Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Elektrilised stimulatsiooniseadmed

Uudiskiri

2B Elektrostimulatsiooniseade alates E-Stim Systems

Elektrostimulatsiooniseade 2B alates E-Stim Systems sobib ideaalselt BDSM-fännidele, kes soovivad uurida valu ja naudingu koosmõju. 17 režiimiga pakub see laia valikut tundmusi õrnast kuni intensiivseteni. Kaks kanalit võimaldavad täpset kontrolli ja audiofunktsioon muudab helid elektriimpulssideks!

Rohkem infot

3755/00

449,99 €


-120,00 €

329,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    2B™ elektrostimulatsiooniseade E-Stim Systemsilt: kogege ülimat lööki läbi elektrostimulatsiooni.

    E-Stim Systems 2B™ elektrostimulatsiooniseade on parim seade kõigile, kes soovivad avastada BDSM-i maailma. Tänu uskumatule 17 režiimile saate kogeda mitmesuguseid aistinguid, alates õrnast kuni äärmiselt intensiivseteni. 2 kanalit pakuvad võrratut täpsust, sukeldudes sügavale domineerimise ja alistumise valdkondadesse. Ja see pole veel kõik! Helikontroll pakub täiesti uut erutuse taset ja muudab helid naudinguteks või valuks. Ole valmis vallandama oma kõige seksikamaid fantaasiaid koos 2B™ elektrostimulatsiooniseadmega alates E-Stim Systems vallandamiseks!

    E-stimulatsioonisüsteemid: nauding, valu, domineerimine ja alistumine

    2B™ elektrostimulatsiooniseade alates E-Stim Systems iseloomustab BDSM-kontekstis valu ja naudingu, domineerimise ja alistumise kombinatsioon. 17 erinevat programmirežiimi pakuvad tundmuste spektrit alates õrnast kihelusest kuni intensiivsete impulssideni ja katavad erootilise elektrostimulatsiooni erinevad tasemed. Dom Sub Kaks sõltumatut kanalit võimaldavad mitme elektroodi täpset kontrollimist - ideaalne domineerimismängudeks, kus saab iga aistingut vastavalt soovile kohandada, nautides samal ajal ettearvamatuse põnevust. Audio- ja stereotöötlus pakuvad ainulaadset mõõdet, muutes helid naudinguteks või valuks, intensiivistades allutamise kogemust. Ohutus on BDSMis esmatähtis, mistõttu on 2B™ fromE-Stim Systems vastab rangetele ohutusstandarditele ja on seetõttu usaldusväärne vahend valu ja naudingu, kontrolli ja allumise vahelise õrna tasakaalu avastamiseks.

    2B™ elektrostimulatsiooniseade E-Stim Systems'ilt:

    2B™ elektrostimulatsiooniseadmega alates E-Stim Systems2010. aastal esmakordselt tutvustatud e-stim-tehnoloogia imelihtsast, sisenete uuendusliku elektrostimulatsiooni maailma. Oma võimsuse ja mitmekülgsuse poolest tuntud 2B™ elektrostimulatsiooniseade on elektrostimulatsiooni valdkonnas absoluutne tipp.

    2B™ elektrostimulatsiooniseade E-Stim Systemsilt: elektroseksi tehnoloogia tipp!

    2B™ elektrostimulatsiooniseade alates E-Stim Systems ei ole lihtsalt üks järjekordne Estim-seade; see on innovatsioon pidevalt arenevas elektrostimulatsiooni maailmas ja värav intensiivse, kontrollitud naudingu maailma nautimiseks asjatundjatele, kes teavad, mida nad tahavad: Parimat!

    E-Stim Systems'i 2B™ elektrostimulatsiooniseadme kõige olulisemad omadused:

    • Suur programmivalik: 2B™ pakub 17 programmirežiimi, sealhulgas populaarsed "Pulse" ja "Continuous", mida täiendavad sellised lisafunktsioonid nagu "Throb", "Thrust", "Split Modes", "Tickle" ja "Programmed Wave", et viia erootiline elektrostimulatsioon ekstaasi uutesse kõrgustesse.
    • Intuitiivne ekraan ja juhtimisseadmed: Selge, taustavalgustusega LCD-ekraan annab teile vahetut tagasisidet seadme aktiivsuse kohta, samas kui kasutajasõbralikud juhtimisseadmed muudavad seadme kasutamise lihtsaks. Integreeritud abiekraan lihtsustab režiimide valimist ja taustavalgus tagab hea loetavuse ka öösel.
    • Kaks sõltumatut kanalit: Täielikult isoleeritud väljundkanalitega, millest igaühel on oma juhtimispult, on 2B™ alates E-Stim Systems võimaldab samaaegselt kasutada mitut bipolaarset elektroodi, mida saab kasutada üksteisest sõltumatult. Väljundi valgusdioodid näitavad väljundvõimsust ja annavad seega visuaalselt märku praegusest aktiivsusest.
    • Liitumis- ja kolmefaasiline režiim: Uuenduslik liitumisrežiim ühendab mõlemad kanalid ühiseks juhtimiseks ning lisavarustusena saadav 2B® "Triphase" kaablikomplekt alates E-Stim Systems võimaldab kolmemõõtmelisi elektrostimulatsioonielamusi.
    • Paindlikkus toiteallikas: 2B™ alates E-Stim Systems saab toite 9-voldise patarei abil ja seda saab varustada eraldi saadaval oleva võrguadapteri kaudu.
    • Heli- ja stereotöötlus: Sisseehitatud mikrofon koos reguleeritava tundlikkusega ning tõeline stereosignaali töötlemine 3,5 mm stereosissekande kaudu pakub ainulaadset elamust, kui seade on ühendatud MP3-mängijaga: Helisignaalid muundatakse stimuleerivateks elektrostimulatsioonimustriteks.
    • Digitaalne ühendusliides: Valikuline Digital Link Interface võimaldab elektrostimulatsiooniseadme USB kaudu ühendada arvuti või Maciga. See võimaldab kasutada püsivara uuendusi ja isegi kaugjuhtimisfunktsioone interneti kaudu, nii et 2B™ on alati ajakohane ja ajakohane e-stiimuli tehnoloogia.
    • Disaini ohutus: 2B™ alates E-Stim Systems vastab Euroopa, Ühendkuningriigi ja USA ohutusstandarditele ning sellel on väljundkanalite isoleerimine, võimsuse piiramine, pehme käivitamise kontroll ja CE-märgistus, mis rõhutab ohutust ja usaldusväärsust.


    Üks võimsamaid elektrostimulatsiooniseadmeid maailmas

    Alates selle turuleviimisest 2010. aastal on 2B™ from E-Stim Systems on osutunud üheks kõige võimsamaks ja mitmekülgsemaks elektrostimulatsiooniseadmeks maailmas. Kui soovite vaid parimat, siis ei ole teil vaja muud kui 2B™ from E-Stim Systems. 2B™-l on 17 programmirežiimi, sealhulgas populaarsed "Pulse" ja "Continuous" režiimid, ning seda on täiendatud mõne lisaga, mis saadab teid absoluutsesse e-stimulatsiooni ekstaasi.

    2B™ E-Stim Systemsilt: kergesti loetav LCD-ekraan ja lihtne kasutamine

    2B™ elektrostimulatsiooniseade alates E-Stim Systems on kergesti loetav, valgustatud LCD-ekraan, mis näitab kogu aeg täpselt, mida seade teeb, ning lihtsad ja hõlpsasti kasutatavad juhtimisseadmed. Integreeritud abiekraan juhatab teid režiimide valiku kaudu, samas kui taustavalgus tagab hea nähtavuse ka kõige pimedamates kambakohtades. Režiimide vahel vahetamine on sama lihtne kui nupu vajutamine ja nupu keeramine. See on lihtne. See toimib - nagu kõik alates E-Stim Systems.

    Sõltumatud väljundkanalid mitmekülgseks kasutamiseks

    2B™ kaks väljundkanalit alates E-Stim Systems töötavad üksteisest sõltumatult ja mõlemal on oma kontroller. See tähendab, et mitut bipolaarset elektroodi saab kasutada samaaegselt ja üksteisest sõltumatult juhtida. Väljundi valgusdioodid põlevad proportsionaalselt väljundvõimsusega, nii et näete, mis toimub isegi ilma põhinäidikule vaatamata. Režiim "Join" võimaldab mõlemat kanalit omavahel ühendada, mis tagab nii ohutuse kui ka kontrolli. Koos E-Stim Systems 2B™ kaablikomplektiga (toode nr 3810) saate veelgi rohkem võimalusi. (Mõelge kolmemõõtmelisele elektroseksile!)

    Kaks toiteallika valikut ja 0-100% kontroll - tüüpiline E-Stim Systems

    2B™ elektrostimulatsiooniseade alates E-Stim Systems saab toite 9-voldise patarei abil. Kui aga on vaja suuremat võimsust või sõltumatust patareidest, siis on lisavarustusena saadaval E-Stim Systems valikuline võrguadapter (toote nr 3758). Kaks toiteallikavõimalust ja 0-100% reguleerimine tagavad, et 2B™ alates E-Stim Systems kunagi ei jää võimsus otsa, kui see on oluline. Madal energiatase on ideaalne elektrostimulatsiooniga alustamiseks, samas kui kõrge energiatase pakub tõelist võimsust, mis avaldab muljet isegi kõige kirglikumatele elektrostimulatsiooni fännidele - kõik nagu tavaliselt 2B™ fromi puhul E-Stim Systems.

    Muusikaga juhitav elektrostimulatsioon koos E-Stim Systems

    Kas teile meeldib muusikat kuulata? Elektrostimulatsiooniseade 2B™ alates E-Stim Systems on sisseehitatud mikrofon reguleeritava tundlikkusega. See pakub ka tõelist stereotöötlust 3,5 mm stereosisendi kaudu. Lihtsalt ühendage oma MP3-mängija ja nautige erootilise elektrostimulatsiooni ainulaadset elamust stereoheliga - eksklusiivselt alates E-Stim Systems.

    Valikuline digitaalne juhtimine ja uuendused E-Stim Systems

    2B™ alates E-Stim Systems on valikuline Digital Link Interface (tootenumber 3759/00), mida saab kasutada seadme uuendamiseks või juhtimiseks arvutist või Macist USB-ühenduse kaudu. 2B™-i on võimalik juhtida isegi interneti kaudu. Tarkvarauuendused? Loomulikult! Veebilehega E-Stim Systems olete alati kursis uusima tehnoloogiaga.

    Turvalisus konstruktsiooniga - tüüpiline E-Stim Systems

    Tänu väljundkanalite eraldatusele, sisseehitatud võimsuse piirajale ja pehmekäivituse juhtimisele (seade käivitub alati nullist, kui režiimi muudetakse või seade sisse lülitatakse), samuti disainifilosoofiale, mis seab ohutuse esikohale, on 2B™ alates E-Stim Systems vastab kõigile peamistele Euroopa, Ameerika ja Briti ohutusstandarditele ning kannab CE-märgist.

    Ülim elektrostimulatsioonikogemus koos E-Stim Systems

    Elektrostimulatsiooniseadmega 2B™ alates E-Stim Systems ostate mitte lihtsalt Estim-seadet, vaid täieõigusliku sisenemise elektrostimulatsiooni maailma ühelt parimalt tootjalt. Varustatud kõigega, mida vajate kohe alustamiseks, ja eluaegse tootjagarantiiga, on seade E-Stim Systems

    seab uued standardid elektrostimulatsiooni vallas.Täpsemalt:

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Génial

    J'ai pas mal cherché et comparé avant d'en choisir un et j'hésitais entre plusieurs.
    Finalement mon choix c'est porte sur ce modèle et je n'ai aucun regret.
    Il est petit, complet et très pratique.

      Hindamine 

      Soldi ben spesi

      Buona qualità costruttiva (funziona perfettamente anche dopo un paio di cadute), ottimo per sperimentare. Non ci sono paragoni con le cinesate da poche decine di euro.

        Hindamine 

        Best purchase ever

        I rarely write reviews but this thing is worthy of one so here goes… I love this box! I’ve gotten so much extreme pleasure from this thing. I can edge for hours with it, hands free. The orgasms while using it are unbelievably powerful. But it’s not just while using it—I’ve found my orgasms when not using it (ie during sex or regular masturbation) are also way bigger and more powerful too. No joke! We’re talking shoot over my head every time now. Some of my regular playmates and hookups have also mentioned how much and how hard I shoot and they didn’t know I had been using e-stim. If I leave this going after my first orgasm I can usually shoot a second time after just a minute or two. Might seem pricey but this is the one you want. So why this box instead of a cheaper one? The stereo audio stim is just worlds better than anything the other boxes can offer. There’s a lot of variation you can get from this box with the choice of electrodes. The best electrodes I’ve found by far are the thicker conductive rubber loops. Get 6 or 8 mm for best effect. This thing is also pretty portable since it can be battery powered (think stimming on that long drive or out in public under your clothes as no one else knows but you!). To answer a few questions people might have: 1. No you won’t stop wanting to have regular sex; this thing is fun when you’re by yourself (or with someone) but it also makes your regular sex even better. 2. No you won’t be addicted per se though you will love it and enjoy it! 3. No it doesn’t hurt, it feels amazing, unless you want to crank the power level way up to a painful level. The sensations can range from having thirty people stroking and sucking you at one time to having someone licking your shaft and tickling it. You can download free e-stim audio files from various sources (don’t use regular music) and each file creates a different sensation. There really is so much to explore and try. If it does feel stingy or painful, you need to use more electro-conductive gel and maybe a larger electrode. Lookup e-stim vids on some sites like xtube or youporn or xhamster for examples of having hands free orgasms. They’re not just hands free, they’re the most incredible orgasms you’ll ever have. Trust me, you need this box!

          Hindamine 

          Awesome product

          Awesome product, looking forward to buying more stuff to play with.

            Kirjutage oma ülevaade

            2B Elektrostimulatsiooniseade alates E-Stim Systems

            2B Elektrostimulatsiooniseade alates E-Stim Systems

            Elektrostimulatsiooniseade 2B alates E-Stim Systems sobib ideaalselt BDSM-fännidele, kes soovivad uurida valu ja naudingu koosmõju. 17 režiimiga pakub see laia valikut tundmusi õrnast kuni intensiivseteni. Kaks kanalit võimaldavad täpset kontrolli ja audiofunktsioon muudab helid elektriimpulssideks!

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            17 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: