Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Klaasdildod

Uudiskiri

Satisfyer Double Crystal - klaasist dildo

Kas eesnäärme massaažiks, vaginaalseks või anaalseks stimulatsiooniks - tänu oma ergonoomilisele kujule kohandub Satisfyer Double Crystal klaasdildo ideaalselt teie vajadustele ning tagab mitmekesised ja intensiivsed elamused.

Rohkem infot

10040/00

49,99 €


-20,00 €

29,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Satisfyer Double Crystal - luksuslik klaasist dildo mitmekülgseks stimuleerimiseks

    Satisfyer Double Crystal on rohkem kui lihtsalt klaasdildo - see kehastab elegantsust, mitmekülgsust ja kvaliteetset disaini. Satisfyer Double Crystal klaasdildo on valmistatud vastupidavast, purunemiskindlast borosilikaatklaasist ning pakub erakordselt siledat ja libedat pinda, mis on nahal meeldiv. Kas eesnäärme massaažiks, vaginaalseks või anaalseks stimulatsiooniks - tänu oma ergonoomilisele kujule kohandub Satisfyer Double Crystal ideaalselt teie vajadustele ning tagab mitmekesised ja intensiivsed elamused.

    Kaks külge kahekordseks naudinguks - sile ja tekstuurne

    Kogege kahekordset stimulatsiooni Satisfyer Double Crystaliga. Üks külg on sile ja tagab õrna libisemise, samas kui teine, tekstuurne külg pakub intensiivseid aistinguid iga kord, kui te anaalkanalisse sisenete ja sealt väljute. Olenemata sellest, kas valite sileda või tekstuurse poole, mõlema versiooni eesmärk on stimuleerida teie kuumad kohad ja pakkuda teile fantastilisi orgasme.

    Mitmekülgselt kasutatav - vaginaalseks ja anaalseks stimulatsiooniks

    Satisfyer Double Crystal ei ole mitte ainult visuaalne tipp, vaid ka funktsionaalselt mitmekülgne. Tänu praktilisele käepidemele on sul klaasdildo üle alati täielik kontroll. See muudab Satisfyer Double Crystal'i ideaalseks vaginaalseks ja anaalseks stimulatsiooniks ning võimaldab klaasdildoga suurepäraselt manööverdada soolosessioonide ajal.

    Prostatamassaaž Satisfyer Double Crystaliga

    Tänu oma anatoomilisele kujule sobib Satisfyer Double Crystal ideaalselt ka sihipäraseks eesnäärme massaažiks. Klaasdildo õrn kumerus võimaldab P-punkti sihipärast stimuleerimist ja tagab hingematvad eesnäärme orgasmid. Satisfyer Double Crystal'i üks külg toimib praktilise käepidemena, nii et teil on eesnäärme massaaži ajal täielik kontroll ja saate stimulatsiooni täpselt juhtida. Olenemata sellest, kas oled algaja või edasijõudnud kasutaja, selle klaasdildoga saad hõlpsasti kätte kuumad kohad, mis muudavad eesnäärme massaaži unustamatuks elamuseks.

    Temperatuurimängud Satisfyer Double Crystaliga

    Borsilikaatklaasist valmistatud Satisfyer Double Crystal on äärmiselt kuumakindel ja sobib ideaalselt põnevateks temperatuurimängudeks. Kuumuta dildot soojas vees või jahuta seda külmikus, et viia oma kogemus järgmisele tasemele. Need temperatuurimuutused pakuvad erilist stimulatsiooni ja muudavad iga kasutamise unustamatuks hetkeks.

    Lihtne puhastamine ja hooldus

    Satisfyer Double Crystal tuleb pärast iga kasutamist puhastada. VERYCLEAN Loputage seda lihtsalt leige vee all ja kasutage mahedat puhastusvahendit või spetsiaalset mänguasjapuhastusvahendit, näiteks et tagada optimaalne hügieen. Borosilikaatklaas on eriti hügieeniline ja vastupidav, mistõttu on see klaasdildo pikaajaline seksimänguasja. Kasutage veepõhist libestusainet, näiteks FuckBuddy või hübriidlibestikkuGlory Hole mEO-lt, et saavutada veelgi sujuvam nauding.

    Miks valida Satisfyer Double Crystal?


    Satisfyer - innovatsioon kohtub disainiga:

    Satisfyer kaubamärk tähistab kõrgeimat kvaliteeti ja tipptasemel disaini. Satisfyer on tuntud oma uuendusliku survelainetehnoloogia poolest ja rikastab miljonite inimeste armuelu kogu maailmas. Satisfyer Double Crystal on veel üks näide funktsiooni ja esteetika täiuslikust kombinatsioonist. Vastupidav, elegantne ja mitmekülgne - see mänguasi viib teie stimulatsiooni uuele tasemele.

    Täiendavad üksikasjad:

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Super

    dildo: gute Handhabung, sehr gute Qualität, gilt für die glatte Hälfte ebenso wie für die geriffelte.

      Hindamine 

      Glasdildo

      Hatte noch nie einen aus Glas. Echt edel!!!
      Bin froh das ich ihn gekauft habe, besser geht nicht

        Kirjutage oma ülevaade

        Satisfyer Double Crystal - klaasist dildo

        Satisfyer Double Crystal - klaasist dildo

        Kas eesnäärme massaažiks, vaginaalseks või anaalseks stimulatsiooniks - tänu oma ergonoomilisele kujule kohandub Satisfyer Double Crystal klaasdildo ideaalselt teie vajadustele ning tagab mitmekesised ja intensiivsed elamused.

        Kirjutage oma ülevaade

        8 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: