagab intensiivsema stimulatsiooni ja väljendunud anaalse täidluse tunde.
    • Eesnäärme stimuleerimine: Tõhus tänu anaalpistiku erilisele kujule ja suurusele, mis toob kaasa intensiivsema orgasmi ja suurema naudingu.
    • 24/7 kasutamine: Mõeldud nii, et seda saab kanda pikka aega ilma ebamugavustundeta, nii et eesnäärme stimuleerimise eeliseid saab nautida igal ajal.
    • Turvaline hoidmine pärakus: Anatoomiliselt kujundatud alus tagab, et tagumispistik püsib kindlalt paigal ja ei libise.
    • Kestev erektsioon: Eesnäärme pidev stimuleerimine võib põhjustada kestva erektsiooni, mis suurendab seksuaalset naudingut ja jõudlust.


    Butt plugAvastage ülimat naudingut meie mahuka, anatoomilise kujuga , mis on spetsiaalselt välja töötatud eesnäärme intensiivseks stimuleerimiseks.

    Tänu oma täiuslikule sobivusele keha loomulike kontuuridega pakub see võrratut mugavust ja ohutut kasutamist isegi pikaajalise kasutamise ajal. Punnipistiku suurem maht tagab intensiivsema tunde ja tugevama stimulatsiooni, mis viib unustamatute orgasmideni.

    Punnipistiku eriline kuju ja suurus võimaldab tõhusat eesnäärme massaaži, mis toob kaasa kauakestva erektsiooni ja äärmuslikud orgasmid. Punnipistiku anatoomiliselt kujundatud alus tagab kindla hoidmise pärakus ja takistab libisemist, nii et saate täielikult keskenduda oma naudingule.

    Ideaalne 24/7 kasutamiseks, see tagumispistik pakub katkematut stimulatsiooni, millal ja kus iganes soovite. Pole ime, et see tagumispistik on meeste seas nii populaarne - see ühendab endas mugavuse, ohutuse ja intensiivse eesnäärme stimulatsiooni maksimaalse seksuaalse naudingu saavutamiseks.

    Analforte Soovitame optimaalse elamuse saamiseks kasutada meie anaallibestit ja samanimelist anaalspreid. VERYCLEAN Pärast kasutamist saate tagumispistikut hõlpsasti puhastada vee, maheda seebi ja meie spetsiaalse sprei abil, nii et see on hügieeniliselt puhas ja valmis järgmiseks seikluseks.

    Täiendavad üksikasjad:

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Diese Plugs sind einfach der Knaller!

    Die Oberfläche ist super angenehm und die Größe perfekt. Im Gegensatz zu den normalen Plugs habe ich hier überhaupt keine Angst, dass sie rausrutschen. Ich konnte sie stundenlang tragen, ohne dass es jemals unangenehm war.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    EndlessPleasure™ eesnäärme stimulaator - anaalpistik meestele

    EndlessPleasure™ eesnäärme stimulaator - anaalpistik meestele

    24/7 EndlessPleasure™ pepupistiku eripära on pidev ja hingemattev nauding, mida see teile pakub. Eesnäärme pidev stimuleerimine tekitab püsiva seksuaalse erutuse, mis saadab teid kogu päeva jooksul.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: