Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Keppimismasinad ja lüpsimismasinad

Uudiskiri

Alphamale Pro 2 keppimismasin - kompaktne, võimas ja alati valmis intensiivseks seksiks

Sul ei ole partnerit või su partner tahab harva seksida? Siis on see keppimismasin just see, mis sulle sobib! Alphamale MEO Pro 2 keppimismasinaga ei pea te enam puudust tundma täisväärtuslikest ja intensiivsetest seksuaalsetest elamustest. Kuni 285 tõukega minutis pakub see keppimismasin intensiivseid orgasme, mida mäletate veel pikka aega.

Rohkem infot

10019/00

599,99 €


-150,00 €

449,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Teil ei ole partnerit või teie partner tahab harva seksida? Siis on see keppimismasin just see, mis sulle sobib! Alphamale MEO Pro 2 keppimismasinaga ei pea te enam puudust tundma täisväärtuslikest ja intensiivsetest seksuaalsetest elamustest. Kuni 285 tõukega minutis pakub see keppimismasin intensiivseid orgasme, mida mäletate veel pikka aega.


    See keppimismasin ühendab endas kõik suurte seksimasinate eelised kompaktses disainis, mida saab diskreetselt ära paigutada ja mis on kiiresti kasutusvalmis. Vaatamata oma kompaktsele suurusele pakub see keppimismasin sama muljetavaldavat jõudlust ja mitmekülgsust kui suuremad keppimismasinad - ideaalne nii meestele kui ka naistele, olgu selleks siis hingemattev anaalseks või intensiivne vaginaalseks.

    Alphamale Pro 2 keppimismasin - kompaktne, võimas ja alati valmis intensiivseks seksiks!

    Alphamale Uskumatu võimsusega 285 tõukeid minutis annab Pro 2 keppimismasin teile intensiivseid orgasme, mida te niipea ei unusta. Naismasinaga on kaasas praktiline pult, 17 cm pikkune dildo ja kaks adapterit. Butt plug Tänu Vac-U-Lock™ adapterile (näiteks Doc Johnsoni, Hung Systemi, Fucktools'i, Hunglocki ja paljude teiste tootjate dildode jaoks) ja iminapadapterile (iminapadega dildode jaoks) saate seda keppimismasinat kasutada peaaegu iga dildoga või , mis annab teile piiramatu paindlikkuse ja lõputu naudingu.

    Alphamale Miks Pro 2 keppimismasin on ideaalne seksimasin:

    • Alphamale Kompaktne disain: tänu kompaktsele disainile on Pro 2 keppimismasinat lihtne hoiustada ja kiiresti kasutada, ilma et see tooks kaasa jõudluse vähenemise.
    • Võimas: 285 tõukega minutis pakub see keppimismasin uskumatut jõudlust, mis tagab teile intensiivse seksi koos hingematvate orgasmidega.
    • butt plug Mitmekülgne: kaasasoleva Vac-U-Lock™-adapteri ja iminappide adapteriga saate kasutada peaaegu kõiki dildosid või selle keppimismasinaga ja kohandada seksimasinat vastavalt oma eelistustele.
    • Lihtne kasutamine: Kaasasolev pult muudab keppimismasina juhtimise kasutamise ajal lihtsaks ja mugavaks.
    • Sobib meestele ja naistele: Ideaalne hingematva anaalseksi ja intensiivse vaginaalse seksi jaoks.


    Vac-U-Lock™-adapteri ja iminapaadapteri eelised:

    Alphamale Pro 2 keppimismasin on varustatud Vac-U-Lock™- ja iminaplikaadapteritega, mis annavad teile ületamatu mitmekülgsuse. Vac-U-Lock™-adapteriga saate turvaliselt kinnitada keppimismasinale erinevaid ühilduvaid dildosid ja tagumispistikuid (Doc Johnson, Hung System, Fucktools, Hunglock ja paljud teised tootjad), tagades stabiilse ja kindla ühenduse, ükskõik kui intensiivseks seks ka ei muutuks. Iminaplikaadapteriga saate kasutada iminapiga dildosid, mis annab teile veelgi suurema paindlikkuse oma lemmikdildode valimisel ja kasutamisel. Olenemata sellest, kas eelistate seksi ajal õrnalt või intensiivsemalt, saate nende adapteritega kohandada keppimismasinat vastavalt oma eelistustele ja muuta seksi iga kord ainulaadseks. Alphamale Võimalus vahetada dildosid vastavalt oma meeleolule tagab, et Pro 2 keppimismasin pakub sulle alati uusi, põnevaid kogemusi.

    Laske oma fantaasial vallanduda!

    Lase oma kujutlusvõimel vallanduda ja lase oma partneril kaugjuhtimispuldi abil juhtida. Alphamale Pro 2 keppimismasinaga saate täielikult anduda naudingule ja nautida kihisevat erutust, samal ajal kui teie partner määrab intensiivsuse. Olgu see siis õrn, aeglane tungimine või võimas, kiire tungimine - te ei tea kunagi, mis järgmiseks tuleb. Võimalus loobuda kontrollist lisab keppimismasina kasutamisele põneva kihi, mis võimaldab teil end täielikult himule ja naudingule üle anda.

    Rohkem üksikasju:

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Amazing

    My boy loves to be fucked by the machine, as he calls it. It is worth every penny to see him begging for my cock in his mouth.

      Hindamine 

      This machine is amazing!

      My wife and I bought it as an anniversary gift and we absolutely love it. She has left me locked in it all night and let the machine fuck me for a full 8 hours. My ass will never be the same, and I worry about losing bowel control. But it is a risk that I am willing to take. She has been talking about leaving me bound for a full 24 hours and see if my ass can handle a full day of fucking.

        Hindamine 

        This machine is so much better...

        This machine is so much better than getting fucked by another guy or shemale. It can just keep going and never rushes me. I get to control all the thrusting depth and speed to just what I need to get off without even touching myself.

          Hindamine 

          High-End Fickmaschine

          Ich habe mir vor kurzem diese High-End Fickmaschine gekauft und bin begeistert! Die Verarbeitung und die Materialien sind erstklassig und das Design ist stabil und stylisch.
          Hier ist meine Rezension:

          Die Leistung:
          Der Motor ist unglaublich kraftvoll und bietet eine breite Palette an Einstellungen, die sich einfach und intuitiv per Fernbedienung steuern lassen.

          Vielseitigkeit:
          Mit mehreren, leicht austauschbaren Aufsätzen bietet die Fickmaschine unbegrenzte Möglichkeiten. Trotz ihrer Kraft ist die Maschine erstaunlich leise.

          Pflege:
          Die Reinigung ist ganz easy!

          Fazit
          Die Fickmaschine ist jeden Cent wert. Sehr empfehlenswert!

          • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

          Kirjutage oma ülevaade

          Alphamale Pro 2 keppimismasin - kompaktne, võimas ja alati valmis intensiivseks seksiks

          Alphamale Pro 2 keppimismasin - kompaktne, võimas ja alati valmis intensiivseks seksiks

          Sul ei ole partnerit või su partner tahab harva seksida? Siis on see keppimismasin just see, mis sulle sobib! Alphamale MEO Pro 2 keppimismasinaga ei pea te enam puudust tundma täisväärtuslikest ja intensiivsetest seksuaalsetest elamustest. Kuni 285 tõukega minutis pakub see keppimismasin intensiivseid orgasme, mida mäletate veel pikka aega.

          Kirjutage oma ülevaade

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: