Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Elektrostimulatsioon - peenis ja munandid

Uudiskiri

POWER EXCHANGE - Penis Plug elektrostimulatsiooni jaoks

Kas otsite seksuaalset domineerimist ja allumist? Meie elektrilise peenisepistiku (koos Estimi ühendusega) abil, mis pakub alistumisrõõmu, saate elada oma fantaasiaid välja koos partneriga või ilma partnerita ja anduda täieliku kontrolli kaotamisele.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Kas otsite seksuaalset domineerimist ja allumist? Meie elektrilise peenisepistikuga (koos Estimi ühendusega) alistuvaks naudinguks saate elada oma fantaasiaid välja koos partneriga või ilma ja anduda täielikule kontrolli kaotamisele.

    Kõigile, kes naudivad ekstreemseid kateetri mänge, meeldib POWER EXCHANGE peenisepistik. Silikoonist uretraalstimulaatorit saab elektrifitseerida ja see on ideaalne BDSM-seksimänguasju tundjatele ja asjatundjatele. Garantii erakordselt intensiivsete tunnete jaoks sügaval sisemuses.

    Oleme kasutanud elektriliselt juhtivat silikooni meie ühepoolse peenistopistiku eriti libiseva pinna jaoks. Läbi ja lõhki paindlik.

    35 cm kogupikkusega ja 4,5 mm kuni peaaegu 10 mm läbimõõduga on see piisavalt pikk, et tekitada täielikku kontrolli kaotust.

    Oled valmis ületama oma isiklikke piire? Mida te suudate võtta? Selle 35 cm pikkuse elektrodilataatoriga saate selle teada ja nautida võrratult intensiivset stimulatsiooni.

    Tänu ümarale otsale, nende paindlikkusele ja suurepärasele pinnale on MEO Estim-Sounde eriti lihtne sisestada.

    Meie sondes revolutsioonilisest "SuperSoft" plaatinasilikoonist valmistatud on kindlasti kõige uuenduslikumad Estim-Sextoys turul. Tänu suurele paindlikkusele ja pehmele pinnale ei ole neid mitte ainult lõbus kasutada, vaid tootmisprotsess võimaldab ka kujundeid ja pindu, mis panevad südame kiiremini lööma.

    Läbimõõt:

    Väike: 4,5 mm ø
    Keskmine: 5,5 mm ø
    Suur: 7,5 mm ø
    X-suur: 9,5 mm ø

    Täiendavad üksikasjad:

    • Elektrokateeter ühendamiseks elektrostimulatsiooniseadmega, nagu meie SEXBOX.
    • Uretri äärmuslikuks stimulatsiooniks.
    • Mõõtmed: 35 cm pikk, saadaval erinevad läbimõõdud.
    • Hügieen on oluline. Palun desinfitseerige oma käed ja sisestatav toode põhjalikult. Soovitame meie hügieenisprei "VERYCLEAN". Sisestamiseks tuleks kasutada ainult meie spetsiaalselt välja töötatud VERYDEEP libestusainet.
    • Selle ühepoolse elektroodi kasutamiseks vajate teist poolust, nt meie Estim cock ring või Estim liimipadjad.
    • Adapterkaabel ei kuulu tarnekomplekti (vt soovitatavad lisatarvikud).

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Addict

    Livré en 3 jours je fais un essai ce soir et je suis près à essayer les tailles L et XL XXX.

      Hindamine 

      OMG the best urethral sound stick

      Even though I had tried previous urethral sticks, I was little wary of taking something as long as this in my penis, but I needed have worried. Lubed up through its length my penis took it well and when powered up together with the cock ring, OMG the sensation is amazing and out of this world. You can really milk yourself to the most intense orgasms. Definitely one to use with plenty of time to enjoy !!

      • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Shock your cock with electric pleasure!

      I must say I could not believe how big it was but once I was lubed up and got over the shock of having something inside my cock it felt amazing. When I turned on the machine the electro vibes I felt was out of this world,in no time I had the most amazing orgasm.I use my electro toys regularly and now the misses is involved in helping me with the art of electro sex.

      • 7 7-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      POWER EXCHANGE - Penis Plug elektrostimulatsiooni jaoks

      POWER EXCHANGE - Penis Plug elektrostimulatsiooni jaoks

      Kas otsite seksuaalset domineerimist ja allumist? Meie elektrilise peenisepistiku (koos Estimi ühendusega) abil, mis pakub alistumisrõõmu, saate elada oma fantaasiaid välja koos partneriga või ilma partnerita ja anduda täieliku kontrolli kaotamisele.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: