Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Fisting geel

Uudiskiri

BUTTR Extra paks fisting Geel - 500 ml - Liigend fisting

Fisting-kogukond on vaimustuses: BUTTR Extra Thick fisting Geel on uuenduslik edasiarendus, mis on spetsiaalselt kohandatud fistingufännide vajadustele. BUTTRi fistingu libestusaine täiustatud konsistents tagab erakordselt kauakestva määrimise ja muudab selle ideaalseks pikemateks fistingusessioonideks.

Rohkem infot

10038/00

36,99 €


-17,00 €

19,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    BUTTR Extra paks fisting Geel - edasine areng fisting kogukonna jaoks

    Fisting-kogukond on vaimustuses: BUTTR Extra Thick fisting Gel on uuenduslik edasiarendus, mis on spetsiaalselt kohandatud fisting-fännide vajadustele. BUTTRi fistingu libestusaine täiustatud konsistents tagab erakordselt kauakestva määrimise ja muudab selle ideaalseks pikemateks fistingusessioonideks. Olenemata sellest, kas tungitakse käega või rusikaga pärakusse või tuppe, BUTTR fisting Geel pakub maksimaalset mugavust ja vähendab hõõrdumist, mis tagab parema ja ohutuma kogemuse. Eriti paks koostis ei paku mitte ainult paremat tunnet, vaid ka kauakestvat määrimist, mis ei vähene isegi intensiivse kasutamise ajal fisting

    ei vähene. See libestusaine on absoluutne mängu muutja! See on spetsiaalselt välja töötatud, et tagada püsivalt sujuv ja mugav kogemus isegi suuremate dildode ja eriti intensiivse penetratsiooni korral. BUTTRfisting Gel Extra Thick on uus standard kõigile, kes soovivad saada oma fisting-sessioonist parima tulemuse - kas üksi või paarina.

    BUTTR Extra Thick fisting Geel: Täiuslik anaalseks ja vaginaalseks fistimiseks

    BUTTR Extra Thick fisting Geel on ideaalne valik intensiivseks anaalseks ja vaginaalseks fistinguks. Tänu oma eriti paksule ja kreemjasele konsistentsile tagab see fistingu libestusaine eriti õrna ja sujuva tungimise ning optimaalse määrimise. BUTTR Extra Thick fisting Gel: püsib kauem sileda ja ei kuiva nii kiiresti, mis on eriti kasulik pikkade ja intensiivsete fisting-sessioonide ajal. Kas üksi või koos partneriga, BUTTR Extra Thick fisting Geel tagab maksimaalse määrdevõime, mugavuse ja ohutuse - just seda, mida on vaja intensiivseks anaalseks ja vaginaalseks rusikaks. Paks konsistents pakub täiendavat kaitset ja vähendab hõõrdumist, mistõttu BUTTR fisting Geel Extra Thick asendamatuks kaaslaseks igal fisting-sessioonil.

    Mis on fistingu libestusaine?

    Anaalselt või vaginaalselt fisting puhul on tegemist vastava kehaava maksimaalse venitamise ja sügava penetratsiooni saavutamisega. Selle hõlbustamiseks kasutatakse spetsiaalseid fistingu libestusaineid, mis on kõrge määrdevõimega ja ei kuiva nii kiiresti välja. Sling Fisting seanss võib kesta mitu tundi ja kasutatav libestusaine peab suutma sellega sammu pidada!fisting Lubrikante on saadaval silikoon-, rasva- või vee baasil ning eriliste omadustega, näiteks tuimestava toimega, nagu meie Let's F*ck Extreme, või soojendava toimega, nagu meie Let's F*ck Hot.

    Miks peaksite kasutama BUTTR Extra Thick'i? fisting Gel?


    BUTTR Extra Thick kasutusjuhend BUTTR Extra Thick fisting Geel

    BUTTR Extra paks geel fisting Geel ei ole veepõhine ja seetõttu ei sobi kasutamiseks koos lateksitoodetega, kuna võib materjali kahjustada. See sobib kõige paremini kasutamiseks õlikindlate materjalidega või mänguasjadega, mis on mõeldud kasutamiseks õli sisaldavate määrdeainetega. Kasutage BUTTR Extra Thick geeli fisting Geeli heldelt ja kogege läbinisti õrna, turvalist ja põnevat seanssi.

    Täiendavad üksikasjad:

    • BUTTR Extra Thick fisting Geel
    • Fistingu libestusaine anaalseks vahekorras, vaginaalseks vahekorras, anaalseks fistinguks ja vaginaalseks fistinguks.
    • Sisu: 500 ml (16,91 fl. oz.)
    • BUTTR on täiesti uuenduslik libestusaine. See pakub rohkem naudingut, sügavamat tungimist, täiuslikku fistimisseanssi ja lõdvestunud anaalseksi dildode või teie partneriga
    • Koostisosad ja kasutamine: BUTTR Extra Thick koostises on: BUTTR Extra Thick fisting Geeli koostisesse on tootja valinud kvaliteetsed koostisosad, et tagada turvaline ja nauditav kogemus. Üksikasjalik teave koostisainete kohta on pakendil ja käesolevas tootekirjelduses. Soovitame tundliku naha või teadaoleva allergiaga kasutajatel enne esmakordset kasutamist testida toodet väikesel nahapinnal, et välistada võimalikud talumatusprobleemid. Kui te ei ole koostisainete või nende mõju osas kindel, peaksite konsulteerima arsti või apteekriga.
    • Koostisosad (INCI): Petrolatum, Octyldodecanol, C18-36 Acid Triglyceride.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Da flutschen die Dildos und die Faust

    Was soll ich sagen. Sehr gleitfreudiges Gel. Noch glitschiger wenn Wasser mit ins Spiel kommt. Dildo’s sind dann nicht mehr zu bändigen;-). Das kauf ich garantiert wieder.

      Hindamine 

      Bißchen fest

      Also für den Einsatz wofür es bestimmt sein sollte weniger geeignet, da es viel zu fest ist. Mit J-Lube verdünnt flutscht es wie es sollte

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Fisting Gleitgel

      Muss sagen das es super ist schon mehrfach bestellt

        Kirjutage oma ülevaade

        BUTTR Extra paks fisting Geel - 500 ml - Liigend fisting

        BUTTR Extra paks fisting Geel - 500 ml - Liigend fisting

        Fisting-kogukond on vaimustuses: BUTTR Extra Thick fisting Geel on uuenduslik edasiarendus, mis on spetsiaalselt kohandatud fistingufännide vajadustele. BUTTRi fistingu libestusaine täiustatud konsistents tagab erakordselt kauakestva määrimise ja muudab selle ideaalseks pikemateks fistingusessioonideks.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        26 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: