Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Eesnäärme stimulaatorid

Uudiskiri

PleasurePop - eesnäärme stimulaator tugeva eesnäärme orgasmi jaoks

Uuenduslik PleasurePop, mis on algselt välja töötatud kliitori stimuleerimiseks, on üllatuslikult leidnud meie meessoost klientide seas täiesti uue eesmärgi: eesnäärme stimuleerimine! Vibratsiooni kõrge sagedus maksimeerib stimulatsiooni ja viib äärmiselt intensiivsete, mitmekordsete ja kauakestvate orgasmideni.

Rohkem infot

10042/00

saadaval

    Rohkem infot

    Prostataorgasm nupuvajutusega PleasurePop!

    Uuenduslik PleasurePop, mis on algselt välja töötatud kliitori stimuleerimiseks, on üllatuslikult leidnud meie meessoost klientide seas täiesti uue otstarbe: eesnäärme stimuleerimine! Vibratsioonide kõrge sagedus maksimeerib stimulatsiooni ja viib äärmiselt intensiivsete, mitmekordsete ja kauakestvate orgasmideni.

    Stimulatsiooni täiesti uus mõõde

    PleasurePop on kõrgtehnoloogiline eesnäärme stimulaator, mis pakub oma absoluutselt uuendusliku disainiga täiesti uut stimuleerimise mõõdet. See stimulaator, mis on loodud maksimaalse täpsuse ja jõudluse tagamiseks, on suunatud otse eesnäärmele ja pakub kõrgsageduslike vibratsioonide abil sügavaid ja intensiivseid eesnäärmeorgasme. PleasurePop ühendab täiustatud tehnoloogia ergonoomilise disainiga, mis sobib nii algajatele kui ka edasijõudnutele.

    Tehnoloogiline läbimurre intensiivsete eesnäärme orgasmide saavutamiseks

    PleasurePopi abil eesnäärme kõrgsageduslikust stimulatsioonist põhjustatud eesnäärme orgasm tundub intensiivne ja sügav, sageli nagu täiesti teistsugune kliimaks kui tavaline orgasm.

    PleasurePopi peened ja kiired vibratsioonid stimuleerivad eesnäärme tundlikke närvilõpmeid ja tekitavad lainetava, võimsa naudingutunde, mis võib kiirata vaagnapiirkonnast läbi kogu keha. Eesnäärme stimuleerimine võib viia pikaajalise, sügava tundmuse tekkeni, mis pidevalt areneb kuni plahvatusliku orgasmini.

    Paljud meie kliendid teatavad, et orgasm tundub intensiivsem ja sügavam, millega sageli kaasnevad sekundite pikkused lihaskontraktsioonid vaagnapõhja piirkonnas. PleasurePop'i kõrgsageduslikud vibratsioonid intensiivistavad neid aistinguid, stimuleerides eesnäärme otse ja täpselt. Selle stimulatsiooni intensiivsus võib pikendada naudingutunnet ja viia äärmiselt rahuldust pakkuvale ja mõnikord ülevoolavale orgasmile, mis erineb tunduvalt tüüpilisest penetratsiooni või masturbeerimise poolt esilekutsutud orgasmist.

    Suure täpsusega stimulatsioon kahe vahetatava lisaseadmega

    PleasurePopi revolutsiooniline disain pakub kahte spetsiaalselt välja töötatud lisatarvikut: Pöörlev lisa, mis töötab nagu omamoodi keel ja pakub laiemat stimulatsiooni peente, kiirete liigutuste abil, ning täpne kuuli lisa, mis pakub sihipäraseid, täpseid vibratsioone. See kombinatsioon võimaldab kogeda eesnäärme orgasmi viisil, mida suudab ainult PleasurePop. Vibratsioonide kõrge sagedus maksimeerib stimulatsiooni ja viib äärmiselt intensiivsete, mitmekordsete ja kauakestvate orgasmideni.

    100% võimsus! 3 intensiivsuse taset ja 3 vibratsioonirežiimi eesnäärme individuaalseks stimuleerimiseks

    Tänu 3 vibratsioonitasemele ja 3 vibratsioonirežiimile saate valida oma individuaalsetele vajadustele sobivaima seadistuse. Kas õrn pulseerimine või võimsad lained - PleasurePop pakub mitmeid võimalusi eesnäärme stimuleerimise viimiseks järgmisele tasemele. Kõrgsageduslikud vibratsioonid tungivad sügavale eesnäärme sisse ja pakuvad iga kasutuskorraga võrratut eesnäärme orgasmi.

    100% veekindel ja võimas mitmekülgseks kasutamiseks

    IPX7-sertifikaadiga PleasurePop on täiesti veekindel, mistõttu sobib see ideaalselt kasutamiseks duši all või vannis. 150-minutiline tööaeg kõrgeimal seadistusel ja 90-minutiline kiirlaadimine tagavad pika ja katkematu eesnäärme stimuleerimise. Unikaalne, uuenduslik disain tagab, et PleasurePop on ergonoomilise kujuga, sobib ideaalselt kätte ja seda saab hõlpsasti pärakusse sisestada, isegi algajate poolt.

    Kõrgtehnoloogia kohtub kasutajasõbralikkusega

    Intuitiivne toimimine ja elegantne, õhuke disain muudavad PleasurePopi ideaalseks kõigile meestele, kes soovivad kogeda intensiivset eesnäärme orgasmi. Laetav liitium-ioon aku tagab pikaajalise ja võimsa jõudluse, mis viib teid ikka ja jälle uute kliimaksideni.

    Puhastamine ja hooldus

    PleasurePopi on pärast kasutamist lihtne puhastada. VERYCLEAN Kasutage sooja vett ja mahedat seepi või mänguasja puhastusvahendit, näiteks meie pihustit, et hoida silikoon puhas ja kasutusvalmis. Kuivatage eesnäärmestimulaator kindlasti põhjalikult, et valmistada see ette järgmiseks kasutamiseks.

    Õige määrdeaine täiusliku eesnäärme stimuleerimiseks

    Veelgi nauditavama kogemuse saamiseks soovitame kasutada veepõhist libestusvahendit, näiteks FuckBuddy. See muudab sisestamise lihtsamaks ja kaitseb PleasurePopi silikooni.

    Täiendavad üksikasjad:

    • PleasurePop - eesnäärme stimulaator
    • Tarnekomplekt: PleasurePop vibreeriv eesnäärme stimulaator, vibreeriv lisa, USB-laadimiskaabel, kiirjuhend ja ohutusjuhend
    • Värv: erkpunane
    • Läbimõõt: 24 mm, pikkus: 143 mm, vars: 5 mm
    • Materjali lisandid: nahasõbralik silikoon
    • Laetav Li-ioon aku (3,7 V, 380 mAh)
    • Tööaeg: 150 minutit
    • Laadimisaeg: 90 minutit
    • PleasurePop ei sobi mitte ainult eesnäärme stimuleerimiseks, vaid on ideaalne ka naistele, kes soovivad kliitori sihipärast stimuleerimist. Tänu kahele vahetatavale lisaseadmele ja kõrgsageduslikule vibratsioonile pakub see intensiivset ja sihipärast kliitori stimulatsiooni. Mitmekülgsed vibratsioonimustrid muudavad PleasurePopi asendamatuks seksimänguasjaks kõigile, kes soovivad kogeda võimsaid ja põnevaid kliitoriorgasme. Selle õhukese kuju ja veekindel disain muudavad selle ka kergesti käsitsetavaks ja ideaalseks kasutamiseks erinevates olukordades.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Idealer Unisex-Artikel

    Der Pleasure Pop Stimulator ist sehr ergonomisch geformt und lässt sich dank seiner weichen Rundungen leicht einführen, er ist ein Unisex-Artikel und kann sowohl von Frauen als auch von Männern oder Paaren verwendet werden, das Material ist angenehm und geruchsneutral, der Vibrationsmotor und der Vibrationsmodus sind sehr angenehm und kraftvoll.

      Hindamine 

      Ein Vergnügen für Männer und Frauen!

      Als ich dieses Produkt bei MEO bestellt habe, war ich zunächst skeptisch, aber beim Auspacken waren alle Zweifel wie weggeblasen. Es gab keinen unangenehmen Geruch und die Verarbeitung fühlte sich hochwertig an.

      Die Form ist ergonomisch und eignet sich perfekt für die Stimulation der Prostata. Und es ist nicht nur für Männer geeignet. Meine Partnerin und ich haben es gleichermaßen genossen. Die verschiedenen Vibrationsmodi bieten eine angenehme Abwechslung und die Stärke der Vibrationen ist genau richtig, um uns beide schnell zum Höhepunkt zu bringen.

      Das Aufladen geht schnell und die Betriebsdauer ist für unsere Bedürfnisse mehr als ausreichend. Die wasserdichte Ladeöffnung erleichtert die Reinigung.

      Alles in allem ein hochwertiges Sexspielzeug, das nicht nur seinen Zweck erfüllt, sondern auch Spaß und Lust für beide Partner bietet. Eine klare Kaufempfehlung!

        Kirjutage oma ülevaade

        PleasurePop - eesnäärme stimulaator tugeva eesnäärme orgasmi jaoks

        PleasurePop - eesnäärme stimulaator tugeva eesnäärme orgasmi jaoks

        Uuenduslik PleasurePop, mis on algselt välja töötatud kliitori stimuleerimiseks, on üllatuslikult leidnud meie meessoost klientide seas täiesti uue eesmärgi: eesnäärme stimuleerimine! Vibratsiooni kõrge sagedus maksimeerib stimulatsiooni ja viib äärmiselt intensiivsete, mitmekordsete ja kauakestvate orgasmideni.

        Kirjutage oma ülevaade

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: