Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Latekskindad

Uudiskiri

BUTTR latekskindad fisting

BUTTR-i latekskindad ei ole lihtsalt latekskindad - need on spetsiaalselt välja töötatud spetsiaalselt fisting välja töötatud. BUTTR latekskindad on mõeldud fisting pakuvad täiuslikku paindlikkuse ja vastupidavuse kombinatsiooni, andes teile täieliku kontrolli iga käe ja sõrme liigutuse üle.

Rohkem infot

10028/00

saadaval

    Rohkem infot

    BUTTR latekskindad fistinguks fisting - Ideaalne algus teie fisting-seiklusele

    BUTTR latekskindad ei ole lihtsalt latekskindad - need on spetsiaalselt välja töötatud fistingu nõuete jaoks fisting välja töötatud. BUTTRi latekskindad fisting pakuvad täiuslikku kombinatsiooni paindlikkusest ja vastupidavusest, andes teile täieliku kontrolli iga käe ja sõrmeliigutuse üle. Olgu tegemist siis õrna mängu või intensiivse fistingbUTTR-i sõrmedega fisting Kinnastega saate kontrollida fisting vastavalt oma soovidele ja reguleerida stimulatsiooni optimaalselt. Lateksi sile pind tagab meeldiva libisemise pärakus või tupes, eriti koos MEO kvaliteetse fistingulibestiga. Tulemus? Intensiivne, kuid meeldiv fistingukogemus, mis tagab maksimaalse naudingu.

    Eriti tugev lateks - BUTTR latekskindad on vastupidavad ja rebenemiskindlad, et tagada absoluutne ohutus fistingu ajal fisting.

    BUTTR latekskindad fisting on valmistatud eriti tugevast lateksist, mis on spetsiaalselt välja töötatud intensiivsete fisting-sessioonide jaoks. See kvaliteetne materjal on eriti rebenemiskindel ja vastupidav, nii et saate täielikult keskenduda oma kogemusele, ilma et peaksite muretsema kinnaste vastupidavuse pärast fisting Kinnaste vastupidavus. Lateksi vastupidavus tagab absoluutse ohutuse kogu fisting-sessiooni vältel, samas kui materjali paindlikkus ei piira käe liikuvust.

    Üks suurus sobib kõigile - BUTTR fistingukindad on elastse sobivusega igale käesuurusele.

    BUTTRi latekskindad sobivad tänu oma äärmisele elastsusele iga käe kuju ja suurusega. Olenemata sellest, kas teil on väikesed, keskmised või suured käed, latekskindad jaoks fisting istuvad mugavalt ja pakuvad siiski vajalikku haardumist ja liikumisvabadust, mis on vajalik rusika kontrollitud tungimiseks rusikasse fisting on vajalikud. Täiuslik sobivus takistab latekskinnaste libisemist või kortsumist rusikasessiooni ajal, tagades probleemivaba ja mugava kogemuse. Ühe suurusega latekskindad sobivad ideaalselt kõigi kogemustasemetega meestele ja naistele ning tagavad kindla istuvuse iga fisting-sessiooni ajal.

    Hügieen ja ohutus - puhas ja kaitstud iga kasutuskorraga

    Hügieenil on keskne roll fisting mängib keskset rolli fistingus ja BUTTR latekskindad jaoks fisting pakuvad teile puhtaks ja hügieeniliseks kogemuseks vajalikku turvalisust. Lateks on kergesti puhastatav materjal ja eriti hügieeniline, kuna see takistab bakterite või vedelike sissetungimist. Seetõttu pakuvad BUTTRi rusikakindad teile kaitset võimaliku saastumise eest ja lihtsustavad kinnaste puhastamist pärast kasutamist fisting. BUTTRi fistingukindade puhul võite kindel olla, et need on ohutud ja puhtad - need on ideaalsed intensiivseks, kuid hügieeniliseks fistingurõõmuks.

    Must ja stiilne - täiusliku välimuse saavutamiseks on täiuslik väljanägemine

    Lisaks oma funktsionaalsusele on BUTTRi latekskindad ka fisting muljet ka oma elegantse, musta välimusega. Must tähistab elegantsust ja domineerimist ning just seda tunnet annavad fistingukindad iga kasutuskorraga edasi. Nii privaatseks sessiooniks kui ka professionaalses kontekstis annab elegantne värvus kinnastele enesekindla ja stiilse välimuse. BUTTR latekskindad ei ole mitte ainult funktsionaalne aksessuaar, vaid ka visuaalne avaldus, mis aitab kaasa igakülgsele edukale kogemusele.

    Täiendavad üksikasjad:

    • BUTTR latekskindad fisting
    • Ideaalselt sobivad fisting
    • Eriti tugev lateks
    • Üks suurus sobib kõigile
    • Sobivad ideaalselt
    • Puhtad ja ohutud
    • Värv: Must
    • Latekskindad fisting ühes suuruses.
    • Eriti rebenemiskindlad ja suurema hügieeni tagamiseks, kui fisting.
    • Kaasa arvatud kaks kinnast.
    • Kuna BUTTR rusikakindad on valmistatud lateksist, peaksid lateksallergilised kasutajad olema ettevaatlikud. Kui olete lateksi suhtes tundlik, soovitame võimalike allergiliste reaktsioonide vältimiseks kasutada lateksivabasid alternatiive. Kuna turvalisus ja heaolu on esmatähtis, peaksite enne lateksitoodete kasutamist kontrollima, kas teil on allergia.

    .

    Hooldus ja puhastamine - Selleks, et teie BUTTR-i latekskindad kestaksid kaua fisting jäävad kauaks ajaks vastupidavaks

    Siin on mõned lihtsad sammud latekskindade puhastamiseks:


    Mida peaksite vältima - materjale, mis võivad lateksit kahjustada:

    Lateks on tundlik materjal, mis ei tohiks kokku puutuda teatud ainetega. BUTTR-i latekskindade pikaealisuse tagamiseks peaksite vältima kokkupuudet järgmiste ainetega:


    Õige hoolduse ja kahjulike ainete vältimise korral saate oma BUTTR-latekskindaid kasutada pikka aega.




    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Ajuste perfecto y tacto espectacular

    No ha tardado tanto en llegar y la prueba ha sido muy positiva. Para el fin que se describe van perfectos. No tienen ondulaciones en el tacto que puedan dar partes internas. Látex de calidad y resistente si se cuida en condiciones.

      Hindamine 

      Essential kit

      These are everything. Do not hesitate to purchase. Buy them now. Love them!

        Kirjutage oma ülevaade

        BUTTR latekskindad fisting

        BUTTR latekskindad fisting

        BUTTR-i latekskindad ei ole lihtsalt latekskindad - need on spetsiaalselt välja töötatud spetsiaalselt fisting välja töötatud. BUTTR latekskindad on mõeldud fisting pakuvad täiuslikku paindlikkuse ja vastupidavuse kombinatsiooni, andes teile täieliku kontrolli iga käe ja sõrme liigutuse üle.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        4 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: